Pufuleti 01.02-2010 (62) Bravo Andre_lina!!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Buna seara fetele!!

Vin cu vesti calde de la andre_lina ... Am vorbit cu ea si inca nu i l-au adus pe bebe ...e inca la oxigen ...are respiratie aritmica (adica nu i s-au dezvoltat suficient plamanii) dar se rezolva cu oxigen ... ea a reusit sa doarma cam 1 oara asa ...iar bebe a avut 55 cm (parca lipsea informatia asta de pe prima pag)...

Hai sa ne rugam in continuare pentru bebe patriot, sa se faca voinic cat mai repede si sa iasa de la oxigen sa stea langa mami lui care il asteapta nerabdatoare

Elena, 31+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

pt bebe patriot!
pt mamica lui cea curajoasa!

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 34+
www.flickr.com/photos/ br / 43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
AMR 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

fetele am si eu o intrebare.
Cand trebuie sa vorbim cu firma care se ocupa cu celulele stem?
Adica cu cat timp inainte de a naste.
Voi ati luat legatura cu ei?

31+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622775070335/" target="_blank"> Hanutze si patut
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622905457380/" target="_blank"> Hainute 30 noiembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuelle spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

fetele am si eu o intrebare.
Cand trebuie sa vorbim cu firma care se ocupa cu celulele stem?
Adica cu cat timp inainte de a naste.
Voi ati luat legatura cu ei?

31+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622775070335/" target="_blank"> Hanutze si patut
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622905457380/" target="_blank"> Hainute 30 noiembrie

Cei de la Cord Blood Center recomanda demararea procesului incepand cu luna a7a :
"Momentul ideal pentru a demara procedurile necesare: luna 6-7 de sarcina. In acest caz, va puteti adresa birourilor din Cluj sau Bucuresti, dupa o prealabila programare telefonica. In cazul in care nasterea are loc in mai putin de O LUNA, va rugam sa ne contactati telefonic cat mai repede."

Eu inca nu am luat legatura cu ei, dar daca ma hotarasc sa o fac trebuie sa o fac in cursul lui Decembrie...

Raluca Emanuela 29+ Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

danyelana-si eu tot ptr asta as vrea...cel putin am vazut materiale de lenjerii frumoase la pretul de 6,5ml cu latime de 2,5m si cred ca ar fii mai connemabile asa decat sa bau bani pe set gata facut.mi se par scumpe si bugetul nostru este destul de redus

28+s cuDarius-Matei Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

Fetele si eu folosesc masina de cusut pentru lenjerii. Altceva nu cred ca m-as pricepe sa fac ar lenjeriile ies sigur.
Eu nu mai cumpar de mult lenjerii.

31+ Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

emanuelle, intr-adevar, e o optiune relativ noua sa recoltezi celule stem si pentru moment se pot utiliza intr-o gama restransa de afectiuni. Eu si sotul meu ne-am gandit ca mai bine sa facem asta decat sa regretam pe urma. Am recoltat celule stem si la primul copil, vom recolta si acum, la nr 2. Data trecuta am apelat la Cord Blood Center, acum vom alege Biogenis.

lucia, daca vreti sa recoltati celule stem e bine sa va decideti cat mai repede asupra firmei si sa incheiati contractul, pentru ca ei trebuie sa va trimita kitul de recoltare cu care vei merge la maternitate.

Nico de Isabela si 29+ cu Irina

Mergi la inceput

Tinem pumnii stransi pentru bebe mic al Andrelinei, sa prinda puteri repede!

elefantica, multumim pentru ca ne tii la curent!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexia28

Nikole ca ai intrebat de mine, eu in continuare cu contractiile mele, astazi parca mult mai intense, sunt tare trista....si pitica nu stiu ce are de la o vreme nu mai vrea sa doarma la pranz, e intr-o agitatie continua si ma mai tin si dupa ea. Sper din suflet sa trecem cu bine sarbatorile si apoi pot sa nasc linistita.
Am reusit si eu sa cumpar pt bb un set de hainute...atat. Cand ma uit cate ati cumparat voi!
va pup, ma intind in pat

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si 32w

prietene DC .

alexia, offf, imi pare rau ca te chinuie in continuare contractiile... Nu te poate ajuta nimeni cu Natalia? N-ar trebui sa alergi tu dupa ea. Azi e zi libera, macar sa stea sotul tau mai mult cu ea sa te poti odihni. Nu mai ai hainute de la Natalia pentru bebe? Vad ca si ea e nascuta tot iarna. Incearca pe cat poti sa stai cat mai linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Gata, pofta de dulce e satisfacuta . Nu va spun ce am papat ca sa nu va fac .

Cadita, eu am primit una, normala, clasica de la fina mea. Fetitza ei are 7 luni si mi-a zis ca ea nu mai poate sa-i faca baie in ea pt ca asta mica stropeste intr-una ca ii place balaceala la nebunie. Asa ca eu cred ca si caditele clasice sunt ok.

Celule stem nu voi recolta pt simplu motiv ca nu dispunem momentan de banii necesari. Probabil ca daca ne permiteam recoltam si noi.Acum eu sper ca tehnica si medicina sa evolueze in continuare, dar cel mai mult ma voi ruga sa fie fiu-mio sanatos toata viatza lui si sa nu ajunga sa aibe nevoie de asa ceva.

Doamne ai grija de primul nostru pufulet si da-i lui putere si sanatate, sa poata mami lui sa-l tina cat mai repede la piept!

30+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Ne si noi pt bebe patriot sa iasa cat mai repede de la oxigen si sa stea langa mami a lui.

Pt mami curajoasa multe si suntem alaturi de tine.

Acum 32+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 8 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput