Pufuleti 01.02-2010 (62) Bravo Andre_lina!!!!
Raspunsuri - Pagina 14
cris.dogarel spune:
buna dimineata fetele, multumim de coffee pretty baby
avem nevoie azi, ca suntem "de servicu" la program: o duc pe ana in oras la scoala si o iau, dar mi-am aranjat "intre" programare la salon![]()
: tuns, coafat, mani, pedi![]()
![]()
andrelina zicea ieri dupa amiaza ca a fost ea la bebe, dupa cum v-am scris si ca ii mai spun ce si cum pe la 5.30. dupa nu a mai scris si nici eu nu am mai insistat, din aceleasi motive ca decenuela. sper din tot sufletul ca e bine....doar o chestie de timp. eu cred in continuare ca pusul la oxigen nu e o problema. se poate intampla si la bebei la termen, daca au avut circulara (parca si al ei avea, nu?) prea stransa, sau alte "problemutze in travaliu lung. sunt pusi 24 de ore cel putin, eu asa stiu. de hranit sunt hraniti fie prin perfuzare, fie cu laptic, cu lingurita sau siringa. Tot ce conteaza e rezultatul si sa treaca repede asteptarea asta

lia, nu inteleg de ce dr. n ti-a zis ca masuratorile dupa sapt. 30 au marja de eroare mai mare... a mea asa a zis. oricum, +/- doua sapt e marja normala. a mea azis ca mai importante sunt fluxurile pe artere acum (daca bebe se hraneste cum trebuie), circulare, pozitie si....ansamblul. eu la ultima aveam un avans de 2 sapt. nici asta nu e chiar bine, dar e in marja

va pup pe toate, ne vedem diseara
Cris,
32+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!
Beatrice1982 spune:
neata!!!!!!!!!!
schimbul III nimic??????????????????
lipsa cu desavrasire...............
eu am dormit noaptea asta cel mai prost din viata mea, nu puteam sa inchid okii, bebe a avut toata noaptea meci de box.....nu mai stiam pe care parte sa stau, beau apa, iar shushu fac doi stropi...unde se duce atata amar de apa?????????????????????
chiar nu pot sa imi dau semaa...................
asa ca.................
azi va fi o zi grea.............dar sa nu credeti ca si acum are meci...hm....acum doarme............
ar trebui sa ii dau si eu vreo doua ghionturi.........trezireaaaaa ca e dimineata!!!!!!!!!!!!!!
decenuela..................
eu am un acvariu in camera......si nu prea am probleme cu uscaciunea nasului............
dar am mai auzit ca se poate uda un prosopel ori in apa numai, sau mai pui un pic de ceai de musetel, mai aleas cand vine bebe........si il pui pe calorifer, si apoi ala se evapora incet incet de acolo........
incearca, poate merge................
si eu stau cu caloriferul inchis in camera mea, ca e prea cald, mai deschid si geamul, dimineata obligatoriu, daca simt ca e mai cald il deschid si in timpul zilei, foc nu facem deecat dupa masa pe la 3-4, dar sunt tevi prin camera, unde merge caldura in bucatarie, si ajunge sa se incalzeasca de la alea, si am si eu 22- 23 de grade, in schimb daca urca peste 24 deja simt, si ma iau caldurile, si deschid geamul, nu cred ca as mai putea dormi in 24 sau mai mult...........ca transpir ca o vaca................:D
ok gagici va las.................
mersi de ganduri bune, speram sa venim cu vesti bune.........
roco sa vii si tu cu vesti bune.........
cristies.si tu mergi?????????????????
ma duc sa ma spal un pic........si incetuc sa ne imbracam, ca de mancat mancaram.......................
aoleu ce m-am mai intins................
paaaaaaaaaaa va pup
astept vesti bune de la andre lina
Poze
Bea
33+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
mitumac spune:
Neata....asteptam vesti bune despre bebe si mamica lui....
Daca mami nu si-a vazut puiutul inca....cu ce a fost el hranit...cu biberonul si formula???
Oare oricat ne-am imagina noi, bebei tot primesc biberon si formula?
30
cristies spune:
Buna dimineata si merci de cafea Prettybaby.
Nici eu nu am
cine stie ce aseara, dar nu m-am dat jos din pat pana nu a sunat ceasul sotului.
Azi am ultimile cumparaturi de facut: ser fiziologic, betadina, Infacol daca gasesc si inca ceva dar nu am listuta langa mine.
Si chit de rosturi...dar fara legatura
.
Eu m-am hotarat sa nu ma mai vopsesc ca oricum imi creste pana la Craciun si sa nu ma vopsesc de doua ori...
Azi merg si la medic. Ce-o face pufuletele meu? Si-o fi dat freza cu gel, ca asa l-a rugat tati...
Am vazut ca s-a redeschis discutia de celule stem. Nu ne-am hotarat inca. La Timisoara (?) cica e un medic care face astfel de operatii, si a ajuns la a face cu celule stem din donator neinrudit. Cu alte cuvinte, ceea ce spunea si Danyelana. Dar cum noi suntem cu 100 de ani in urma... Oricum, am vorbit la Cord Blood si iti aduc (trimit) kitul de pe o zi pe alta.
Va las pe baricade, sa aveti spor ca ne ajung buburuzele din urma.
O zi buna sa aveti!
33+
xela_07 spune:
Aveti o
si de la mine. Mie mi se pare ca azi ar incepe saptamana
. Va doresc din suflet sa nu avem parte decat de vesti bune!
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
31+
mariucasara spune:
Neata fetele!
decenuela daca mai ai loc in masina si oricum o bagi sa speli hainutele noi eu le-as mai spala inca o data pe cele de la SH. Ele sunt dezinfectate cu tot felul de chimicale si e mai bine sa le speli de multe ori sa inlaturi orice urma si abia apoi calcate pentru dezinfectare suplimentara
Referitor la umiditate ai incercat sa gatesti (chestii fierte care nu miros) cu usile deschise sau sa usuci rufe in casa pe calorifer, sau sa faci baie cu usa deschisa? Asta pe langa vase plate din metal puse pe calorifer.
Eu ma lupt de ceva vreme cu fenomenul invers si fac tot posibilul sa evit sa produc umiditate suplimentara.
Fug ca mi s-a trezit copilul si urla ca vrea laptic...![]()
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
31+
Sebastian Petru
lillyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cosmynik Lillyka, stii cumva cate asistente sunt in sala de operatii? una, doua? ca sa stiu sa vin "pregatita"...si cand trebuie sa fim "atente" cu dr si asistentele, inainte sau dupa operatie? de anestezist stiu sigur ca trebuie sa-i dam inainte dar de restul nu mai stiu... Cosmina Stanciu |
referitor la calmante, prietena mea mi-a zis ca a avut cate o cutie din fiecare si nu i-au ajuns...mai bine sa ramana...decat sa nu imi ajunga.
Asistente in sala de operatie este una singura care conteaza, cea care spala bebele...si ii dai un 50 ron..., mai e dr, mana a doua (care coase la suprafata), mana a treia (care nu face chiar nimic din ce am inteles), anestezzist, neonatolog si asistenta care il spala...restul nu conteaza. cat despre banuti...la mine o sa se ocupe sotul, ori inainte ori dupa...ca toti trec prin fata scarilor unde asteapta el, si sa aiba grija atunci sa le dea...ca eu unde sa bag banii?
36+
Luca Alexandrupoze
lucruri bebe
AMR 1+ saptamani..aoleu...
lillyka spune:
decenuela, asta vroiam si eu sa zic...de ce nu incerci cu o tavita de metal de apa pe calorifer, dar vad ca si bea ti-a dat aceeasi idee...
36+
Luca Alexandru
poze
lucruri bebe
Tanaion spune:
'Neata fetelor si multumim pt

Cristies, Bea, Roco succes la dr astazi!
Deceunela pt umiditate mai poti sa pui si prosoape ude pe calorifer, o planta pe care s o uzi zilnic.
Ce-o mai fi facand puiul mic al Adrelinei?
Tana cu Toma (10.11.2001) si
34+ 
lillyka spune:
fetelor...
sa imi tineti pumnii...azi e ziua cea mare...
cica vine "idiotul" cu mobila...m-a sunat acuma dimineata...
nu imi vine sa cred...
intru mai spre seara sa va povestesc din telenovela...
aoleu...
bebele patriot si
mamei eroine...
36+
Luca Alexandru
poze
lucruri bebe