La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (69)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

micola, nu pleca nici tu, acum ce facem, cum e un moment mai dificil ne luam jucariile si plecam toate? nu are rost sa pleci, ti-ai exprimat parerea, poate a fost putin mai dura, dar asta e scopul forumului nu? sa ne spunem parerea, chiar daca nu e pe placul tuturor, nu gandim cu totii la fel. Eu stiu ca ai avut intentii bune, sunt sigura ca si Ledi o sa isi dea seama de asta, poate nu acum, dar mai tarziu, cand se mai aseaza lucrurile, o sa inteleaga ca intentiile au fost bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Micola , te rog, parerea ta conteaza in continuare, asa ca noi speram sa ramai cu noi.

Ira, sper sa fie bine Eliza. Doamne ajuta! Sanatate multa!

Arriel, multumim Cred ca o sa mergem la Busteni, inca nu am rezervat nimic. Mergeti si voi la munte dupa Revelion? frumoasa si nebunatica Thea. Sa mi-o mai "parasti" ca tare imi plac nazbatiile ei

Bebelusi, ce faci pana la urma, vineri vii la Bucuresti?

Alina, ce mai faceti? I-ai luat lui David cadoul pt Craciun? Cum se mai simte tati cu piciorul? Cumnatul meu e refacut dupa operatie, deja se plimba cu bicicleta.

Ledi, sper ca te razgandesti, noi te asteptam cu drag David si ma rog in continuare pt el

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 9 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Bun,mi-a redeschis Mirela contul,la cererea Roxanei...si la cate persoane m-au carait la creieri k nu are sens sa plec,barbata-miu fiind primul..m-am gandit ca sunt si persoane care nu merita sa fie parasite si care mereu ne-au fost alaturi si ne-au sustinut si sprijinit.
Nu am nevoie de zgaltaieli,nu am nevoie de urecheli,am 28 de ani si desi ma asteptam sa jelesc mai multe zile,m-am mobilizat destul de repede si am citit,am cautat,impreuna cu alte fete..nu am pierdut timpul.David este ok,nu are rost sa ma pripesc,nu cred ca-si au rostul aici replici care s-au tot dat.Am fost eleganta si am raspuns frumos,poate altele in locul meu ar fi scris mult mai urat si ar fi reactionat mai violent...dar consider ca am destule pe cap sa-mi fac nervi cu asta,pt k nu mi-am facut nervi,nu,era mai simplu asa,ca-mi trece mai repede..m-a durut enorm si am plans.
Ma rog,trecand peste,ca nu are sens sa stau acum si sa explic cat de gresit este si ca nimanui nu i-ar fi picat bine..am vrut sa scriu sa va zic noutatile.
In fine,nu de asta am scris,voiam sa va zic noutatile,multe fete deja le stiu,ca am vbit pe mess.
Deci,voi fi scurta azi,ca deja e tarziu si-s foarte obosita,dar revin maine cu detalii.
Crisppy,a gasit o clinica in Estonia.Acolo au un aparat foarte performant si cerceteaza 254 de mutatii,fata de 30-34 max in rest.Ei au zis ca au si pe cineva in Ro care-i reprezinta.Am luat legatura cu dl dr.care-i reprezinta,am vbit cu dumnealui,el fiind genetician de meserie.Mi-a explicat f mult si f bine tot ce se putea explica,mi-a raspuns frumos la toate intrebarile.Concret,maine o sunam pe dna dr.Orosanu sa vedem cand ne poate primi,caci la dl dr genetician(Dan Eftemie se numeste)putem merge oricand nu ne trebuie programare.Inchiriem o masina,neputand lua masina de serviciu,cu jobul sotului am gasit o portita,nu pot scrie pe forum,ca nu stiu cine citeste.Am vbit deja de cazare,in cazul in care este nevoie.Maine vedem cum facem sa facem rost si de scaun de masina,ca nu am.Mergem in functie de cand ne cheama dna dr Orosanu,sa-l vada si ea,mergem si la dr Dan si sa-i prelevam si sange pt testul din Estonia.Nu preleveaza ei,ci trebuie sa merg la o clinica sa-i prelevez 1ml de sange in eprubeta EDTA.
Si poate daca avem timp,ne oprim si intr-o vizita mica pe la Ruxi.In principiu trebuie vazut cum facem cu jobul si cand ne cheama dna dr.Cam astea sunt noutatile.

Micola,zau,n-are sens sa pleci, ok?.M-au deranjat vorbele voastre,eu nu as fi facut asa,dar mi-a trecut,asa ca stai linistita.Nu are sens sa pleci,ok?Pana si mie imi pare exagerat ca mi-am inchis contul dintr-o chestie de genul,asa ca nu-si au sens plecarile astea.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

deaiAsa, am mai revenit si eu. Sunt pe ultima suta cu sora si ma chinui sa mai facem din treburi ca apoi sunt de capul meu
Oana, ce bine ca ai mai trecut pe aici. credeam ca am ramas singura din Ca
vezi ledi, deja oana stie mai multHai da un semn ceva. Si in mod clar nu pricep de ce sa inchizi si subiectul celalalt, care apropo unde e?
Miere, da nu e bine sa scuturi de praf pampersul ala?
Am trimis si eu poze (oana mersic) sa vedeti cum mergem deja. E asa de fericit si speriat in acelasi timp
Si unde zici ca vorbeste vreau sa zic ca face mam mam ca de fapt face baloanede aia scoate sunetele alea.
In rest e un hotoman, tot mai vrea noaptea si apa si lapte. Am scazut cantitatea de lapte, si nu pare afectat, desi nu se mai intoarce pe o parte asa satisfacut ca inainte
papa binisor acuma. Seara la noi e distractie mare ca vrea doar sa il duci de manute sa alerge dupa motan Si trage niste tipete de nu faci ca el, ca o sa fie vai de capul nostru mai tarziu
Eu sunt bine mai bine decat ma asteptam.
de cele mai multe ori si uit ce si cum
Ira, bine ca ai mai scris. Sanatate multa la bolnaviori
ariya, ia zi mama ceva retete aici, daca tot faci atata papa.
Eu sincer daca as castiga la loto primul lucru as angaja un bucatar ca tare nu imi place sa gatesc, si vb ta, pt copil macar tot trebuie sa fac papa.
Ca sa nu mai zic cat este de importanta alimentatia. Dar, Selene, eu nu stiu ce sa te sfatuiesc. Se pare ca are multe bube carnea asta, si sunt locuri in care se zice ca mai bine fara, si altele care zic diferit. Problema e ca este vb de copil, caci la adult aparent pare clar ca am fi mai bine fara. Asta pana mai fac cine stie ce studiisi vin cu alte concluzii.
Aalina ce faci mami? te lasa sa dormi mereu?
Alina voi cum mai sunteti?
Micola fii cumincioara si tu. Hai fetelor, capul sus si fara suparari.
IrinaC mai vino si tu pe la noi
Roxana, poti sa ma ajuti? intreaba te rog pe ledi de vrea sa vb cu mine, nu ca as zice mare branza dar as vrea sa vb direct
ce imi face nora?
Fug la rufe:((
Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Multumim frumos Ledi ca nu ne-ai parasit!!
Davidut scump!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Super, Ledi, ma bucur enorm pt toate vestile pe care ni le-ai dat si pt ca ai revenit langa noi. Te pup cu drag. Doamne ajuta sa mearga totul bine!

Acum, sa vedem care sunt costurile ca sa fim pregatite cu bani pana trebuie sa plece Ledi la Bucuresti. In ce cont mai strangem bani?

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 9 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Anna vin maine seara in Bucuresti si stau pana sambata. Cine are timp si chef si copii care vor sa vada o piesa frumoasa, pot veni vineri la ora 10,00 la Teatrul Tandarica. Piesa se numeste - Cum a devenit Arthur rege. Poate ne vedem. Sa ma sunati daca veniti.

Ledi ma bucur mult de tot ca te-ai intors.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ledi dar nu aveti nici un prieten care sa va duca cu masina? Uff ca daca ai fi in Sibiu v-ar duce Mircea al meu unde ar fi nevoie, slava Domnului ca are program flexibil la serviciu.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

daiopri, frumos pisoi mai ai, si ce gropite are in obrajori ! La asta cu tipatul seamana cu Andy, trage niste tipete daca nu facem ce vrea, aoleu, nu plange, dar tipa, striga, ca niste chiote ...si dupa ce tipa, sta si tace si asteapta rezultate...daca nu se intample ce vroia el, tipa iar ..si la prima vedere pare asa mic si inofensiv

iuliacris, cum e cu ochisorul Carlei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Roxana MULTUMIM!
Leditia multa bafta si sanatate sa aveti.Imi doresc sa se infirme dg si sa dai cu pietre dupa mine.

Dana fi -miu radea si el vizionand filmele cu motanul si pisoiul razand.Se distra copios.Misto sa ai frate mai mare

Miere l-am bagat si noi in cutie si l-am tras azi pe Andrei.A ras de numa...

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput