Pufuleti 01.02-2010 (62) Bravo Andre_lina!!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui adina_bulina

Fetelor, cand aveti timp, rugati-va la Dumnezeu si pentru noi, ca maine plecam in Germania. Atat ne stresam cu diagnosticele de aici ca are bebe a noastra inimioara ba asa, ba asa... ca am hotarat sa facem pasul asta. Joi avem programare la o mare clinica de cardiologie pediatrica din Munchen si ne rugam din tot sufletul sa ne dea doctorii de acolo numai vesti bune. Va pup! si sa stiti ca desi nu mai scriu asa des, va citesc mereu.

31+ Maria Dalia

Succes si drum bun Adina!!
Sper ca ai primit PM-ul meu.
Va asteptam cu vestti bune! Sa ne tii la curent!!! pls..
Doamne-ajuta!

27+
AMR....27 de zile pana la urmatorul eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

offf...fetele,cine a spus ca se baga sa faca finetul???am si eu o treaba(PROBLEMA MAI DE GRABA)dar sa nu radeti:
am cumparat o masina de cusut in vara si nu stiu cum s-o folosesc...o tin in cutie nou-nouta ca am citit instructiunile de 3 ori si degeaba.nu am priceput nimic...va rog

va multumesc

28+s cuDarius-Matei Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

FELICITARI ANDRE_LINA! SA FITI SANATOSI AMANDOI SI SA REVENITI CAT MAI REPEDE IN ODISEE!

Adina_bulina sa va intoarceti cu cele mai bune vesti

32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

offf...fetele,cine a spus ca se baga sa faca finetul???am si eu o treaba(PROBLEMA MAI DE GRABA)dar sa nu radeti:
am cumparat o masina de cusut in vara si nu stiu cum s-o folosesc...o tin in cutie nou-nouta ca am citit instructiunile de 3 ori si degeaba.nu am priceput nimic...va rog

va multumesc

nu e nici greu dar nici usor, nu am mai incercat de vreo 15 ani, chiar ma gandeam sa-mi iau si eu o masina de cusut sa ma mai joc, cred ca cel ami bine ar fi sa chemi pe cineva care se pricepe sa-ti arate, trebuie pusa ata in ac si in mosorel , parca asa se chema, mi se pare greu de dat explicatii fara a fi de fata

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

dumnezeule...e ca un drog DC-ul.....fac ce fac si trag cate un ochi sa vad ce se mai intmpla.

adina tot raul e spre bine...tinem pumnii

blue_rain f tare observatia...ca PATRIOTUL nostru va fi intotdeauna liber de ziua lui....asta daca ramane in romania si daca...nu se mai fac modificari...cum ne place noua romanilor....hehe

mda..referitor la batista bb...bine ca stiu unde este...eu am luata o pompitza...iau ce stiu ca trebuie sigur, n-are rost sa iau chestii...pe care sa nu le folosesc...daca va trebui....go tati in mall...

fetele...am mancat niste migdale..spuneati voi ca sunt ok...insa....imi vine sa beau putin bere

32+

Mergi la inceput

si apropos fetelor pricepute la schimbatul capitolelor...
v-am rugat si eu in capitolul 52,pagina 19 sa-mi modificati si mie DPN(dupa ultima eco este 26.02.2010)si spitalul la care o sa nasc-judetean ilfov(fostul titan)
saru-mana!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

fetele...am mancat niste migdale..spuneati voi ca sunt ok...insa....imi vine sa beau putin bere

32+

ce te opreste? daca tot e sarbatoare...

32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

va multumesc

nu e nici greu dar nici usor, nu am mai incercat de vreo 15 ani, chiar ma gandeam sa-mi iau si eu o masina de cusut sa ma mai joc, cred ca cel ami bine ar fi sa chemi pe cineva care se pricepe sa-ti arate, trebuie pusa ata in ac si in mosorel , parca asa se chema, mi se pare greu de dat explicatii fara a fi de fata

32+

asa este...eu am reusit pana in punctul de testare,cand mi s-a incurcat ata si s-a format un...smoc de incurcaturi???...acum ma gandesc ca oi fii eu mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roco1617 spune:

Adina fii increzatoare in Dumnezeu si ai sa vezi ca totul se va rezolva cu bine .Mult successsss si te asteptam cu vesti .

[b]Vi4i
eu am fost diagnosticata cu aceasta colestaza de sarcina acum 2 saptamini si ma chinui cu mincarimile .Mi-au prescris un tratament care pina in prezent nu prea a avut rezultate mincarimea e din ce in ce mai mare si de la o saptamina la alta analizele pentru valori ale ficatului nu au iest bine deloc sau marit cam cu 100% .

Miine am ecografie doppler si merg la monitorizare GST din 2 in 2 zile plus ca acasa am un grafic pe care trebuie sa notez miscarile lui bebe din ora in ora .Tin si regim strict .

La tine cand a aparut ?
Ce simtome ai ?

Poate intri pe yahoo mess sa vorbim mai multe id roco1617.

Roxana 34s ( Alexandru - Tudor )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

32+

si eu la bauturi...cand ma ia sotul cate o stc de bere acasa o "impartim"...sau vinul de taraaaanul asta a iesit cam tare si am lasat-o moale cu el,doar cu cel din comert "pe ici -pe colo"la cate o ocazie

Mergi la inceput