Pufuleti 01.02-2010 (62) Bravo Andre_lina!!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

In generatia asta de bebei vor fi fff multi andrei Instoria se repeta asa era si in anul i care m-am nascut eu .. Andrei, Andreea .. Dar e chiar ffff frumos numele asta .. Mie imi place de numai pot. Dar nu stiu la andre.lina e cam aiurea .. Sa-l cheme asa pt ca vin zilele una dupa alta .. Sunt mult prea aproape .. nu credeti?? :-s (nu dati cu pietre)

29+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

da, e cam aproape....si mie mi-au pus Nicoleta pt ca sunt nascuta pe 4 dec...si nu primesc decat un cadou odata....nimeni nu-mi da si de 4 si de 6....

32+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 8 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Sa fie un capitol nou plin numai cu vesti bune!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Neata fetele!

decenuela daca mai ai loc in masina si oricum o bagi sa speli hainutele noi eu le-as mai spala inca o data pe cele de la SH. Ele sunt dezinfectate cu tot felul de chimicale si e mai bine sa le speli de multe ori sa inlaturi orice urma si abia apoi calcate pentru dezinfectare suplimentara
Referitor la umiditate ai incercat sa gatesti (chestii fierte care nu miros) cu usile deschise sau sa usuci rufe in casa pe calorifer, sau sa faci baie cu usa deschisa? Asta pe langa vase plate din metal puse pe calorifer.
Eu ma lupt de ceva vreme cu fenomenul invers si fac tot posibilul sa evit sa produc umiditate suplimentara.

Fug ca mi s-a trezit copilul si urla ca vrea laptic...

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 31+ Sebastian Petru

Eu am auzit ca ajuta feriga (planta) care este o mare amatoare de umiditate. Poate incerci.

Mergi la inceput