Pufuleti 01.02-2010 (62) Bravo Andre_lina!!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Arwen92, stai linistita ca nu esti tu . Si eu am cusut acum cativa ani (vreo sase) dar acum nu stiu daca mai as fi in stare. Abia astept sa vina mami la mine si sa se uite la masina mea si sa-mi arate iar pasii. Nu vreau sa fac mare lucru la masina dar macar acolo un tiv, ceva.

Pupici

Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

danyelana-si eu tot ptr asta as vrea...cel putin am vazut materiale de lenjerii frumoase la pretul de 6,5ml cu latime de 2,5m si cred ca ar fii mai connemabile asa decat sa bau bani pe set gata facut.mi se par scumpe si bugetul nostru este destul de redus

28+s cuDarius-Matei Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

Buna, fetelor! Eu sunt o burtica de la fulgusori de noiembrie-decembrie si cum activitatea e din ce in ce mai slaba pe acolo va mai citesc si la voi din cand in cand..
Lillyka, am vazut eu bine? Ai AMR peste o saptamana? Eu maine merg la spital la control si o stabilesc cu dna. dr. data cezarienei. Eu acum sunt in saptamana 37...Poate o sa fim colege de salon caci si eu tot la Pantelimon o sa nasc, tot prin cezariana. Stii cumva ce trebuie sa contina bagajul de spital?
toate fetele si sarcini usoare in continuare!
Cosmina Stanciu, saptamana 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Fetele, cand va aud vorbind despre batista bebelusului mi se pare ca vorbiti de OZN-uri. Eu nici nu am vazut aici in cataloagele de bebei si nici pe la prietene. Nu stiu ce sa fac, sa-i zic mamei sa-mi cumpere din tara si sa-mi aduca aici cand va veni pt nastere? Of, nu stiu ce sa fac.

Pupici

Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

ARWEN AM OPERAT MODIFICARILE.
DPN-ul noi il punem in functie de UM nu de eco, dar avand in vedere ca la tine oricum era o perioada am operat si aceasta modificare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

fetele...am mancat niste migdale..spuneati voi ca sunt ok...insa....imi vine sa beau putin bere

32+

ce te opreste? daca tot e sarbatoare...

32+

HM...NU PREA M-A OPRIT NIK......

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Fetelor nu am reusit sa citesc din capitolele trecute, in schimb am reusit sa pun ceva poze la semnatura.
Sper sa va placa!

30+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufuleti2010

ARWEN AM OPERAT MODIFICARILE.
DPN-ul noi il punem in functie de UM nu de eco, dar avand in vedere ca la tine oricum era o perioada am operat si aceasta modificare...

ovulatie intarziata...din cauza asta nu stiau sigur ce si cumcazul meu este deosebit:am ramas insarcinata in timp ce luam anticonceptionale si nimeni nu a stiut cand am ovulat
multumesc oricum mult!!!

28+s cuDarius-Matei Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosmynik

Buna, fetelor! Eu sunt o burtica de la fulgusori de noiembrie-decembrie si cum activitatea e din ce in ce mai slaba pe acolo va mai citesc si la voi din cand in cand..
Lillyka, am vazut eu bine? Ai AMR peste o saptamana? Eu maine merg la spital la control si o stabilesc cu dna. dr. data cezarienei. Eu acum sunt in saptamana 37...Poate o sa fim colege de salon caci si eu tot la Pantelimon o sa nasc, tot prin cezariana. Stii cumva ce trebuie sa contina bagajul de spital?
toate fetele si sarcini usoare in continuare!
Cosmina Stanciu, saptamana 37

sa nu imi zici ca esti in saptamana 37 si nu ai bagajul inca facut?
si eu ma simteam prost aici ca fetele de pe la 30 l-au facut

vezi ca la noi pe odisee pe prima pagina apare ce trebuie sa contina bagajul de spital.
Tu cu ce dr ai la pantelimon? eu o sa vreau sa stau la rezerva...
Teoretic mie mi-a zis dr ca incepand cu 14 decembrie facem cezariana, dar intre timp au aparut niste probleme si a zis ca poate facem mai devreme, acuma...si eu sper sa aflu joi...cand si ce se va intampla.

36+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR 1+ saptamani..aoleu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

mie inca nu mi-a iesit buricul...si ma simt tare bine asa cu el, vedeti poze la semnatura...dintre cele cu experienta, credeti ca o sa mai imi iasa? eu sper sa nu

36+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR 1+ saptamani..aoleu...

Mergi la inceput