Pufuleti 01.02-2010 (62) Bravo Andre_lina!!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

super elefantica sa-ti traiasca prietenii:)

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

elefantica vrem sa vedem si noi

Elena 33+ cu Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

eu cred ca impodobesc bradul peste vreo 2 saptamani sa ma pot un pic bucura de el.Dupa revelion il strang repejor(pe 3-4) ca acolo unde punem bradul va fi locul pt patutul Mirunei-si vreau eu sa le las in ordine inainte de a pleca la spital

fetele care au deja o cezariana resimtiti vreo jene,durere la nivelul operatiei? Eu nu am avut nici o problema pana acum dar aseara ma durea destul de tare de-a lungul operatiei.In rest nu am nici un fel de dureri
si pt acum v-ati gandit pt ce fel de anestezie optati?

Mihaela 32+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Asa ..iar acum sa ma laud si eu ...ieri am primit de la nishte prietenii ...le-a fost frica ca le-o iau eu inainte la cat de disperata m-au vazut...patutul (salteluta e in faceri inca - mi-o fac la comanda din iarba de mare) ...paturica si pernuta pentru bebelina, si sterilizator de la Avent pentru 6 bibe ...

Elena, 31+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

vreau si eu prieteni ca ai tai

36+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR 1+ saptamani..aoleu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

trece timpul si nu reuseeesc sa va ajung! citesc cat de repede pot si nici macar pe mess nu m-am logat ca sa va acord tot timpul si toata atentia mea, dar e greu nene rau sa ajung la zi. Macar sunt la cap asta si treb sa pleeeeeeec! daca nu plec acum nu mai gasesc pe dr acolo si treb sa fac si io seria de dus-machiat-imbracat...offf condusu pan acolo nu stiu cand am timp
nu am apucat nici sa mananc nimic mor de foame si am mult de umblat sper sa ajung rpd acasa. Ne vedem dupa pranz! Puuuup!

31+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza burtici,

PrettyBaby, multumim pt cafea si imi pare rau ca nu reusesti sa dormi.

Am luat si eu micul dejun si acum stept sa-mi fac glicemia si intre timp voi recupera paginile scrise si revin cu eventuale raspunsuri.

Pupici pe burtici.

Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Aaaa, dar inainte sa plec, cred ca sunt ultima care o face, dar treb sa las si io scris aici pentru posteritate:

FELICITARI ANDRELINA! MULTA SANATATE, FERICIRE, IUBIRE, NOROC LUI BEBE PATRIOT! SA FIE BEBE CUMINTE SI SA CREASCA MARE SI MAMI SA FIE MANDRA DE BEBE SI FERICITA!

Andrelina ai multi pupici de la mine pentru curajul tau si iti doresc sa-ti iasa toate asa cum vrei tu si sa ai parte de cele mai frumoase sarbatori alaturi de bebe mic! Sa fie bebe cuminte si sanatos si sa pape mult laptic in ritm de colinde! ce suuuper o sa fie! Si de asemenea iti doresc recuperare rapida si la vara sa fii cea mai sexy tanara mamica de pe plaja! Si-ti mai doresc sa gasesti acasa toate cele restante caditza, carutz si sa le folosesti sanatoasa impreuna cu bebe voinic sifericit!

31+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Neata fetele!
Azi am inceput serviciul...gata concediul deodihna ...sper sa ma simt bine si sa vin la servici pana pe 21 decembrie.De cand cu concediul mi-am dereglat somnul...dorm ziua si nopatea nic....azi sunt cheauna la birou....azi nopate nu am incis un ochi....bine ca nu am mai avut contractii.

Ma ingrijoreaza bebele Adelinei, saracutu....bine ca au aparatura necesara....ca unde o sa nasc eu am inteles ca nu au pt prematuri nimic...ma rog sa nasc la cel putin 37 de saptamani.
Maine merg si eu la control la doctor, dar ecografie fac abea pe 7 decembrie...abea astept!!!!

Va pup.

32+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 8 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Cris.dogarel, sa ai o zi superba de rafatz si te asteptam deseara cu poze cu noul look.

Bea, drum bun spre doctor si abia asteptam vesti bune.

Lillyka, tinem pumnii sa-ti aduca toata mobila i mai ales sa fie asa cum ai comandat-o.

Elefantica si Lillyka, va multumim pt vestile despre Andre_lina si despre Bebe Patriot.

Alexutzzza, nu te obosi prea tare cu toate treburile. Mai trebuie sa te si odihnesti ca daca nu.... bataitza lla funduletz.

Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Deceunela vas cu sarma pt ca sa-l agati de calorifer am vazut la Praktiker.
Dastefa eu am nascut cu cezariana. Nu simt durere/ jena la operatie, dar a trecut si mult timp de atunci. Opertia ta e mai recenta.
Referitor la anestezie. Eu inca nu m-am gandit pt ca as vrea c de data asta sa nasc normal. Data trecut mi-au facut anestezie totala, nici nu m-au intrebat de care vreau, totul a decurs asa de repede, nici nu stiu cnd m-au adormit. Vineri merg la dr si voi discuta despre nastere.
Elefantzica ce prietenii buni

Tana cu Toma (10.11.2001) si 34+

Mergi la inceput