*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (90)*
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
Ramo2007 spune:
Buna dimineata,
Ma simt cea mai fericita mamica!Printesa mea are 1 anisor!Am pupacit-o de azi noapte...nu am dormit cu ea, ca a zis tati sa nu-i stricam somnul.E o dulceata de copil, ma uit la ea si tot nu-mi vine sa cred ca e a mea...
Tati a plecat sa ia tortul si dupa amiaza asteptam bunicii, nasii si finii s-o sarbatorim!O sa papam pizza si tort!Sper sa stie sa sufle in lumanare...am incercat s-o invat zilele trecute, dar nu mi-a iesit
Petrecerea mare va fi in ianuarie, de ziua mea, atunci vom merge la restaurant si-i vom rupe si turta printesitei.
Am pus la semnatura povestea nasteri...am reusit s-o scriu dupa 1 an...Doamneee ce emotii!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca_27/anca_27.jpg)
anca_27 spune:
La Multi Ani cu Sanatate si Iubire,
Sara Maria
Raisa Monica!
Carmendu, da, eu vreau reteta de tortelini. Si mai vreau si aia cu sos in paharele, pe straturi, pentru fiecare, parca a mai pus-o cineva, da` nu stiu unde, sorry...
Am o idee, deci se cheama ca sunt idioata. Sa deschidem un subiect nou la culinare, de genul `Mamicile de cozonacei (mai si) gatesc!`, unde sa postam retele, c-aici umplem paginile ... Cel putin, eu sigur am umplut una numai cu retele puse de mine... Hm? Facem? Eu as deschide, dar cum fac sa personalizez o prima pagina, ca habar n-am... si sa punem linkul aici, la noi, pe prima pagina. Si dam edit si trimitem retele acolo, eventual, in prima faza le punem aici... No, ca v-am innebunit...
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)
BraveGirl spune:
Neatza!
Raportez: dormit la 21, prima trezire la 5.20 cd a baut apa. Apoi s-a trezit la 7.30 cd a supt. am adormit la loc amandoua pana la 9.30 La multi ani! SARA
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
anca_27 spune:
Manumanu, nu ti-am raspuns, foile de lasagna le-am facut si, si. Parca-mi plac mai bine putin fierte. Sau n-am pus eu sos destul cand nu le-am fiert, mi-au iesit mai... uscate cumva.
============
Poarta-ma, mami!
===================
anca_27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Neatza! Raportez: dormit la 21, prima trezire la 5.20 cd a baut apa. Apoi s-a trezit la 7.30 cd a supt. am adormit la loc amandoua pana la 9.30 ![]() |
Corina, deci ati dormit impreuna? Wow, felicitari!
![](pupic.gif)
============
Poarta-ma, mami!
===================
BraveGirl spune:
Nu Anca, as vrea eu sa dorm cu ea . Doarme cu mama si dimineata cd plange/cere papa (ca ea scoate un sunet specific si plescaie cd vrea mancare) ma duc eu la ea si dormim doar pana la trezirea finala.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
BraveGirl spune:
Eu foloses foi de lasagna de la Barilla. Dc nu pun suficeint sos bechamel, nu iese. Adica raman mai 'al dente' foile.
Eu pofteam la ciorba de burta. Am pus-o pe mama sa faca, si acum ma gandesc numai la oala din frigider, ca as manca-o pe toata
Ieri am fost la sora mea ca a facut ciorba de fasole si fasole cu afumatura am mancat ca sparta, mai mult decat barbatii. Nu ma puteam abtine. Asa ca am bagat si un test de sarcina, ca prea am pofte in ultimele zile si aveam si o senzatie ciudata. ma dureau ovarele, simteam intepaturi. Dar a iesit negativ
Cd vine si la noi bb2?
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
mariana28 spune:
Sara
, sa fii fericita si sa ai numai bucurii!
Raisa
Am pus poze noi la semnatura, dar nu am reusit sa scriu si eu ceva in loc de adresa aia....
Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)http://s615.photobucket.com/albums/tt233/Maridupi/?action=view¤t=Picture028.jpg
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/babyzapi/babyzapi.jpg)
babyzapi spune:
La multi ani Sara! Sa fii norocoasa, iubita si sa ai o copilarie de vis
Alra si Lauramiron Doamne eu cred ca eram daramata psihic demult sa trec cu copilul dintr-o raceala in alta. Pup 2 mamici puternice.
Fi-miu s-a trezit azi-noapte ca de obicei, dar nu i-am mai dat nici lapte, nici apa si nici nu s-a lasat cu scandal asa cum ma asteptam. O maraiala, 2 si gata se culca la loc. Mersi Lauramiron.
Anca da buna ideea sa ne facem capitol la culinare ...da' nici eu nu stiu cum
Mariana mi-a placut mult tortul
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel
RAPHAEL IUBITEL
Blogul meu cu retete delicioase
Amalia spune:
LA MULTI ANI Sara!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai mult noroc in viata!
Ramo sa-ti traiasca printesica si sa te bucuri de ea!
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."