Pufuleti 01.02-2010 (62) Bravo Andre_lina!!!!
Raspunsuri - Pagina 15
lillyka spune:
discutie cu andrelina:
andrelina: Ce fac majoretele mele?
lillyka: hei! felicitari! chiar ne intrebam de tine, ce face bebele patriot? ti l-au adus? cum te simti? asteptam vesti de la tine, te pupam
lillyka: ti l-a adus pe bebica langa tine? sunteti ok amandoi? se poarta frumos cu tine pe acolo? toate suntem cu sufletul la gura sa aflam de tine
andrelina: E inca la incubator. Eu sunt ok
36+
Luca Alexandru
poze
lucruri bebe
AMR 1+ saptamani..aoleu...
Eleysa spune:
Neatzaaaaaaaaaaaa!!!!!
Multumesc de cafelutza 

!!! Eu am dormit pana acum
...fara treziri peste noapte ...fara nimic...ce inseamna o noapte pierduta ![]()
![]()
...
Trebuie sa imi cer scuze la voi ...aseara am vorbit andre_lina pe mess si trebuia sa astept sa se intoarca de la bebe cu noutati, am adormit insa ca vacuta ...mi-a trimis urmatorul mesaj pe la ora 1 :
"E la incubator. Am reusit sa mulg putin lapte pe care l-a papat. Mai ramane la terapie intensiva pana se adapteaza si suge singur. E mic. Dar se face el mare." ...iar apooi a mai urmat un sms in care imi spunea ca o sa incerce si ea sa dorma ..in sfrasit ...
Mai astept putin si o sun ...desi numai am stare de loc ...vreau sa stiu cum a trecut bebe peste aceasta noapte ...
Elena,
31+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
lillyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cosmynik Lillyka, multumesc tare mult pt informatii! ![]() ![]() Cosmina Stanciu, sapt 37 |
tu cand afli data cezarianei?
36+
Luca Alexandrupoze
lucruri bebe
lillyka spune:
| citat din mesajul lui elefantica Neatzaaaaaaaaaaaa!!!!! Multumesc de cafelutza ![]() ![]() !!! Eu am dormit pana acum ...fara treziri peste noapte ...fara nimic...ce inseamna o noapte pierduta Trebuie sa imi cer scuze la voi ...aseara am vorbit andre_lina pe mess si trebuia sa astept sa se intoarca de la bebe cu noutati, am adormit insa ca vacuta ...mi-a trimis urmatorul mesaj pe la ora 1 : "E la incubator. Am reusit sa mulg putin lapte pe care l-a papat. Mai ramane la terapie intensiva pana se adapteaza si suge singur. E mic. Dar se face el mare." ...iar apooi a mai urmat un sms in care imi spunea ca o sa incerce si ea sa dorma ..in sfrasit ... Mai astept putin si o sun ...desi numai am stare de loc ...vreau sa stiu cum a trecut bebe peste aceasta noapte ... Elena, 31+![]() Poze concediu Thassos 2009 Burtica la 24 sapt Burtica la 26 sapt Lucrusoare bb |
poti sa o suni ca e treaza, am vb cu ea pe mess, vezi mai sus pe pagina 15
36+
Luca Alexandrupoze
lucruri bebe
alexutzzza spune:
neatza fetele,Doamne nu intra omul o zi si gasesc 2 capitole!!!
NU am mai intrat ca de sf Andrei tot fiind pe drumuri nu puteam sta fara informatie asa ca eram non stop pe sms cu andrelina si apoi am vnit aks m-am bagat direct la forum si am citit cele 20 de pag scrise in lipsa mea si sotul a cam ![]()
![]()
ca am luato razna
ca sunt dependenta, ca sunt exagerata, ca asta e boala etc etc asa ca ieri nu am mai intrat, bine nici nu am avut cand pentru ca am dormit mult apoi am plecat cu niste prieteni la facea si pranz si am stat vro 4 ore ne-am intors am tras un pui de somn si am plecat la mami la ziua bunicii mele (nascuta pe 1 Dec ca si bebe patriot
) si apoi ne asteptau alti prieteni la o carciuma...am ajuns f tarziu acasa rupta de oboseala. Fetele ati scris tare mult! nu stiiu cand o sa va citesc pentru ca treb sa fug la dr. ginec sa-mi iau prenatalu si la dr. de famimie sa il vizeze si la serviciu sa las prenatalu si apoi treb sa fac teme la greaca, sa fac ordine in casa ca e cam cu susu-n jos haine pe peste tot etc..si apoi sa fac de mancare...offff. O sa incerc sa citesc acum un pic sa vad cand termin...
31+
Yannis
decenuela spune:
| citat din mesajul lui mariucasara Neata fetele! decenuela daca mai ai loc in masina si oricum o bagi sa speli hainutele noi eu le-as mai spala inca o data pe cele de la SH. Ele sunt dezinfectate cu tot felul de chimicale si e mai bine sa le speli de multe ori sa inlaturi orice urma si abia apoi calcate pentru dezinfectare suplimentara ![]() Referitor la umiditate ai incercat sa gatesti (chestii fierte care nu miros) cu usile deschise sau sa usuci rufe in casa pe calorifer, sau sa faci baie cu usa deschisa? Asta pe langa vase plate din metal puse pe calorifer. Eu ma lupt de ceva vreme cu fenomenul invers si fac tot posibilul sa evit sa produc umiditate suplimentara. ![]() Fug ca mi s-a trezit copilul si urla ca vrea laptic... Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 31+ Sebastian Petru |
ms mult asta am si facut le-am mai bagat o data la spalat ca sa fiu eu linistita....doamen dar multe mai sunt.
deci in leg cu umiditatea...eu stau intr-o gars..facuta cu 2 camere...stau cu usile deschise..de fapt n-am decat la " dormitor" ( fosta bucatarie) si la baine...stau la parter deci usuc rufele pe suport din ala in casa....pe calorifer nu merge sa pun niciun vas ca sunt sub pervaz.....am vzla cineva ca avea un fel de vase cu magneti de se lipeau de calorifer...dar n-am vz...geamurile sunt deschise..caloriferele aproape inchise....of..viata la bloc
32+
alexutzzza spune:
Imi place ce galerie i-ati facut Andrelinei!
Bravo sunt mandra de voi! si fetele care au stat de veghe toata noaptea merita toate 

si 

din lume.
Aaa si stelutele lui cris.dogarel
le-am vazut, le-am "admirat" (a se citi "invidiat") da nu pot decat sa o felicit pentru ca au fost castigate cu un scop super nobil! facand galerie pentru Andrelina si informandu-va soooo Felicitari cris! le meriti din plin!
Aaaa si a propos cris 

nu am mai ajuns la Miniprix din pacate ptr ca am stat mult la epilat apoi cu mama apoi cu o pietena f buna din copilarie (vecina la mama in bloc) ea avand bebe de aproape 1 an si am stat la povesti despre bb si nasteri si spitale ...stiti voi
si apoi venise matusa la bunica (cu ocazia aniversarii) iar matusa mea a prins post pe vremea lui Ceasca la Sinaia si lucreaza acolo s-a maritat acolo deci o vad odata la ceva luni so...si acolo m-am intins la vorba....

abia am ajuns la timp la aeroport
Dar a adus taaaaati niste bluzite frumi ptr bebe din Grecia de la Marks and Spencer! f frumi s haioase o sa le fac pze 
31+
Yannis
Eleysa spune:
| citat din mesajul lui lillyka fetelor... sa imi tineti pumnii...azi e ziua cea mare... cica vine "idiotul" cu mobila...m-a sunat acuma dimineata... nu imi vine sa cred... intru mai spre seara sa va povestesc din telenovela... aoleu... bebele patriot si mamei eroine... 36+ Luca Alexandrupoze lucruri bebe AMR 1+ saptamani..aoleu... |
Ooooo...mare minune...tinem pumnii sa se rezolve azi cu mobila ...si mai ne rugam sa nu sari la gatul lui ...nu am vrea sa te vedem la stirile de la ora 5

Elena,
31+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
cosmynik spune:
Lillyka, in legatura cu data cezarienei, acum o jumate de ora am sunat-o pe dr sa ne intalnim ca asa fu vorba numai ca mi-a zis ca nu mai poate astazi, ci maine
. si eu abia asteptam sa ne vedem ca sa aflu data operatiei...tu cand o sa stii data?
Cosmina Stanciu, sapt 37