Pufuleti 01.02-2010 (62) Bravo Andre_lina!!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Neatza fetele,

Vin si eu la cafelutza un pic mai tarziu, dar sunt la servici si de-abia reusesc sa va citesc.

Am vb azi cu medicul de familie si mi-a zis ca nu a putut sa-mi faca rost de vaccinul antitetanos asa ca nu il mai fac.In schimb mi-a zis ca poate sa-mi dea hartie pt sot cum ca a facut cursul de puericultura .

Fetele care sunteti cu contractii, spuneti-mi si mie cand ar trebui sa ma ingrijoreze? Mie mi se cam intareste burtica in ultimele zile si de astazi am hotarat sa le cronometrez. Ce ma nedumireste pe mine cel mai mult e ca uneori fac cu greu diferentza intre o contractie si pozitia lui bebe .
Voi cum le deosebiti?

Bea, Cristies, Roco bafta la control si sa veniti cu vesti bune!

30+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicolcris22

mamicile care sunteti la al 2-lea bebe...de mult vroiam sa va intreb....dupa nastere trebuie sa ne masam viguros burta ca sa se elimine mai repede tot ce trebuie sa eliminam din uter?Asa mi-a povestit o prietena ca o punea sa se maseze tare, sa apese pe burta...dupa nstere naturala!!!Eu nu stiam nimic de asta!!

32+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 8 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Da. Trebuie sa masezi burtica sa se retraga uterul si sa se opreasca hemoragia. Mie mi-au dat o punga cu gheata sa ma masez dupa nastere. Oricum iti explica moasa cum sa faci.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 31+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Lillyka, Elefantica , super vestile despre bebe patriot !

Multumim ca ne tineti la curent!

Stefan Andrei e un nume frumos, in plus ar sarbatori bebe de 3 ori in decurs de o luna (30.11, 01.12 si 27.12)

30+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

mariucasara....multumesc de raspuns....eram curioasa de asta ca nu-ti spune nimeni nimic ianinte!!!!Si vreau sa stiu cam la ce sa ma astept!!!

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

Lillyka, eu maine o sa merg sigur la spital. De obicei pe mina ma consulta si-mi face echo la etajul 2. Tu stii cumva cum se procedeaza la Pantelimon in sala de operatii, trebuie sa mergem "imbracate" in "costumul Evei" sau ni se da o camasuta sterila din aceea care se inchide la spate? De dr nu mi-ar fi jena, dar mai sunt pe acolo anestezistul, neonatologul, mana a doua...
Cosmina Stanciu, sapt 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neatza fetele,la amiaza ...... intru cand apuc si eu cate un picut de timp...ca daca nu...... iar nu mai apuc sa raspund decat "a treia zi dupa scripturi" ...
dastefa: cezariana mea a fost acum 100 de ani... nu am probl cu ea;vreau anest generala si acum (sunt o fricoasa )
nicolcris: masaj dupa nastere naturala,da...dupa cezariana nu as fi facut sub nici o forma
elefantico bravo pt asa prieteni!
cris.dogarel ce m-as rasfata si eu cu o zi din asta...

multumim fetelor care ne tineti la curent cu ce face andrelina si bb patriot

tin pumnii fetelor care merg azi la dr sa primeasca doar vesti bune

pt toata lumea...ne citim mai spre seara...

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 34+
www.flickr.com/photos/ br / 43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
AMR 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

elefantica si lillyka - multumim pentru update-ul despre adre_lina.
Bebe Patriot va fi bine, are si el nevoie de putin timp sa se obisnuiasca cu noua lume.

cosmynik si lillyka - Doamne ce putin mai aveti. Sa fie sa deschidem majoretele?

dastefa - eu nu am nici o jena/durere de la cezariana veche. Sau cel putin, nu inca. As vrea sa optez tot pentru rahi anestezie ca sunt foarte speriata de totala sa nu il vad eu pe bebe ca e bine cand ne desparte. Sper sa am noroc sa nu fie cazul de totala.

alexutzzza - stiu ca ti-au mai spus si alte fete, dar tie nu ti se pare ca esti mult prea activa fata de recomandarile medicului de a sta cat mai linistita pe langa pat? Te mananca?

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna dimineata si la mine.

Mai fetelor ce se intampla? Un capitol in aproape 2 zile dupa maratonul prin care am trecut cu 2 capitole pe zi? Asa tare ati obosit?

cris.mario .. POZELE !!! Sau ce? crezi ca scapi de noi??
Fetele care ne tineti la curent cu andre.lina multi si muuuuulte pt voi. Va multumim din suflet ..

29+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

mamidepuiuti,nicolcris22 imi cer scuze ca nu am precizat. Masaj se face doar la nastere naturala.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 32+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Si eu am o prietena care a nascut pe 30 de Sf Andrei si vroiau sa-i puna la bebe doar Stefan initial....apoi cand a vazut ca a nascut pe 30 i-au pus Stefan Andrei.

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput