Pufuleti 01.02-2010 (62) Bravo Andre_lina!!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Asa ..iar acum sa ma laud si eu ...ieri am primit de la nishte prietenii ...le-a fost frica ca le-o iau eu inainte la cat de disperata m-au vazut...patutul (salteluta e in faceri inca - mi-o fac la comanda din iarba de mare) ...paturica si pernuta pentru bebelina, si sterilizator de la Avent pentru 6 bibe ...

Elena, 31+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Sa-ti traiasca prietenii si abia asteptam sa vedem pozici cu cadourile

Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Cred ca trec azi sa-mi iau macrame sa incerc sa fac un glob. Daca imi iese va anunt.

31+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622775070335/" target="_blank"> Hanutze si patut
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622905457380/" target="_blank"> Hainute 30 noiembrie
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622790376667/" target="_blank"> Burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

COSMYNIYK pai eu sper sa fac pe 14 cezariana, dar trebuie sa ajung sa ma vad cu dr maine sau vineri, si sa imi zica ce si cum cu bebele ca ultima oara nu era dezvoltat suficient, si sa nu fie nevoie mai repede...
Sa ne anunti maine cand faci tu.

36+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR 1+ saptamani..aoleu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

LINISTE IN PLATOU!
ANDRELINA VORBESTE:

lillyka: nu trebuie sa imi raspunzi, dar esti eroina noastra, s-a schimbat si prima pagina din odiseea
lillyka: incerc sa iti dau acuma un copy paste sa vezi cum arata...tu si bebica sunteti primi primi, ne-ai luat pe mine si larisel dar nu e nimic
lillyka: BUN VENIT PE LUME!

Bebe patriot de mami Andre_lina MAMICILE LUNII DECEMBRIE

01.12 - Bebe Patriot - naturala la 35s. si 5 z. / 3.
lillyka: tu ai singura un rand la mamici, iar noi restul la gravidutze...si al tau e cu stelute si majorete multe, abia astept sa ma alatur tie
lillyka: te pupam si iti tinem pumnii sa il aduca pe bebica cat mai repede la tine in brate, pana atunci fa nani ca sa fii fresh si vesela pt bebe
andrelina: Mi-au dat lacrimile! Multumim mult. Bebe patriot a iesit de la incubator si va fi adus la mami lui, in sfarsit!

36+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Lillyka ce vesti bune!!! Ce ma bucur. Multumim mult!
Si la tine mai e atat de putin...Te-ai interesat ct se da la cezariana la dr, la anestezist si la mana a 2-a?
Eu as vrea sa nasc natural, dar din cauza unor fibroame, cred ca tot la cezariana ajung.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Asa e fetele ...sa-mi traiasca prietenii ...a fost foarte frumos din partea lor ...nu am cuvinte ...

O sa fac poze sa vi le arat ...cel mai probabil diseara ...

Si vestea cea mai importanta ....am vorbit cu andre_lina ...il astepta pe bebe sa i-l aduca in salon ...era super happy.... ...diseara o sa ma duc si eu la ea ...abia astep ...

Elena, 31+
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Ce ma bucur pentru bebele Andrelinei!!!!!Super....
Totusi nu-i pune numele Andrei????

32+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 8 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicolcris22

Ce ma bucur pentru bebele Andrelinei!!!!!Super....
Totusi nu-i pune numele Andrei????

AMR 8 saptamani!!!

Pai ieri se gandeau la Stefan Andrei ...dar pana nu se duce sa il declare ...nu bag mana in foc ca asa o sa ramana ..oricum daca aflu ceva sigur va anunt..

Elena, 31+
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

mamicile care sunteti la al 2-lea bebe...de mult vroiam sa va intreb....dupa nastere trebuie sa ne masam viguros burta ca sa se elimine mai repede tot ce trebuie sa eliminam din uter?Asa mi-a povestit o prietena ca o punea sa se maseze tare, sa apese pe burta...dupa nstere naturala!!!Eu nu stiam nimic de asta!!

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui lillyka

LINISTE IN PLATOU!
ANDRELINA VORBESTE:

lillyka: nu trebuie sa imi raspunzi, dar esti eroina noastra, s-a schimbat si prima pagina din odiseea
lillyka: incerc sa iti dau acuma un copy paste sa vezi cum arata...tu si bebica sunteti primi primi, ne-ai luat pe mine si larisel dar nu e nimic
lillyka: BUN VENIT PE LUME!

Bebe patriot de mami Andre_lina MAMICILE LUNII DECEMBRIE

01.12 - Bebe Patriot - naturala la 35s. si 5 z. / 3.
lillyka: tu ai singura un rand la mamici, iar noi restul la gravidutze...si al tau e cu stelute si majorete multe, abia astept sa ma alatur tie
lillyka: te pupam si iti tinem pumnii sa il aduca pe bebica cat mai repede la tine in brate, pana atunci fa nani ca sa fii fresh si vesela pt bebe
andrelina: Mi-au dat lacrimile! Multumim mult. Bebe patriot a iesit de la incubator si va fi adus la mami lui, in sfarsit!

36+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

Lillyka, merci mult pt vestile pe care ni le dai.

FELICITARI BEBE PATRIOT CA AI IESIT DE LA OXI.
MAMI CURAJOASA, MULTE PT TINE.

Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput