Fiv in Ungaria 80
Raspunsuri - Pagina 5
david1977 spune:
Alinamolnar vai imi pare rau pt. esecul tau .
Espe, Violeta si didiloo sper sa ne veseliti cu un beta mareeeeeeee
violeta70 spune:
Din pacate si eu vin tot cu o veste proasta: beta = 0.361
Asta este.......
Espe ai ramas tu mama, poate ridici moralul celorlate fete.
Va pup
Dumnezeu este alaturi de noi
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violeta70 Din pacate si eu vin tot cu o veste proasta: beta = 0.361 Asta este....... Espe ai ramas tu mama, poate ridici moralul celorlate fete. Va pup Dumnezeu este alaturi de noi Adriana |
offff
nu stiu ce sa mai spun
tamaryllis spune:
Fetelor, call me crazy, dar eu m-am razgandit si merg la Budapesta, la Kovacs! I-am trimis un mail si mi-a raspuns ca pot veni pe 11 decembrie, asa cum stabilisem initial (stiti ca eu ma razgandisem). Asa ca pe 11 decembrie, ora 12 ma infiintez la kaali Budapesta.
Acu' tre' sa-i scriu si lui Zadori ca nu mai vin!
Luck, pana la urma ne intalnim, caci tu ai zis ca tot pe 11 mergi la Budapesta, nu?
Alina, imi pare tare rau! Dar ne scuturam noi si o luam de la capat!Luptam pana la capat, ca n-avem ce face!
Trebuie sa ceri analizele de trombofilie de pe prima pagina de la subiectul trombofilie (pachetul Synevo de 690 RON), profilul antifosfolipidic, analize imunologie IgG si daca nu iese in limite faci si imunofenotipare limfocitara, ATPO (pt tiroida), FAN etc (le gasesti pe prima pagina la trombofilie), AMH (rezerva ovariana).
Nu vreau sa ma intelegi gresit, dar laparoscopie si histeroscopie ai facut? Fara astea nu trebuie sa demarezi un nou FIV!
Eu am fost la dr de familie sa-mi dea trimitere sa mai fac si eu niste analize gratis si cand i-am povestit de sarcina mea biochimica, am inceput sa bocesc de parca cine stie ce patisem. Asa am constatat ca nu m-am "vindecat" atat de bine pe cat credeam eu! Saraca, nu mai stia ce sa imi mai scrie pe trimitere.
Va pup pe toate!
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!
MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
Espe spune:
Imi pare extrem de rau, Violeta! Imi doream tare mult sa reusesti. Dar poate mai incerci o data, mai fa un efort, te rog! Poate la Budapesta...
Alinamolnar, imi pare rau, dar nu renunta, trebuie sa ai un bebe. Toate trebuie sa avem un bebe al nostru!
tamaryllis spune:
Off mai Violeta! Imi pare rau!
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!
MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.