Pufuleti 01.02-2010 (62) Bravo Andre_lina!!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Acum sa va pove si de ce am ramas asa in urma cu cititul: pai de la servici nu am mai reusit sa intru pentru ca firma la care lucrez s-a decis sa ne transfere la alta firma si uite asa am fost foarte ocupata cu noiii patroni, cu sedinte peste sedinte etc. Acasa ajungeam tot timpul tarziu pt ca de la servici fugeam in oras la cumparaturi pt bebe: saltelutza, set pt patutz etc.,asa ca eram rupta de oboseala. Weekendul a fost si el unul plin: cumparaturi, mancare, curatenie, musafiri si iar nu am apucat sa intru pe forum.

Dar sunt happy ca am reusit sa cumpar aproape tot, atat pt spital cat si pt acasa.Mi-au mai ramas de cumparat doar: scoica auto, sterilizator de biberoane, biberoane&tetine, suzeta,higrometru, sac de dormit pt nou nascut(ca avem unul dar e mai mare), geanta pt plimbare, pampers, pompa de san, sutiene de alaptat si ceaiurile de rigoare (atat pt mine cat si pt bebe).Deocamdata nu mai cumpar nimic pt ca am prietenele, neamurile si nasii lui bebe care tot ma intreaba ce sa-mi ia, asa ca le dau listutza asta si sa se hotarasca ei. Bine, tai de pe listutza lor sutienele de alaptat :-)

La poze am pus doar o parte din lucruri ca nu am avut rabdare sa le pozez pe toate, acum trebuie doar sa ma apuc de spalat si calcat. Dermalin nu am gasit , in schimb am luat Dexal, este un detergent italian special pt hainele lui bebe si am dat 18 ron pe 1.5 litri. E mult?

Am vrut sa cumpar Infacol si nu am gasit in farmacii, cred ca o sa-l comand de pe net pana la urma.

30+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Ah , sa nu uit:

Adina_bubulina , ne rugam pt tine si bebelina, o sa vezi ca Doamne Doamne e bun si bebelina o sa fie ok. Te asteptam cu vesti bune si drum bun sa aveti!

Cris_mario, felicitari si casa de piatra. Mii de scuze pt intarziere, dar asa se intampla cand inca mergi la servici.

Off ca de-abia astept sa intru si eu in prenatal. Eu mi-am propus sa merg pana in 21 decembrie la lucru, dar in ultima perioada mi-e din ce in ce mai greu. O sa mai vad cum reusesc sa-mi predau sarcinile, poate totusi intru si eu mai repede in prenatal ca mi s-a acrit de munca . Vreau si eu forumaiala toata ziua cu voi !

30+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

Lillyka, mare parte din bagaj e facut...ce lipseste e pompa de san...nu mi-am cumparat ca am zis ca poate nu-mi trebuie..te-am intrebat, ca stii cum e, fiecare spital are alte cerinte...spitalul are cumva pompa de san? sunele stiu ca sunt dotate si cu asa ceva..si eu m-am gandit sa optez pentru rezerva, insa dna dr mi-a spus ca stau la fel de bine si la etajul 3 unde saloanele pt cezariene arata bine...si cel mai important e ca bebelina o sa-mi fie mai aproape...iar rezervele sunt la parter...eu sunt la dna dr. almeria-georgiana ionescu...
Cosmina Stanciu, sapt 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

ooooooooooffffffffffffff
am ratat agitatele pentru andre lina!!!!!!!!!!!!

scot acum cateva, sa fie..........asa..pentru bebe mic sa fie sanatos....refacere rapida pentru mamica..........si sa veniti acasa, sa vedem poze................

sa fiti sanatosi si sa aveti grija de voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Poze
Bea 33+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lillyka

mie inca nu mi-a iesit buricul...si ma simt tare bine asa cu el, vedeti poze la semnatura...dintre cele cu experienta, credeti ca o sa mai imi iasa? eu sper sa nu

36+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR 1+ saptamani..aoleu...

Super ca nu ti-a iesit! Mai bine si mai frumos zic eu.

La mine nu e tot timpul afara, depinde cum se pune bebe, uneori inca e gropitza alteori zici ca acum vrea sa iasa bebe prin buric.

Apropo fetele, voi cum il simti pe bebe? Eu in ultima perioada il simt din ce in ce mai puternic, adica uneori ma loveste asa rau ca ma doare. Aseara de exemplu mi-a tras una in partea stanga jos a burtii de am zis ca acum acum ma face NOK

30+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

am citit in urma.......dar neuronul de gravi..........e nasolala rau.....si mai ales ca am vazut ca a nascut andre lina.........

doamne m-au trecut toti fiorii..........

ofe frumoase poze..................
o grmada de hainute..............

adina bulina tinem pumnii sa fie bine

cris mario casa de piatra!!!!!!!!!si de bolovani!!!!!!!!!!

lillyk.....mai o saptamana..................

aoleu intra morcoviiiiiiiiiiiiiiiiii..................

Poze
Bea 33+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ofe_27
Am vrut sa cumpar Infacol si nu am gasit in farmacii, cred ca o sa-l comand de pe net pana la urma.

30+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Vezi ca este pe okazii.ro Infacol la 25 ron

29+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ofe_27

Acum sa va pove si de ce am ramas asa in urma cu cititul: pai de la servici nu am mai reusit sa intru pentru ca firma la care lucrez s-a decis sa ne transfere la alta firma si uite asa am fost foarte ocupata cu noiii patroni, cu sedinte peste sedinte etc. Acasa ajungeam tot timpul tarziu pt ca de la servici fugeam in oras la cumparaturi pt bebe: saltelutza, set pt patutz etc.,asa ca eram rupta de oboseala. Weekendul a fost si el unul plin: cumparaturi, mancare, curatenie, musafiri si iar nu am apucat sa intru pe forum.

Dar sunt happy ca am reusit sa cumpar aproape tot, atat pt spital cat si pt acasa.Mi-au mai ramas de cumparat doar: scoica auto, sterilizator de biberoane, biberoane&tetine, suzeta,higrometru, sac de dormit pt nou nascut(ca avem unul dar e mai mare), geanta pt plimbare, pampers, pompa de san, sutiene de alaptat si ceaiurile de rigoare (atat pt mine cat si pt bebe).Deocamdata nu mai cumpar nimic pt ca am prietenele, neamurile si nasii lui bebe care tot ma intreaba ce sa-mi ia, asa ca le dau listutza asta si sa se hotarasca ei. Bine, tai de pe listutza lor sutienele de alaptat :-)

La poze am pus doar o parte din lucruri ca nu am avut rabdare sa le pozez pe toate, acum trebuie doar sa ma apuc de spalat si calcat. Dermalin nu am gasit , in schimb am luat Dexal, este un detergent italian special pt hainele lui bebe si am dat 18 ron pe 1.5 litri. E mult?

30+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

imi place patutul, de unde l-ai luat? eu am vazut ceva in genul asta la miniblu si mi-a placut ca se da in jos

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Cris_mario eu inteleg ca am fost ocupate cu galeria pt andre.lina dar asta nu inseamna ca nu asteptam pozele tale .. deci .. :-w

Adina_bubulina sa dea Domnul sa va intoarceti cu vesti fffffff bune de acolo si sa fie bubulina voastra sanatoasa BAFTAAA!

29+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Inca o intrebare si ma duc sa-mi cumpar ceva dulce, ca sunt ca leul in cusca fara doza de dulce

Fetele voi faceti baie in vana? Ca eu de-abia acum am aflat ca nu e bine.Eu in cursul saptamanii fac dus, dar duminica sau sambata imi place sa fac o baie in vana,sa stau asa sa ma relaxez. Si acum aflu ca nu e bine, ca provoaca contractii etc. Pai eu atunci ma gandesc ca nici aqua gym sau inot nu e bine sa faci , nu?

Lamuriti-ma si pe mine, va rog!

30+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput