La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (69)
Raspunsuri - Pagina 9
cristi_2003 spune:
ledi - nici nu te judecam, nici nu iti vrem raul, si noi vrem sa ai teste care sa arate ca david e sanatos.
de asta suntem aici - sa te sprijinim moral si material, sa faci inca un test unde crezi tu ca e mai bine, sa faci ce consideri tu.
eu am fost doar 3 zile in situatia de a-mi crede copilul bolnav si stiu cum e. stiu cum nu intelegeam de ce cristi nu se gandea decat la bani, de nde facem rost de ei pt operatie... pt ca asta putea sa se gandeasca, asta putea controla, diagnosticul nu. si cum eu ma gandeam doar cum sa fac sa nu fumez 24 de ore daca e nevoie de sange pt operratie - ca si eu asta puteam sa controlez. si cum imi venea sa urlu la toata lumea care ma trimitea fiecare in alta parte cu copilul. pana am decis sa merg la cel mai bun din tara si sa ascult ce zice el. la noi din fericire finalul a fost unul bun. dar pana la acel final am stat cu frica in sufle, ma uitam la carol si-l vedeam (in capul meu) operat si legat la aparate si palid - si el radea la mine dintre jucarii si nu stia de ce plang. si uram doctorul care a zis de boala, pe noi ca ne-am dus la control, pe doctorii care ne-au zis sa asteptam ca i se indreapta capul, cam pe toata lumea.
noi suntem de partea ta, nu suntem dusmani.
ariya spune:
LEDI,nu te supara pe fete!sunt sigura ca nicic una nu vb cu rautate!vor doar sa te ajute...daca ai nevoie de orice in Bucuresti,spune si voi fi alaturi de tine!te rog ,nu ignora dorinta noastra de a te ajuta!crede-ma ca inteleg disperarea pe care o incerci acum,dar vom gasi solutii cat mai bune daca suntem una langa alta,nu certandu-ne,ok?te pup si Dumnezeu sa te sfatuiasca si sa te lumineze,draga mea!Miguelito ii trimite un mare pupic lui David!
SELENE ai pm!
amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
Naty spune:
karula
ledi, draga mea, nimeni nu te judeca si sunt sigura ca toate avem cele mai bune intentii si nu incercam decat sa ajutam. Fiecare ne exprimam in felul nostru (potrivit sau nu, dar asta e subiectiv), dar toate am fost si suntem alaturi de tine.
Sigur ca nu putem sa stim ce e in sufletul tau acum, putem doar sa banuim durerea si spaima si dorinta de a nega si speranta, pentru ca suntem toate mame.
Unele dintre noi am trecut prin spaime cu privire la copiii nostri (eu personal, da, cu Ioana bebe mic si cu Nadia inca nenascuta) si nu stiu cate am reactionat asa cum ar fi trebuit.
Personal sunt o fire foarte slaba, cand se intampla ceva nu pot decat sa plang, nu vad in fata decat ce e mai grav si nu ma pot mobiliza. Ai mei intotdeauna ma cearta si ma "pun la zid" si eu intodeauna ma supar crezand ca nimanui nu-i pasa de fapt si gandidu-ma ca numai asta imi lipsea sa mai fiu si bruftuluita. Dar apoi, judecand la rece, imi dau seama ca mama si tata si barbatu-miu imi vor cu siguranta binele mie si copiilor si ca metoda lor e efcienta in cazul unor persoane ca mine, caci asa ma urnesc.
Cum zicea si karula, vom intelege orice raectie a ta pentru ca e normala si nu te vom judeca.
Eu una inteleg perfect ce spun irina, pyc si micola. Dar plecatul la drum cu un bebe mic nu e ceva ce se poate face batand din palme pentru toti. Ledi e singura in Constanta, doar ea cu sotul si cu soacra care inteleg ca nu ii poate ajuta foarte mult. Nu stau prea bine cu banii, nu au unde locui la Bucuresti si nici cine sa ii aduca cu masina. Sincer, calatoritul cu trenul cu un copil de 11 luni in conditiile epidemiei de gripa nu mi se pare cea mai buna varianta. De aceea trebuie sa cantareasca toate aspectele si sa aiba putin timp sa hotarasca care e solutia cea mai buna iar noi trebuie sa o ajutam sa o gaseasca.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Naty spune:
miere pentru conceptia despre "palmita" si alte asemenea.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
anna-mama spune:
Ledi, am citit discutia de azi cu fetele, apoi am vazut ca ai cerut si inchiderea topicului de la parinti. Pe noi poti sa te superi acum, stiu ca nervii tai sunt intinsi la maxim, dar lasa-ne sa-l ajutam pe David! Fetele au cerut informatii la atatea clinici, cand primesti toate raspunsurile faci alegerea si ne organizam repede cum sa ajungi la clinica respectiva. Trebuie ca saptamana viitoare sa poata face David deja analizele. Asa ca, suparata sau nu, tine legatura cu noi, noua ne sunteti tare dragi
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
micola spune:
si de la mine un maare buchet de pentru miere, ca mi-a deschos ochii cu privire la palmuta peste pampers...
mamici si licurici
de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!
lisa79 spune:
sunt ata de trista
verisorul meu primar a murit sambata la varsta de 33 de ani(impliniti pe 1 octombrie) in urma unui stop cardiac. nu ne-au zis parintii nimic noua(mie si fratelui meu),fratele meu avand azi examen pe post.
Dumnezeu sa te ierte!
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
cami_antonia spune:
ledi
crede-ma ca atunci cand s-a intamplat cu alina ... pt prima data ... adica asta vara ... fix inainte de data nuntii lor ... am plans ... am urlat zile in sir ... am scris pe forum si la fel mi se parea ca nimeni nu ma baga in seama ... ca nimeni nu raspunde .... ca nimeni nu ma intelege .... ca nimeni nu se intereseaza de starea ei .... si judecam pt asta pe toata lumea ... INSA IMI FACEA BINE SA SCRIU ... ORICE ... PE FORUM ... PT A NU MA SIMTI SINGURA IN ACEST GREU CARE CAZUSE DIN CER ... STIU CA E DOAR O CUMNATA ALINA ... dar e om ... si am plans zi de zi ... fara sa intreb pe tine pe altii sau pe cineva daca ma intelege sau daca imi e alaturi
ulterior mi-am inteles zbuciumul ufletesc
am inceput sa primesc cuvinte blajine
sau mai putin blajine
dar care ma ajutau
apoi
asa cand de greu a fost
am inceput mobilizarea fratelui
SI AM REUSIT
AM PRELUNGIT VIATA ALINEI
DUMNEZEU STIE
PT CATA VREME
DA AM REUSIT
SI PT FRATELO CONTEAZA SI O ZI IN PLUS
ASA CA MERITA
fetele de aici tin la voi
te ajuta
doar tu sa intinzi mana
nu sa judeci
si nici sa crezi ca esti judecata
si noi plangem chiar daca tu nu ne vezi facand asta
pt tine tre sa fim tari
chiar daca asta inseamna sa fim putin mai dure
eu de exemplu asa sunt
de fiecare data cand am o problema
decat sa par slaba
si sa plang sau sa ma plang
mai bine par dura
si par rea
asa ca fiecare e diferit
suntem diferite
dar ne unesc clipele minunate petrecute impreuna
si asta conteaza enorm
iar daca e cineva care nu trebe blamat aici E IRINAC CARE A AJUTAT MEREU PE TOATA LUMEAAAAAAAAAAAA
JOS PALARIA IN FATA EI
CU TOATA DURITATEA DIN TONUL EI
VA PUP
SPER CA NU AM SUPARAT PE NIMENI
DOAMNE AJUTA!
APROPO
IL POTI IMPARTASI PE DAVID ORICAND
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
anna-mama spune:
Doamne, Lisa, Dumnezeu sa-l odihneasca! 33 de ani avea si colegul meu si tot stop cardiac, ce se intampla cu oamenii din ziua de azi
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni