La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (69)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Eu cred ca Ledi are nevoie de un pic de timp sa isi limpezeasca mintea si sa poata face pasii urmatori. Este normal sa aiba nevoie de timp, eu una nu cred ca m-as fi putut mobiliza asa de repede, mi-ar fi trebuit macar o zi sa diger diagnosticul si urmatorii pasi.In plus nu e asa usor sa pleci la drum cu un copil mic, trebuie organizare, unde dormi, cum te deplasezi, ce manaci...nu e chiar asa de usor.

Intre timp eu (daca as fi in locul vostru) as trimite o eprubeta de sange (a lui David si ale voastre, ale parintilor) la laboratorul din Geneva. In felul asta ati avea un al doilea diagnostic cat de repede cu putinta. Pana vine diagnosticul, puteti organiza plecarea la Timisoara sau unde va hotarati sa mergeti. Va doresc multa putere sa treceti peste hopul acesta si va imbratisez strans. Imi pare rau ca nu pot face mai multe pt voi, dat fiind distanta asta mare.

Referitor la alimentatia cu/fara carne pt mine, personal (no offence Selene, este vorba de situatia in care eu si familia mea am fi vegetarieni), adoptarea unei diete fara carne la un copil asa de mic se situeaza alaturi de big NO's cum ar fi:lasatul copilului sa planga ca sa se invete sa doarma singur/sa faca plamani, inceperea diversificarii la 2 luni, celebra "palmuta" peste pampers, toate cu posibile consecinte fizice si psihice de lunga durata.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

miere f bine scris....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaq spune:

OMG, am vazut un pisoi mega-ultra-delicios pe mail. Daiopri, are o moaca simpatica asta mic, cum canta si vorbeste dragul de el, sa-l papi!mami de Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Buna seara dragelor! Am stat asta noapte si am citit din urma si am scris un mesaj luuung, dar pe la 3 dimineata cand am vrut sa-l trimit nu a mai mers forumul si l-am pierdut
In alta ordine de idei...

Ledi imi pare nespus de rau, eram sigura ca rezultatul lui David va iesi negativ, inca mai sper sa fie doar o eroare. Bine faci ca mergi mai departe cu investigatiile si indiferent care va fi rezultatul, trebuie sa fi puternica si sa lupti pentru puiul tau. Si nu fi suparata pe fete, ceea ce ti-au spus a fost spus cu dragoste si din multa grija, nu cred ca este cineva rau intentionat. Iar cei care au donat bani au facut-o cu tot sufletul, pentru David, si nu pentru a cere recunostinta. Asa ca te rog si eu, ca toata lumea, nu renunta la forum. Te imbratisez cu drag si ma rog pentru David.

Vad ca printre licurici este la moda febra. Ne-am inscris si noi in trend saptamana trecuta cu temperaturi mari, recordul fiind de 39,9. Nu a avut nimic nici in gat, nici la plamani, se pare ca este o forma de viroza care se manifesta doar cu febra si la sfarsit cu bubite. La noi novocalminul nu a avut nici un efect, dimpotriva, dar am folosit la sfatul dr. diclogesic supozitor. Cu o singura jumatate, febra a scazut foarte repede. Acum Thea este bine, dar a ramas foarte maraita si se agata de mine sa o iau in brate, asa ca toata ziua umblu prin casa ca maimuta cu puiul.

Am ramas restanta cu urarile, asa ca o fac acum: La multi ani Andreilor si Andreelor, La multi ani Alexandru Stefan la implinirea primului an de viata (Stefania, imi place la nebunie tortul), La multi ani tuturor licuricilor si mamicilor care s-au sarbatorit zilele astea.

Ira, ma bucur ca ai revenit printre noi, am vazut pozele cu Eliza, este o frumusete cu bucle

Anna, pupam Vladutul umblaret, nu-mi vine sa cred ce bine merge, i-am aratat si Theei filmuletul si i l-am dat exemplu In ce statiune mergeti voi la munte?

Veronica, bine ati revenit si voi, imi pare rau ca ati fost bolnavi. Felicitari lui Alice cea motata pentru pasii facuti, am vazut pozele, este tot frumoasa

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Dark mersi

Anna foarte tare faza cu cutiile de pantofi, baiatul e ascultator, face numai ce il invata mama.

Naty, Vlad este bine momentan, nu mai are nimic, bineinteles continuam tratamentul.

Ariya imi place foarte mult cum vorbesti despre copiii tai.

Veronica ma bucur ca te-ai reintors si felicitari pentru dintisori si pentru deplasarile prin casa

Lisa imi pare foarte rau pentru verisorul tau, Dumnezeu sa il ierte.

Ledi sper din tot sufletul sa te intorci la noi, toate va vrem binele chiar daca nu ne pricepem sa ne exteriorzam cum trebuie.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Ledi, imi pare rau ca mesajul meu ti-a pus capac si a fost cel care te-a determinat sa renunti la forum...sper din suflet sa revii!!!
credeam ca suntem intre prietene si ca ne permitem sa ne luam si mai tare un pic una pe alta...
TE ROG SIN SUFLET SA REVII!!!
Plang si as da orice ca vorbele mele sa nu te fi facut sa pleci dintre noi si sa nu iti fi cauzat alta suparare, ca iti ajung problemele tale...
drept pentru care eu voi parasi forumul , desi eram zilnic numai cu gandul la voi si la licuricii nostri...sigur voi mai citi, ca nu pot sta fara voi dintr-o data, dar de scris sau de dat sfaturi nu cred ca ma voi mai arunca vreodata...

AJUTA-L, DOAMNE,PE MICUL DAVID SA FIE SANATOS!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Arriel unde au aparut bubitele?Si noi avem 2-3 pe langa titi, care ma streseaza la culme, si la noi a fost temperatura fara alte simptome.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

lisa condoleante

ira nu am idee ce poate fi insa scriei irinei.c nici ea e intr-o pasa prea buna dar e o super sufletista si nu cred ca nu te ajute cu info dc stie

selene si R face exact ca daria cu diverse mancaruri (care alta data le-a mancat super) asa ca nu lua asta drept un semn ca nu tr sa ii mai dai peste; sper sa nu te superi pe mine dar mie mi se pare ca tu cauti motive care sa iti justifice gestul de a nu ii da carne; eu insa vin si te intreb, la costuri v-ati gandit? in cdt in care stiu ca nu stateati super cu banii, cum o sa procedati cu analizele care ar trebui sa i le faceti regulat , cu produsele care ar tr sa le cumparati ca sa ii supliniti lipsa carnii si sa ii faceti un meniu cat mai diversificat?

in rest felicitari pt politicoasa mica

nu inteleg de ce a inchis admin topicul lui ledi???!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Fetelor, cum sa plece Ledi?? Ledi, ramai pe forum, e atat suflet adunat la un loc de dragul puiului tau, indiferent de tonul mai soft sau mai hard pe care il folosesc fetele, toate tin la tine, toate-toate, se vede din numarul absolut impresionant de postari care se ref la Davidutu, la tine, la toata situatia voastra! Desigur, decizia cat si motivele de a ramane sau nu pe forum iti apartin in mod suveran si absolut, insa pare a fi pacat sa renunti la acest extraordinar grup de sustinere...eu una atata solidaritate nu am vazut (dealtfel nici nu-mi imi inchipuiam ca exista decat in filme, blame me!!)

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Ledi, nu te supara pe noi, te rugam. Vrem doar sa te ajutam si fiecare, in functie de temperamentul si de pregatirea profesionala, incearca sa te incurajeze si sa te mobilizeze.

Parerea mea este ca Irina si celelalte fete nu au incercat decat sa iti dea un imbold, sa te mobilizeze, sa te faca sa privesti si sa actionezi dincolo de dorinta imensa ca totul este o greseala, toate astea pentru a castiga timp, pt a merge in paralel cu un nou set de analize, dar si cu un tratament pentru David.

Ia-o ca pe un alt mod de sustinere, venit tot din inima si tot dintr-un sentiment puternic de compasiune. Uneori este necesara o zgaltaiala ("reality check") pentru a iesi din soc si de a actiona rapid si eficient. Pe moment, ni se poate parea dur, ne putem chiar supara, dar pe termen lung ne dam seama pana la urma de beneficiile sfatului respectiv.

Nu pleca, nu te izola, nu inchide subiecte. Esti printre prieteni, esti printre persoane care, desi nu te cunosc personal, iti vor binele, isi doresc ca David sa fie sanatos si sa aiba o viata normala.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Porumbita, multumesc de idee, insa una la mana realmente ma jenez doi la mana nici nu as sti ce sa-i spun concret. In afara de o lista de analize pe care urmeaza sa i le facem Elizei, lista pe care ne-a dat-o astazi med fam, nu am ce sa spun deocamdata. Maine dimineata abia mergem sa-i recolteze sange (brr!!! imi dau lacrimile numai gandindu-ma cum o sa fie), asta daca, inainte de a pleca la spital, reusesc sa-i strang pp & kk pt urocultura & coprocultura. Eventual dupa ce o sa luam analizele si mergem cu ele sa ni le interpreteze med fam poate k voi intreba una-alta.

In orice caz, multi pupici IrinaC pt cat de inimoasa esti!

Multumim muuult pentru complimentele fata de Eliza! pai cum? nu tre sa fie in rand cu ceilalti minunati licurici?

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput