*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (90)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mariana, super frumos tortul! Felicitari!
Nabunica, eu am avut rabdare sa citesc. Acum si eu sunt convinsa ca asta e metoda buna pt NOI. Pana si sotul, care nu sta prea mult cu Arianna, a observat ca e cu totul alt copil. Clar e mult mai maleabila dc e odihnita. Inainte cd citeam de mame care-si lasa copii sa planga ziceam ca e cruzime, ca nu se poate sa lasi copilul sa planga. Dar uita ca am auns si eu aici, si nu regret. Ea are toata dragostea mea si sigur simte asta. Avem o relatie cu totul speciala.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Nabunica, eu am avut rabdare sa citesc. Acum si eu sunt convinsa ca asta e metoda buna pt NOI. Pana si sotul, care nu sta prea mult cu Arianna, a observat ca e cu totul alt copil. Clar e mult mai maleabila dc e odihnita. Inainte cd citeam de mame care-si lasa copii sa planga ziceam ca e cruzime, ca nu se poate sa lasi copilul sa planga. Dar uita ca am auns si eu aici, si nu regret. Ea are toata dragostea mea si sigur simte asta. Avem o relatie cu totul speciala.

Exact, e o diferenta enorma fata de saptamana trecuta cand statea treaz ore in sir noaptea, cum se lumina de ziua era in picioare, obosit si marait, nu-i intram in voie cu nimic, dupa 2 ore voia sa doarma, programul de masa era complet dat peste cap, ziua dormea sa recupereze orele pierdute noaptea, eu nu puteam sa dorma ca valiza toata ziua, ca el, ma prindea noaptea tot obosita, cum am bagam in pat incepea sa planga el.. voila! Acum se joaca asa frumos..eu langa el citesc, ne mai jucam, mai invatam diverse, ii mai distrag atentia cand o ia pe aratura, dar cel putin am cu cine ma-ntelege. Iar el are o mama odihnita care e capabila sa-si tina ochii deschisi si sa nu se enerveze din orice prostie..

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

“Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Alra multa sanatate lui Nicole! Abia astept sa te aud spunand ca de "tz" luni n-a mai avut nimic!
Bertha voi sunteti bine? N-ai mai dat nici un semn...
Carmendu iti inteleg spaima cu privire la o eventuala spitalizare. Asa sunt si eu. Spre norocul meu, in 8 ani ai lui David, nu l-am avut niciodata internat, iar bolnav n-a mai fost de pe la 4 ani jumate...doar raceli foaaarte usoare care au trecut un sirop de tuse si nurofen luate mai mult preventiv.
Asa sa va ajute Dumnezeu la toate sa ajungeti!!!

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetele, multumesc mult de ajutor...maine pun povestea la semnatura.
Acum ma pregatesc sa o pupacesc pe printesa mea la ora 12...
Vorbim dimineata

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Helau,

intru si eu rapid, inaite sa ma bag la somn. In ultimul timp sunt cam pe fuga mereu, nu pot sa ma plang, treburile merg in general binsor, dar nu mai am timp de nimic altceva. Sper sa se mai aseze lucrurile. Eduard pare a fi fericit, ma cam simt vinovata fata de el intr-un fel. Inca nu pot spune ca m-am adaptat la noul program, ma simt inca in probe.

imi pare tare rau ca nu am mai apucat sa ntru sa urez La Multi Ani cozonaceilor. Am vazut retete multe si gustoase, le-am si salvat si sper sa reusesc sa si testez cateva. In 2 saptamani avem si noi petrecere si ma gandesc deja ce sa fac. Tortul am sa-l comand, dar vreau sa fac niste cheese cake a la Oti. La aperitie inca ma gandesc.

Bravegirl, Nebunica,tare mult ma bucur ca aveti nopti mai linistite. Stiu cum e sa ajungi la capatul puterilor, si sa trebuiasca sa treci la masuri mai dure. Eu cand am vazut a 2a zi ca e numai un zambet nu m-am simtit catusi de putin vinovata. Ba chiar am fost foarte incantata ca e copchilu fericit. A fost apoi din ce in ce mai usor. Acum doarme de la 9 la 7.30. Mai sunt si exceptii. Cat a fost bolnav a dormit cu noi in pat. Inca alaptez si eu si n am de gand sa ma opresc.

Nici al meu nu are un vocabular prea bogat. E din ce in ce mai zvapaiat, am pus gardut cu poarta la capul scarilor, trebuie sa mai facem schimbari. Ma sperie cat de repede se schimba, creste, e altul pe zi ce trece. Avem 6 dinti.

Nici nu stiu ce vroiam sa mai zic, am vazut foto superbe cu Mirunel, Victor, David, Matei.

Sanatate multa cozonaceilor bolnaviori

Ma bag la somn.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Raisa Monica !

[b]Sara Maria ! Mult noroc in viata si multa sanatate![/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Alra, nu a fost bronsita, ci bronsiolita care afecteaza tractul respirator inferior, cauzata de o infectie virala (cel mai probabil virusul sincitial) si care afecteaza bronhiile mici, numite si bronsiole. Cand acestea se inflameaza, ingreuneaza respiratia, mai ales la sugari si copii mici sub 2 ani. Debutul e ca o raceala usoara, adica rinoree, tuse usoara, febra moderata sau chiar deloc. Boala ajunge la apogeu cam in a 3 a zi cand se instaleaza tusea si apar dificultati de respiratie, apoi cedeaza treptat.
Ecaterina a fost aproape ca la carte, mai putin febra. A avut febra doar 1 zi si nu a depasit 38 C, iar tusea a fost foarte usoara. Insa respiratia i-a fost tare afectata.....in fine, cam asta a fost, cica procesul de vindecare poate dura intre 12-21 de zile, e inca cu muci si tuse usoara, suntem pe antibiotic si ventolin. Si cica odata facuta, se poate repeta
Asaaaa, si ca sa fie totul cat se poate de frumos, si Rebeca e cu febra de vreo 2 zile....fara nici un alt simptom, pe bune!! Imi vine sa o iau pe aratura, ca doar saptamana trecuta a fost cu tuse urata si muci, i-a trecut vreo 3 zile, si probabil ca a venit sora-sa din spital cu vreun virus nou

Fetelor, nu va speriati de noi, astea cu 2 prunci prin colectivitati Nu e asa de grav, ci doar cumva chinuitor si obositor...asa isi fac imunitatea, asta e.
Eu cu Rebeca n-am avut nici o problema, credeti-ma, a avut cateva episoade de muci si febra pana la 3 ani cand a intrat la gradinita Cred ca v-am mai spus, a luat de 2 ori antibiotic in viata ei, prima data la 2 ani si 9 luni!! Dar uite ca nu se mai potriveste la fel cu Ecaterina
Hai ca m-am lungit, sanatate la pitici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

La multi ani, Sara!!

Carmen, eu vreau reteta de tortelini cu dovleac si pui, pleaaase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

La multi ani, Sara Maria!
La multi ani, Raisa Monica!
Sa cresteti mari, cuminti, frumoase si destepte si sa va bucurati de tot ce e mai bun pe lume!

Fluturasha, Carmendu va multumim pentru urari!
Multumim, de asemenea, mamicilor care ne-au citit povestea.
Pupam fetitele bolnavioare Nicole si Cati sa-si revina cat mai repede ca acusi aniverseaza anisorul.
Mariana, sa-ti traiasca cretulinul. Se vede ca sunteti o familie fericita.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neatza!

Aleinad sa-ti traiasca micuta!

Ramo la multi ani pt Sara!

UN VOT SI PENTRU NOI

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput