Pufuleti 01.02-2010 (62) Bravo Andre_lina!!!!
Raspunsuri - Pagina 16
bubu_bu spune:
buna dimineata gagicile!
ufff abia am reusit sa citesc totul din urma....
sunteti oameni adevrati...ma bucur din suflet ca sunt in aceeasi odeisee cu voi e lucru mare sa intalnesti asa persoane!
pentru bebele nostru patriot sa fie puternic
de azi sunt si eu in concediu si abia astept sa fac putin curat sa impodobesc casa pentru sarbatori sa ma ucur cat mai mult de craciun![]()
trebuie sa ma acop si de cumparaturi multumesc pentru listute ca eram cam in plop daca eram de capul meu
o zi frumoasa va doresc tuturor
31+

dastefa spune:
buna dimineata si multumim de cafeluta fetelor harnice
tinem pumnii celor care merg azi la control sa veniti doar cu vesti bune
Cat despre micul patriot sunt sigura ca e un luptator ca si mami a lui si ca e doar o chestiune de timp pana vor sta impreuna
Mihaela
32+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
lillyka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
ms mult asta am si facut le-am mai bagat o data la spalat ca sa fiu eu linistita....doamen dar multe mai sunt. deci in leg cu umiditatea...eu stau intr-o gars..facuta cu 2 camere...stau cu usile deschise..de fapt n-am decat la " dormitor" ( fosta bucatarie) si la baine...stau la parter deci usuc rufele pe suport din ala in casa....pe calorifer nu merge sa pun niciun vas ca sunt sub pervaz.....am vzla cineva ca avea un fel de vase cu magneti de se lipeau de calorifer...dar n-am vz...geamurile sunt deschise..caloriferele aproape inchise....of..viata la bloc 32+ ![]() |
incearca sa legi un vas cu o sarma de calorifer...gen cum sunt alea cu magnet, dar tu legi cu o sarma si il atarni pe calorifer...
36+
Luca Alexandrupoze
lucruri bebe
AMR 1+ saptamani..aoleu...
Eleysa spune:
Lilyka am sunat-o pe andre_lina, dar din pacate nu am putut sa vb foarte mult cu ea pentru ca a venit mama ei la ea ...a ramas ca ma suna ea cand e libera ...
Ea parea bine, dupa voce....bebe e inca la incubator...era foarte dezamagita ca nu o lasa sa foloseasca pompa de muls si o pun asistentele sa se mulga singura 

....cam atat am reusit sa mai aflu ...va tin la curent
Alexutzzza bine ai revenit ...s-a simtit ieri lipsa ta
...dar zici ca si azi ne parasesti
...eee lasa ... rezolva-ti treburile sa nu se supere tati pe tine ...ca om da noi dependenta dar nu vrem sa facem rau
....
Cristies si fetele care va duceti azi sa ii vedeti pe bb-ii ...va asteptam cu vesti bune 

Elena,
31+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
alexutzzza spune:
Haaaaa ce spune opmu' la plictiseala, ma distrati cu povestile voastre tocmai ce am citit revelion original la sagetutza cu portocale amandine, paine de secara 
si dragoste!
Sagetutza iti doresc anu asta o masa mai copioasa, nu de alta, da anemiezi pe bebe! ![]()
31+
Yannis
Eleysa spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui bubu_bu buna dimineata gagicile!ufff abia am reusit sa citesc totul din urma.... sunteti oameni adevrati...ma bucur din suflet ca sunt in aceeasi odeisee cu voi e lucru mare sa intalnesti asa persoane! pentru bebele nostru patriot sa fie puternicde azi sunt si eu in concediu si abia astept sa fac putin curat sa impodobesc casa pentru sarbatori sa ma ucur cat mai mult de craciun trebuie sa ma acop si de cumparaturi multumesc pentru listute ca eram cam in plop daca eram de capul meu o zi frumoasa va doresc tuturor 31+![]() ![]() |
Ce frumossssssss!!! Te apuci deja sa impodobesti casa de sarbatoare ...

...cat de frumos 

...si eu abia astept aceasta zi ...doar ca la noi in familie e o traditie ..bradul si toate decoratiunile de craciun se scot la impodobit pe 24 dec, in ajunul craciunului...asa ca mai am de asteptat...Elena,
31+
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emanuelle Pentru ca tot s-a discutat de tot felul de listutze, postez si eu prin amabilitatea unei mamici de sept-oct 2008, o buna prietena, 3 listutze utile pentru pregatirea venirii pe lume a pufuletilor nostri: Shopping: -pampers -hainute(body, pantalon, sosete, salopeta, boneta....) -ser fiziologic steril(fiole de 10 ml)- pentru toaleta oculara -seringi sterile - de 10 ml -comprese sterile -alcool sanitar de 70 de grade(pentru bontul ombilical) -gel de baie, sampon, lotiune grasa, crema pentru zona fesiera - pentru bebelusi (Nivea,Sanosan,Penaten,Klorane,Chicco) -anticolicative(Sab simplex,Bonnisan,Gripe water,Baby calm,Baby drink; Debridat- numai la indictia medicului).Toate sunt tratamente de intretinere(se administreaza in fiecare zi, nu numai in momentele cu colici) -termometru (temperatura se ia interrectal sau timpanic - NU axilar, pe frunte sau gurita);sub 38 grade Celsius e normala! -antitermice de uz pediatric :Paracetamol(Efferalgan,Panadol,Calpol - suspensie orala sau supozitoare),Novocalmin(supozitoare de uz pediatric);NU ASPIRINA!!! -detergent hipoalergenic (ex.Dermalin);NU balsam -biberoane,tetine, sterilizator cu abur (NU chimic sau pentru microunde) -forfecuta cu varf rotunjit, betisoare pentru urechi -lapte(SIMILAC CU FIER,NAN 1, HUMANA 1, BEBA 1) -Vigantol (solutie orala) - vitamina D pentru prevenirea rahitismului (2 picaturi o data pe zi, zilnic,direct in gurita, din a 7a zi de viata);tineti flaconul la intuneric si aruncati-l dupa o luna de folosire -aspirator nazal (pompita) -cantar(cantariti copilul o data pe saptamana, daca nu sunt probleme de sanatate;complet dezbracat, inainte de masa;notati greutatea) Raluca Emanuela 29+ Sara Maria |
MIe asta mi se pare copy paste lista de la Euroclinic din pliant sau ma lasa memoria???

EDITAT:

sa-mi fie cu iertare, am vazut ca ai scris mai apoi ca-s din pliantul Euroclinic 

multumim de informatii!
31+
Yannis
bubu_bu spune:
da....bradutul nu am acces la el pana in seara de 24 decembrie tot asa facem si noi...punem colinde mirosul de
bunatati nu zic ce
un lihior si familia vesela abia astept
32+

Eleysa spune:
Asa ..iar acum sa ma laud si eu ...ieri am primit de la nishte prietenii ...le-a fost frica ca le-o iau eu inainte la cat de disperata m-au vazut...patutul (salteluta e in faceri inca - mi-o fac la comanda din iarba de mare) ...paturica si pernuta pentru bebelina, si sterilizator de la Avent pentru 6 bibe ...

Elena,
31+
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
elena_iulia spune:
Buna dimineata si multumim de cafea, va poftim si noi la un ceiuc de menta.
Asteptam fetele cu vesti bune de la eco,
sa fie bine pentru toate si sa stea bebeii la caldurica pana la termen.
Elena
33+ cu
Iustin