La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (69)
Raspunsuri - Pagina 8
micola spune:
eu eram plecata acum, il bagam in port-bebe/marsupiu si la gara! la propriu!
fara suparare, daca fetele cadre medicale, mame ca si tine, zic ca e urgenta...lasa sotul, ia un vecin, o ruda cu masina daca iti e greu cu mijloc de transport in comun si fugi...
nu te supara..
Doamne ajuta sa auzim de bine!!!
mamici si licurici
de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!
micola spune:
am castigat 3 borcane de magiun de topoloveni, la "traieste sanatos"
mamici si licurici
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristi_2003 selene, da voi sunteti ovo lacto vegetarieni, nu? |
Da, cristi. Eu, din 2006, taticul Dariei, de 16 ani. :)
Problema este acum, in perioada de crestere, ca si noi doi, in perioada de crestere, am mancat de toate, nici nu s-a pus problema de optiuni, ce stiau parintii nostri atunci?
De aceea cautam sa vad ce si cum... Si inca mai caut...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/
Leditia spune:
wow,ok,m-ati lasat fara replica...Eu vbesc aiurea,in van,asa-i?Sunt doar un user care-si pune aiurea sufletul pe tapet,in fata cui nu trebuie de fapt.
Imi cer scuze pt tot,ma retrag defitiniv si vom vedea mai departe ce si cum va fi.Mai multe chiar nu pot spune,am pus prea mult suflet,sunt de 8 ani pe forum,se pare ca degeaba.Numai bine tuturor.
Multumesc celor ce ne-au ajutat financiar si daca i-as mai avea pe toti si as putea i-as da inapoi sa nu se mai creeze discutii si despre asta.
POZE CU NOI
de David Christian
micola spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia wow,ok,m-ati lasat fara replica...Eu vbesc aiurea,in van,asa-i?Sunt doar un user care-si pune aiurea sufletul pe tapet,in fata cui nu trebuie de fapt. Imi cer scuze pt tot,ma retrag defitiniv si vom vedea mai departe ce si cum va fi.Mai multe chiar nu pot spune,am pus prea mult suflet,sunt de 8 ani pe forum,se pare ca degeaba.Numai bine tuturor. Multumesc celor ce ne-au ajutat financiar si daca i-as mai avea pe toti si as putea i-as da inapoi sa nu se mai creeze discutii si despre asta. POZE CU NOI de David Christian |
nu,ledi, eu una chiar nu te criticam...incercam sa te fac sa iei hotararea de a face cat mai repede ceva mai concret decat a cauta informatii pentru Davidut...nu te supara, nu vreau sa iesi de pe forum din cauza mea...:(
imi pare rau ca ti-am cauzat inca o suparare si alti nervi...vroiam doar sa te mobilizez, asa as fi facut eu in situatia ta...poate ca nu realizez pt ca nu sunt in situatia asta, dar trebuie facut ceva cat mai repede!
legat de bani..eu una nu am reusit sa trimit atunci, eram pe minus nici pe cardul de credit nu aveam bani, ca suntem tot ca ca voi cu banii, dar fetele care au trimis sigur nu-i vor inapoi, vor doar ca David sa fie bine!
daca e nevoie, de data asta pot si eu trimite, mi-am facut internet banking pe cardul de credit special pt Davidut, azi dimineata...
imi trebuie doar nr de cont si gata, trimit si eu cat pot...
cred ca toate vorbim din suflet cand te sfatium sa nu mai stai pe ganduri.
Sunt una din fetele care s-a rugat pt David atunci cand cristi a propus ziua de rugaciune si o voi mai face oricand si cu toata inima...
regret inca o data ca vorbele mele te-au suparat, nu asta imi era intentia (desi patesc des asta, pt ca spun cam verde-n fata...)
mamici si licurici
miereamara spune:
Eu cred ca Ledi are nevoie de un pic de timp sa isi limpezeasca mintea si sa poata face pasii urmatori. Este normal sa aiba nevoie de timp, eu una nu cred ca m-as fi putut mobiliza asa de repede, mi-ar fi trebuit macar o zi sa diger diagnosticul si urmatorii pasi.In plus nu e asa usor sa pleci la drum cu un copil mic, trebuie organizare, unde dormi, cum te deplasezi, ce manaci...nu e chiar asa de usor.
Intre timp eu (daca as fi in locul vostru) as trimite o eprubeta de sange (a lui David si ale voastre, ale parintilor) la laboratorul din Geneva. In felul asta ati avea un al doilea diagnostic cat de repede cu putinta. Pana vine diagnosticul, puteti organiza plecarea la Timisoara sau unde va hotarati sa mergeti. Va doresc multa putere sa treceti peste hopul acesta si va imbratisez strans. Imi pare rau ca nu pot face mai multe pt voi, dat fiind distanta asta mare.
Referitor la alimentatia cu/fara carne pt mine, personal (no offence Selene, este vorba de situatia in care eu si familia mea am fi vegetarieni), adoptarea unei diete fara carne la un copil asa de mic se situeaza alaturi de big NO's cum ar fi:lasatul copilului sa planga ca sa se invete sa doarma singur/sa faca plamani, inceperea diversificarii la 2 luni, celebra "palmuta" peste pampers, toate cu posibile consecinte fizice si psihice de lunga durata.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
micola spune:
care-i faza cu palmuta peste pampers? de ce e celebra? ca pe asta o fac si eu...in gluma, normal...
mamici si licurici
miereamara spune:
Este celebra pt ca majoritatea mamicilor care isi "ating" copiii, incep cu o palmuta data peste pampers, mai in gluma, mai in serios, cu scopul de a disciplina copilul si cu scuza ca "oricum nu simte nimic pt ca are scutec".
Sper ca nu faci parte din categoria asta de mamici!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
karula spune:
Leditia, nu esti degeaba aici de 8 ani! Eu, Raluca, te stiu de la aspirante. Am si eu un licurici si, citindu-va de la odisee, m-am bucurat pentru tine ca ai reusit sa depasesti toate greutatile si sa ai puiul tau. Apoi aici, la scutece, la "parintii intreaba" ori de cate ori ai postat un subiect. Si uite, pentru tine scriu acum desi sigur n-am acelasi impact pe care il au fetele care au fost zi de zi alaturi de tine pe forum.
NICIO mama din lumea asta, dar mai ales nicio mama de aici nu te judeca, la fel cum niciuna dintre noi nu are cum sa stie exact prin ce treceti voi acum. Dar poate ca asta e un avantaj, ca noi, de pe margine, nu avem ceata disperarii pe ochi. Si incercam sa gasim solutii, variante. Ma cuprind si pe mine in acest "noi" pentru ca pur si simplu ma gandesc si ma perpelesc de cateva zile cum te-as putea ajuta.
Tu cerni variantele si decizi, evident. Dar e bine sa stii ca ai pe cine sa te bazezi. Si uite, indraznesc sa iti ofer suportul meu si al sotului meu daca vii la Bucuresti cu David. Asta inseamna ca in ziua aia te vom lua cu masina (+scoica) de unde e nevoie si te vom duce oriunde e nevoie, vom sta cu tine la orice spital ai de mers etc.
Reactia ta de negare a diagnosticului e fireasca si eu cred ca are si partea ei pozitiva. Iti tine durerea anesteziata, te pastreaza cat de cat optimista langa David. Apoi reactia ta de a te retrage din grupul asta, de a declina orice ajutor e la randul ei normala si orice reactie ai mai avea tu de aici inainte e de inteles si nici asta nu va fi judecat, sa fii sigura!
Trebuie doar sa stii ca vrem sa intindem mainile astea de ajutor catre voi. Mai cu un ban, mai cu un sfat, mai cu o vorba spusa verde in fata. O facem cu toata compasiunea pentru David, pentru sufletul tau chinuit de mama. Ne crezi? Ne ierti?
Raluca