Fiv in Ungaria 80
Raspunsuri - Pagina 4
RETAM spune:
Vin si eu la apel ....Violeta iti doresc un beta mare
Eu sunt a 5-a zi de la transfer si am dureri in burta destul de mari ,sanii foarte sensibili deja ma gandesc ca imi vine cm si nici nu apuc data de 10 sa fac beta ...vom vedea ce va fi
Patricia
Mirela si va pe toate
dent spune:
Patricia,si DD ajuta pana la capat!
Retam,Espe,Violeta, mama,ce de gravide! Veniti cu beta mare,urmati-o pe Zapp,caruia ii transmit pe burtica!
Mirela.poimaine am un an de la punctie,un an de cand puiul meu a prins viata,dar s-a stins prea devreme! Ieri am fost in Ungaria(e la 10 km de mine) si am vazut in Tesco,hainute de Mos Craciun pt nou nascuti.Inca ma ia plansul. Dar trebuie sa fim puternice si sa mergem mai departe,pt ca MINUNEA tot se va intimpla!!! Asa, cu voia lui DD!!!
TOATE FETELE !!!
patricia spune:
Dent, Retam va multumesc mult!
Vio asteptam rezultatul pozitiv, bineinteles.
Eu acum am ajuns acasa, de la Debrecen, mi-a facut analiza progrsteronului in ziua a 7 a de la ET, este 60. Este mica, este mare? Din 2 in 2 zile mi-a dat 1/4 Ovitrell. De ce oare?
mirela2 spune:
dent, retam merci
viooooooooooooooooooooooooooooooooooo, ce fac mama aia de la laborator au adormit cu nasu-n eprubeta??
hai mama
patricia spune:
Retam dureri de sini si eu am si am avut si la celalat Fiv, de burta acum nu am, dar la Fiv nr, 2 a fost groaznic de dureros, desi a fodt bebe. Eu sunt sigura ca si la tine e de bine.S zice ca unele pers. au dureri de burta pina in luna a 3 a. Exact la fel ma simteam si eu. Asa ca stai linistita! Totul va fi bine
Mirela tot in asteptarea ciclului esi? N ti-a venit inca sau nu am vazut eu mesajul?
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui patricia Retam dureri de sini si eu am si am avut si la celalat Fiv, de burta acum nu am, dar la Fiv nr, 2 a fost groaznic de dureros, desi a fodt bebe. Eu sunt sigura ca si la tine e de bine.S zice ca unele pers. au dureri de burta pina in luna a 3 a. Exact la fel ma simteam si eu. Asa ca stai linistita! Totul va fi bine Mirela tot in asteptarea ciclului esi? N ti-a venit inca sau nu am vazut eu mesajul? |
nop, inca nu, astept
RETAM spune:
Patricia durerile de sani le am din perioada stimularii dar cele de burta au inceput luni si astazi sunt destul de puternice la celelalte fiv le-am avut doar inainte de beta si mi-a venit asa cum ma nuntau dar acum sunt doar a 5-a zi sa nu fie vreo hiperstimulare cum se manifesta?
didiloo spune:
buna!
patricia felicitari! de ce ai facut progesteronul in ziua 7 de la ET?
retam ai incredere si fii optimista. relaxeaza-te
vio , doamne ajuta!
mirela, dent, tamarylis, espe
eu am fcut luni embriotransferul. mi-a pus 3 embrioni. mi-a dat sa iau 8 utrogestan pe zi (inainte luam 4, de la punctie) si in continuare magne B6, vit E, Kaliu, medrol, aspirin protect.
eu am incredere si sper ca va fi bine!
multi, multi pupici!
alinamolnar spune:
Buna fetelor!
As fi vrut sa prind celalalt capitol deschis ca sa nu fiu cea care vine cu vesti proaste in noul capitol, dar ieri nu am mai avut putere sa intru ca sa va spun.
Deci ieri am fost la Debrecen : beta 0,5.
Dupa ce am plecat de acolo, am si simtit durerile specifice si spre seara au venit rushii.
Asa ca FIV-ul cu nr. 3 s-a incheiat. In ianuarie voi incepe cu ceva investigatii mai amanuntite. Asa ca daca aveti idei spuneti-mi cam ce analize ar trebui sa fac ? De la trombofilie la rezerva ovariana (dar sa-mi spuneti exact ce trebuie sa cer ca nu ma pricep)
Multumesc tuturor pentru incurajari.
alinamolnar spune:
Patricia FELICITARI!!!
Didiloo iti urez bebei lipiciosi
Multa bafta fetelor care sunteti in focuri. O pt. voi.