Pufuleti 01.02-2010 (62) Bravo Andre_lina!!!!
Raspunsuri - Pagina 11
alicredo spune:
ne-am intors si noi de la munca.am si uitat sa va anunt ca bb s-a intors cu capul in jos...se pregateste si el!
elefantica mamica cum se simte? e bine?
ptr legatura cu ea si ptr info!
30+ 
Nik0le spune:
Ofe, felicitari pentru steluta! Ce-ai papat dulce? M-ai facut curioasa. ![]()
Nico
de
Isabela si
29+ cu
Irina
cris.dogarel spune:
andre_lina,
pentru bebe, sa respire singurel si sa vina langa mami.
ea a fost la bebe, au vorbit, l-a pupat, o sa il ajute prezenta lui mami

cred ca e normal sa stea la oxigen, plamanii nu erau maturati complet... dar e ok, doar ca trebuie rabdare.
Cris,
32+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!
Ofe_27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nik0le Ofe, felicitari pentru steluta! Ce-ai papat dulce? M-ai facut curioasa. Nico de Isabela si 29+ cu Irina |
Nikole, iti spun numai tie ca m-ai intrebat, dar ssssttt sa nu ne auda si celelalte fete
30+
Bogdan ChristianLucruri bebitza
Poze cu burtica
Tanaion spune:
Emanuela si eu m-am hotarat sa recoltez celule stem. Voi face cu Biogenis. Chiar saptamana aceasta am vazut ca profesorul Brunei ortoped la Budimex a efectuat in Bucuresti prima operatie in care a folosit celule stem. Am inteles ca celulele compatibile pt fetita operata erau de la o clinica de afara.
Doamne ajuta sa nu fie nevoie niciodata de ele, dar am zis sa fac tot ce imi sta in putinta acum.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
34+ 
cris.dogarel spune:
bea, despre tine nu mai zici nimic. intrasem la idei pe aici..
alexutzza, sper ca esti bine si doar "ocupata" cu sotul si chestii care sa nu te puna pe drumuri, ca vezi ca nu e chiar indicat...
Cris,
32+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!
Tanaion spune:
pt bebelusul Adrelinei sa respire cat mai repede singurel si pt mamica lui puternica.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
34+ 
lia_2009 spune:
Am venit cu vesti nu f imbucuratoare. Azi mi-am vazut fetita la eco de 32 sapt arata mai mica cu 11 zile. Ma rog la Dumnezeu sa nu ajung ca Andrelina cel putin al ei a fost mare, cel putin sa ajung la 37 sapt si sa aibe 2,500 kg. Ma gandesc ca poate ecograful nu da valorile reale cum a fost si la ea. Contractiile astea pacatoase trebuie urmarite.
Revin sa va citesc mai tarziu sau maine ca sunt obosita si treb sa papam ceva.
r
pentru toate burticile sa nasca bb sanatosi.
32 sapt 
elena_iulia spune:

pentru fetele care au fost schimbul 3
noaptea trecuta
adina, sa ne vii cu vesti bune
bebe patriot sa ajungi cat mai repede langa mamica ta

CASA DE PIATRA !!!!! cris_mario sa va iubiti mult si sa fiti sanatosi
Elena
31+ cu
Iustin
danyelana spune:
Emanuelle, legat de celulele stem aici nu se recomanda recoltarea si pastrarea pt copilul tau. In schimb poti dona celulele pt spital, pt banca lor. Se spune ca inca cercetarile nu sunt atat de avansate pt a sti cum se vor comporta in 5-10 ani dar in 20. Si mai e problema la decongelare, ca la orice procedura plus ca e valabil pana la un anumit numar de kilograme. Acum si eu ma gandisem la inceput dar dup ce am ascutat explicatiile medicului am optat pt donarea sangelui din cordon. Bafta in a lua cea mai buna decizie pt tine si bebe al tau.
Pupici la burtici 

Acum
32+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire