La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (69)
Raspunsuri - Pagina 10
micola spune:
ledi...
nu trebuia sa inchizi subiectul de la parinti...David are nevoie ca tu sa fii informata si sa poti lua masuri repede!
mamici si licurici
de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisa79 sunt ata de trista verisorul meu primar a murit sambata la varsta de 33 de ani(impliniti pe 1 octombrie) in urma unui stop cardiac. nu ne-au zis parintii nimic noua(mie si fratelui meu),fratele meu avand azi examen pe post. Dumnezeu sa te ierte! 29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora! Va rugam un vot pentru ANA,multumim! |
Dumnezeu sa-l odihneasca...condoleante
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
IRA_LIZA spune:
doua intrebari:
unu - s-a deschis cont pt David de Ledi? presupun k prbl financiara este presanta intr-o situatie k a lor dincolo de alte dileme, asa k intreb asta intai si pe urma mai citesc din urma despre ce s-a mai intamplat
doi - am mers cu Eliza azi la med fam pt mica ei raceala si - surpriza! - cica are ficatul marit (lobul stang) ce poate fi?? asta-mi mai lipsea...
uff, k nici buna seara n-am apucat sa spun, pup mamicile & bebeii
Ira, mamica Elizei
iuliacris spune:
Ledi, nu te supara, revino cand te simti mai bine. Noi iti suntem alaturi orice decizie ai lua
Lisa condoleante, e foarte trist, de varsta mea...
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui IRA_LIZA doua intrebari: unu - s-a deschis cont pt David de Ledi? presupun k prbl financiara este presanta intr-o situatie k a lor dincolo de alte dileme, asa k intreb asta intai si pe urma mai citesc din urma despre ce s-a mai intamplat doi - am mers cu Eliza azi la med fam pt mica ei raceala si - surpriza! - cica are ficatul marit (lobul stang) ce poate fi?? asta-mi mai lipsea... uff, k nici buna seara n-am apucat sa spun, pup mamicile & bebeii Ira, mamica Elizei |
IRA, banii stransi pana acum au fost depusi intr-un cont de ING, gestionat de roxanaz.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/
szivarvany spune:
citat din mesajul lui micola ledi... nu trebuia sa inchizi subiectul de la parinti...David are nevoie ca tu sa fii informata si sa poti lua masuri repede! mamici si licurici de Zburlici din 21.01.2009 ! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !! |
Nu a cerut decat inchiderea contului, din pacate Admin a inchis acel subiect important :(
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
Daiopri spune:
mama ei de diferenta de fus orar
Pana am ajuns si eu sa scriu, uite ce se intampla
Imi cer scuze, ca nu am apucat sa scriu, urez LMA sarbatoritilor mici si mari.
Apoi vreau sa va rog cine are nr de tel al lui Ledi sa imi trimita si mie
Si scriu ca poate mai citeste: Ledi, stiu ca e greu, f greu, dar nu te supara pt atat. Vreau sa zic ca noua, cele de dinafara situatiei, ni se pare ca nu va miscati suficient. DAR voi stiti mai bine ce si cum. Deci TE ROG nu te supara si nu opri nici un subiect si nici contul tau. O sa ai nevoie s avorbesti macar cu cineva, crede-ma. Pe mine m-a ajutat teribil suportul moral al tuturor.
Apoi, toate speram sa nu fie adevarat. Eu iti spun sincer ca nu stiu ce si cum cu aceasta boala. Ca in cazul meu refuz sa citesc (la tine nu se poate asta) si sa lupt doar.
ceea ce vroiam sa zic este ca, desi acum totul pare nedrept (si tu stii ca stiu ce zic) trebuie mers inainte si acceptat totul asa cum este. Daca este asa, asta este normalul vostru de acum si nu aveti decat de mers inainte cu tot ceea ce inseamna asta. Zile grele, cumplite, dar zile alaturi de puiul vostru. Sunt aici mamici care au trecut si trec prin situatii deosebite, din pacate. Ceea ce am invatat eu din forumul asta si din situatiile altora, este ca orice zi este pretioasa, alaturi de cei dragi, INDIFERENT de forma in care se prezinta ziua. Asta este. Fiecare om are soarta lui, si nu putem decat sa ne bucuram de ceea ce ne este dat. Avea cineva un motto dar nu mai stiu cine, ca viata daca nu este lunga sa o facem lata. Mereu ma gandesc la asta, si prin lata ma refer la a te bucura de orice greutate intampinata. Daca David are boala, o sa fie cumplit pt el, pt voi, dar nu uita cat sunteti impreuna este minunat. E tot minunea ta de copilas. Si printre toate suferintele o sa vei si zambete si jocuri si tot ceea ce un copilas aduce in viata noastra. Trebuie sa fiti puternici, si cum ziceam dupa ce o sa treaca socul vestilor o sa puteti merge inainte. As vrea sa vorbesc cu tine si personal, te rog mult
Si daca se confirma diagnosticul eu m-as gandi serios la emigrare. Sigur ca nu stiu profesiile voastre, stiu ca e greu, dar poatre David ar avea alte sanse. Din cate stiou in Ca sistemul medical cred ca acopera tratamente. Nu stiu nimic de eU sau alte tari.
Inca o data, te rog nu te supara si revino intre noiAvem si noi si tu nevoie unii de altii.
Mai revin ca doar atat am vrut momentan
ariya spune:
Fetelor LEDI are nevoie de sfaturile noastre,nu de a fi judecata de noi...
Si nu are nevoie de cuvinte dure pt ca,prin ce trece ea,e mai dur decat orice pe lumea asta!Daca vrem sa o ajutam,trebuie sa fim intelegatoare si delicate in exprimare...ok?
Asteptam sa vedem cand,cum si ce se intampla...
amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
anca_ spune:
leditia, noi suntem alaturi de tine in continuare, te vom ajuta cum se poate. Te rog nu renunta la ajutorul nostru, David e de-al nostru, e licuriciul nostru, vrem sa fim alaturi de el. Nu ne indeparta.
Fetelor le pasa de tine si de David si de asta ai primit raspunsuri mai dure, dar te rog nu te supara, nu parasi forumul acum intr-un impuls de moment! Orice ai decide, noi te vom sustine.
daiopri, ai f multa dreptate, sper ca ledi sa citeasca ce ai scris.
oanaq spune:
Draga noastra Ledi, urmaresc ce se scrie pe forum si imi vine sa vin fuguta in Romania la tine sa te imbratisez. Stiu ca toata lumea are cate o idee, toate foarte bune si ma impresioneaza mult solidaritatea dintre mamicile de licurici. Eu doar vreau sa te asigur de tot suportul meu si, ca sa reiau o idee de mai sus, Daiopri zicea de emigrare. Cred ca e o idee buna daca David trebuie sa aiba tratament toata viata. Nu acum, dar daca se confirma diagnosticul si vrti sa va ganditi pe termen lung, emigrarea in Canada e o solutie. Ma ofer sa va ajut cu actele, nu sunteti primii pe care i-as ajuta, cunosc cum functioneaza sistemul aici pentru ca llucrez in domeniu. Daca esti interesata, te rog sa-mi scrii. Te rugam mult sa ne lasi sa-ti fim aproape! mami de Luca nazdravan