Pufuleti 01.02-2010 (62) Bravo Andre_lina!!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

fetele eu fug prin oras la o plimbare de relaxare asa cu sotul si cumnatul+iubita si inca un cuplu...va pup si vbm mai tarziu,sa vedem si de data asta kt mai am de recuperat

Andreea 27+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Citat:
citat din mesajul lui Ofe_27

Acum sa va pove si de ce am ramas asa in urma cu cititul: pai de la servici nu am mai reusit sa intru pentru ca firma la care lucrez s-a decis sa ne transfere la alta firma si uite asa am fost foarte ocupata cu noiii patroni, cu sedinte peste sedinte etc. Acasa ajungeam tot timpul tarziu pt ca de la servici fugeam in oras la cumparaturi pt bebe: saltelutza, set pt patutz etc.,asa ca eram rupta de oboseala. Weekendul a fost si el unul plin: cumparaturi, mancare, curatenie, musafiri si iar nu am apucat sa intru pe forum.

Dar sunt happy ca am reusit sa cumpar aproape tot, atat pt spital cat si pt acasa.Mi-au mai ramas de cumparat doar: scoica auto, sterilizator de biberoane, biberoane&tetine, suzeta,higrometru, sac de dormit pt nou nascut(ca avem unul dar e mai mare), geanta pt plimbare, pampers, pompa de san, sutiene de alaptat si ceaiurile de rigoare (atat pt mine cat si pt bebe).Deocamdata nu mai cumpar nimic pt ca am prietenele, neamurile si nasii lui bebe care tot ma intreaba ce sa-mi ia, asa ca le dau listutza asta si sa se hotarasca ei. Bine, tai de pe listutza lor sutienele de alaptat :-)

La poze am pus doar o parte din lucruri ca nu am avut rabdare sa le pozez pe toate, acum trebuie doar sa ma apuc de spalat si calcat. Dermalin nu am gasit , in schimb am luat Dexal, este un detergent italian special pt hainele lui bebe si am dat 18 ron pe 1.5 litri. E mult?

Am vrut sa cumpar Infacol si nu am gasit in farmacii, cred ca o sa-l comand de pe net pana la urma.

30+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

imi place patutul, de unde l-ai luat? eu am vazut ceva in genul asta la miniblu si mi-a placut ca se da in jos

32+

Dana, patutzul e primit nu e cumparat. Si mie imi place mult,are trei nivele de pus salteluta si grilajul din fatza se lasa in jos cat vrei tu, ca are la capete ca niste manete cu opritor.

30+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Citat:
citat din mesajul lui Ofe_27
Am vrut sa cumpar Infacol si nu am gasit in farmacii, cred ca o sa-l comand de pe net pana la urma.

30+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Vezi ca este pe okazii.ro Infacol la 25 ron

29+ Yannis Andrei

Poze

Multumesc !

30+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosmynik

Lillyka, mare parte din bagaj e facut...ce lipseste e pompa de san...nu mi-am cumparat ca am zis ca poate nu-mi trebuie..te-am intrebat, ca stii cum e, fiecare spital are alte cerinte...spitalul are cumva pompa de san? sunele stiu ca sunt dotate si cu asa ceva..si eu m-am gandit sa optez pentru rezerva, insa dna dr mi-a spus ca stau la fel de bine si la etajul 3 unde saloanele pt cezariene arata bine...si cel mai important e ca bebelina o sa-mi fie mai aproape...iar rezervele sunt la parter...eu sunt la dna dr. almeria-georgiana ionescu...
Cosmina Stanciu, sapt 37

bebelina e la etajul 2...dar la rezerva sunt 2 in camera...si cu putin noroc poti fi singura, exista acces separat de spital din afara, ai buton de infirmiera si buton de asistenta...eu clar aleg rezerva...nu neg ca nu arata bine la etajul 3.
eu mi-am luat fiole de algocalmin, ketonal si piafen 2 cutii din fiecare ca sa mi le bage la terapie intensiva in perfuzie, pompa de san mi-am luat de la avent manuala, nu cred ca au in spital, hainute de bebe, pampers 1, servetele bebe...

36+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR 1+ saptamani..aoleu...

Mergi la inceput

Yuppy am primit stelutza!!!

Facem cinste in cazul asta

30+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

Lillyka, de asa multe calmante avem nevoie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

Lillyka, stii cumva cate asistente sunt in sala de operatii? una, doua? ca sa stiu sa vin "pregatita"...si cand trebuie sa fim "atente" cu dr si asistentele, inainte sau dupa operatie? de anestezist stiu sigur ca trebuie sa-i dam inainte dar de restul nu mai stiu...
Cosmina Stanciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Salut!

Adina, curaj! Sa dea Domnul sa fie totul bine si sa va intoarceti numai cu vesti bune!
Cris_mario, au dreptate fetele, ne-ai facut niste promisiuni, s-au creat niste asteptari... zau asa, UNDE SUNT POZELE???

Bea, ce bine ca ai aparut! Chiar ma gandeam ce o fi cu tine! Ce iti face sora, a mai investigat problema?

Catalutza, ce-i cu tine, pe unde ai disparut?

Cat despre noi, ne-am intors in sfarsit din preumblari. Am fost sa facem o eco la bebe si la uracioasele de artere uterine si, evident, acum au iesit bine. 0.31 si 0.42 De ce erau saptamana trecuta 0.8??? De ce, de ce??? Ca sa innebunesc eu de griji ca bebe nu primeste suficient de mancare, de-aia!

A, si am fost cu mama de martor de data asta, pentru ca sotul lucreaza . Si mami a fost cam dezamagita ca nepotul si-a pus o palma peste ochi de nu se mai vedea nimic, exact cand a trecut doctorul pe 4D sa ii vedem fatuca

Si apoi am evitat cu maiestrie centrul orasului si am ajuns la Ikea si in sfarsit am achizitionat una bucata canapea extensibila pentru camera lui bebe. O livreaza maine. Sper sa nu ajung eu sa o montez ...

Ratusca 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Mi-a venit si mie cadita si arata super. Am mai luat un biberon sa fie acolo si sa ajung la comanda minima. Dar cand ma uit la cate lucrusoare aveti unele din voi...ma fac mica mica intr-un colt. Eu ma bazez ca o sa poarte hainele sora-si de cand era bebe (mai putin chestiile roz, rochitele si fustitele) ca am pastrat o buna parte din ele.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 31+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Fetele, eu am terminat cu finetul colorat pe care l-am facut scutece si bucatele, l-am bagat si la spalat si am si papat (o gramada). Pe cel alb o sa-l fac protectie pentru saltea. Sau mai vedem...

Ofe, super lucrusoarele. Am si eu pompa de san dar nu e ca a ta...

Am vazut ca v-am ametit cu schimbarile pe prima pagina. Le mai imbunatim daca vreti. Sorry...

Arwen si Danyelana, sorry nu va pot ajuta cu masinile de cusut pentru ca banuiesc ca voi aveti niste masini care sunt ca Jaguarul pe langa Dacie fata de a mea. In terorie ar trebui sa mearga foarte usor, ca toate lucrurile noi... dar nu stiu. Ambele mele bunici au fost croitorese si la ele in casa nu erau decat masini antice. Am vazut la domo unele care fac de cincizeci de ori mai multe lucruri si nu aveau decat partea superioara. Dar...

Andre_lina s-a mai linistit trag concluzia. Oare cum o fi sa astepti sa vina bebe din alta incapere, dupa ce l-ai asteptat atat sa vina pe lume?

Cris.mario, plimbare placuta.

Bea, ce-ai mai facut?

Ma intind un pic in patutz si mai vin la voi.

33+

Mergi la inceput