Pufuleti 01.02-2010 (62) Bravo Andre_lina!!!!
Raspunsuri - Pagina 12
mariucasara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danyelana Emanuelle, legat de celulele stem aici nu se recomanda recoltarea si pastrarea pt copilul tau. In schimb poti dona celulele pt spital, pt banca lor. Se spune ca inca cercetarile nu sunt atat de avansate pt a sti cum se vor comporta in 5-10 ani dar in 20. Si mai e problema la decongelare, ca la orice procedura plus ca e valabil pana la un anumit numar de kilograme. Acum si eu ma gandisem la inceput dar dup ce am ascutat explicatiile medicului am optat pt donarea sangelui din cordon. Bafta in a lua cea mai buna decizie pt tine si bebe al tau. Pupici la burtici ![]() ![]() Acum 32+ cu bb mic si scumpic ArthurAMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred) pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |

Poate ca bebele tau va salva o viata din primul moment in care vine pe lume.

Nu am flori suficiente...

Si eu as dona cordonul daca s-ar putea.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
31+
Sebastian Petru
Tanaion spune:
Danyelana mi-am amintit ca ne-ai mai povestit cum se procedeaza acolo si mi se pare extraordinar. Din pacate la noi nu exista aceasta posibilitate si se arunca aceasta sursa care poate salva acum sau in viitor vieti.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
34+ 
Beatrice1982 spune:
andre lina doamne ajuta ca bebe al tau sa respire singur, cat de curand si sa ti-l poata da acolo cu tine..................
saracutul de el...............
doamne da sa fie bineeeeeeeeeee
ma rog pentru voi!!!!!!!!!!!!!

eu ce sa zic de mine?
bebe asta nu stiu ce face prin burtica.........ca il streseaza pe mami............si da ......si da............si nu stiu ce face...........dar am luat deja un no-spa....si se intoarce, sau ce face, de cateodata nici nu am pot misca............
e nasol
acum am facut baie, si maine mergem la doctro, asa ca am sa vin cu vesti bune, sper maine...............
asa ca........acum va las, sa merg la culcare, ca maine o sa am zi plina, si o sa mergem si la cumparaturi, daca ne ajuta doamne doamne..............
auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ce-mi face ivan...............
ioiiiiiiiiiiiiiiiiii
doare........................
na v-am pupat!!!!!!!!!!!!!!
sa fiti cuminti!!!!!!!!!!
Poze
Bea
33+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
danyelana spune:
Mariucasara, nu merit eu toate aceste
. M-ai facut sa
Daca poate ajuta pe cineva acest sange de ce sa nu-l dau? E ca si donarea organelor dupa moarte. Aici toata lumea e presupusa donatoare, mai putin cei care se trec pe lista la primarie pt a refuza. Dar asta e alta discutie. Merci tie. 
Tanaion,
si 
Lia_2009, nu mai fi trista.
Bebe stii si tu ca nu creste linear si faptul ca acum era mai mic nu inseamna nimic. Poate ca data viitoare sa fie mai mare ca si varsta.
In ce priveste contractiile, multa odihna si nu te stresa (moralul face mult)
Ai incredere in Dumnezeu ca e bun si te va ajuta. 
Pupici 

Acum
32+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Bea, te asteptam cu vesti bune de la doctor maine.
Te inteleg cu miscarile lui bebe ca si al meu se misca asa tare de parca vrea sa-si faca o gaura sa iasa.
Pupici
Pupici la burtici 

Acum
32+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Rebiana27 spune:
Doamne ajuta ca bebe patriot de Andre_lina sa respire curand singurel si sa stea langa mami care-l iubeste mult!
Bea bafta maine la eco!
Lia nu fii suparata din pricina masuratorilor de la eco.. au marja de eroare destul de mare in acest ultim trimestru de sarcina!
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
ratusca_mica spune:
Da Lia_2009, nu fi suparata ca poate nu e nimica, tocmai si eu ziceam cu cateva pagini in urma ca eu m-am dus astazi sa vad un bebe de 31 de saptamani si am dat de unul de 30 si 3 zile
. Insa, cel mai bine uita-te la varsta dupa osul femurului (FL parca e masuratoarea pe eco). Asta e masuratoarea cea mai sigura. Restul masuratorilor efectuate pot influenta media varstei rezultata in final. De exemplu, la mine dupa osul femural bebe avea azi 30 sapt si 6 zile, si eu ma asteptam sa aiba 31 sapt si 0 zile. Deci diferenta e de fapt de o singura zi, nu de 4 cum ar rezulta din varsta ecografica generala determinata astazi.
Ratusca
31+ 
ratusca_mica spune:
Eu cred ca parchez masina si ma duc la culcare
Deh, am ajuns sa ma culc ca gainile daca ma trezesc la 3-4 dimineata 
Va doresc o noapte linistita si plina de vise placute! 
Ratusca
31+ 
lucia2000 spune:
Fetele eu am vazut globuri f frumoase din macrame.
Superbe chiar.
Erau 10 lei bucata.
Nu facem si noi?
Aveti www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622914792652/" target="_blank">aici pozele cu globurile.
31+
Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622775070335/" target="_blank"> Hanutze si patut
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622905457380/" target="_blank"> Hainute 30 noiembrie
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622790376667/" target="_blank"> Burtica
roco1617 spune:
Buna seara ,
Am venit de la o mica plimbare ca ne trebuie miscare si iar miscare ![]()
Asteptam mai multe vesti de la Bebe Patriot si Andre_lina - Doamne Doamne sa le aduca numai vesti bune .
Ma pregatesc pt ziua de miine .Am ecografie doppler si analize sper ca totul sa fie bine cu bebe si astazi am vorbit cu moasa in sfirsit ma sunat si vineri vom avea si verdictul privind data inductiei .
Revin cu noutati miine .
Noapte buna la toata lumea 

Roxana
34s
( Alexandru - Tudor )