Timisoara Impreuna (164) Decembrie

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Azi lume absenta?Eu raman in timisoara nu ma mai duc acasa weekendu asta.Cand plec e intalneala cand nu e plec e plictiseala(in camin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

mare figura esti Vikule saru'mana de descifrare

seara faina zuzelor

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Ana stii ce mi-am dat seama ca m-am uitat dincolo la poze cu Luanuta si m-am vazut pe mine cand eram mica,pfoais leit seamana cu mineasa eram tunsa si eu tot asa slubtza si cumva lunguiata ca o gazela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Dragelor , se organizeaza ceva pt copii din centre pt Craciunul asta ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

se organizeaza ceva? io nu am auzit nimic de genul asta Aidule.

noi ne-am plimbarit pe la Zoo azi. fost interesant de esplicat la un copil crescut si invatat cu animalele, de ce astea
stau inchise...

asteptam pe Mos Nicolaeeee! facut cizmulitele si fost atat de scumpa, nu ne mai saturam de ea

duminica faina si cizmulite pline de vise care se vor implini tuturor

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

'neata dragelor,

Fost si eu la medic de dimineata, se pare ca e destul de nasol cu coloana mea, incercam sa tratam ...
... in rest pe acasa cu treburi ...

va doresc un Mos Nicolae frumos si bogat in daruri si ... nuieluse (mi-e dor chiar si de o nuielusa )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Io trec vartej sa va pup pe toate cu mici si mari si sa va doresc ghetute pline de bucurii.

O U T S T A N D I N G S & P I D U K
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Deya...sper ca nu te-ai plictisit prea tare...hehehehe..zici tu ca Luana ajunge o zana ca tine?!Asa sa fie....Vine Mos Micolae la tine in seara asta?

Pai...sa aveti un Mos Micolae cu bucurie.....de la mare la mic si invers....sa serbati frumos...si sa fiti cu veselie!Sanatate si bucurii!
Abia astept reactiile de maine dimineata....plus ca o sa halim si niste tort...facut de mandea , la prima incercare.....s-a cam scurs frisca,insa sper sa fie gustos!

Asa ca , in avans....io urez de pe acum celor ce poarta numele Sfantului Nicoale,la multi ani cu sanatate si sa traiasca sanatosi cu numele...!!!

O duminica la superlativ tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Sttttt...doarme adanc printesa, dorm toti...In geam cizmulitele roz le- am indesat cu dulciuri. O nuia pompoasa, roz evident, nu foarte mare dar nici prea mica sta rezemata de geam. o papusica ingeras, isi flutura aripile pompoase din puf. Tot pe pervaz, o canutza in forma de cizma, asteapta dimineata niste lapte cald cu piscoturi.O pereche de papucei de casa cu blanita roz, pastreaza caldura pana dimineata.
Iar eu, daca tot m-am trezit sa aranjez darurile, imi privesc copila cat de frumos doarme. Desi stie cine e Mosul, totusi traieste din plin fiecare emotie. E atat de frmos si de magic si de sfant!
stttttt.... s-a miscat.... sa nu ma simta...
Sunt fericita in noaptea asta pur si simplu!
Somn usor copii!
Sa va aduca Mosul Nicolae tot ce va doriti!
Iar voua:
La fetele mele cucuiete
Sa le lase Mosu-n ghete
Cate-un pic din fiecare
Si cativa fulgi de ninsoare.

Noapte buna, Timisoara!

Dimineata va dau ceai momente magice ( de portocale, mar, scortisoara, struguri,rom).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutari la taoata lumea, Dorisake, merci de ceaiuri magice, vreo seringa cu cofeina nu ai? Io sarbatroesc Mos Nicolae prin munca ... primul jurnal la 7.30 dimineata, ultimul va fi la 19.30, pana atunci bag din ora in ora . Asa ca vreau cafeaaaaa!!!!!!!!

Ajunul de Mos a fost cu peripetii. Socrela si bunica mea au facut racituri de cocos si ne-am dus sa le preluam. Pentru ca inainte am dat o tura prin Real dupa unele cumparaturi, la plecarea de la sat Lori era in dispozitie maxima de carait (ca ii era somn). Asa ca tot drumul s-a certat cu socrela, pe care vroia sa o dea jos din masina si nu alta, ca cica ii ocupa bancheta. Intre soarca si copil, am facut acrobatii diplomatice pentru a evita un conflict deschis. Acasa am constatat ca raciturile sunt bocna de sarate, ca s-au dus maestrii bucatari sa caste gura la marea Confruntare si le-au uitat pe foc la fiert pana au scazut la jumatate. plus ca o banuiesc pe bunica-mea ca a uitat de cate ori a pus sare, si o mai fi adaugat pe parcurs ... Seara Calin a descoperit ca a agatzat un virusake, asa ca a bolit la greu, maica-mea si socrela au scos copilul in centru, la targ, eu am pus cadourile in botine ... doua veverite de plus, o trusa cu inele, o gentutza rosie cu fulgi de nea si o trusa de baie cu aroma de capsuni. La sosire, fericire mare, tropait de zor, chicoteli ... ma rog, tot tacamul destinat a topi inima de parinte. ...

Va doresc si voua din tot sufletul o zi frumoasa si sarbatori minunate!

Mergi la inceput