Timisoara Impreuna (164) Decembrie
Raspunsuri - Pagina 5
deya spune:
Doris unde e ceaiul?
Ana cum sa ma plictisesc?Tu da ce ai slabitsi mai si te-am vazut ca ai fost cuminte ti-a adus mosulica ceva
La mine nu a venit mosulica e plecat la cantatda vine cu intarziere si de la fratele meu cica vine pe cardo doamnee tare greu e sa imi ia ceva el e mai practic si am mai primit maruntisuri cu drag de la prietene.
Eu i-am luat individuluio hartie ca un pergament pe care scrie un mesaj frumos si era cam evident ca e pentru prietenu meuda baietii aia care vindeau imi faceau curtemacar de imi faceau reducere
monica-elizabet spune:
unde o vazurati pe Ana ca vreau si eu
aniversatilor de astazi sa fiti sanatosi/sanatoase
si Duminica placuta
Monica-Elizabet
Retete in imagini
monica-elizabet spune:
multumesc de pm deya
wow Ana fato da chiar ca ai slabit si-ti esti super sexoasa
sa-ti triasca frumusheii de copilashi si sa stapaniti sanatosi cadourile de la mosh
Monica-Elizabet
Retete in imagini
deya spune:
Da da te admir pentru vointa Ana
Deianira daca ne citesti azi am ajuns din intamplare la centru unde a fost A same tanti acredomle sistemul asta
anda spune:
Buna seara la fete. Sper c-ati avut o zi faina :)
Venit mosu? Ce v-o adus?
Fost la vot?
Noi am leneviiit si ne-am jucaaat si acu ne-o apucat harnicia...sa facem o vizita la bunici si sa mergem cica la vot
Iesim oricum, ca deja am daramat casa cu atita joaca
pupici la fete
O U T S T A N D I N G S & P I D U K
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."
anda spune:
deyuleee , acu am citit de mosu tau ...incurcate cadouri ...si fara reducere...
doris, io vreaaau. orice cu scortisoara...prefer si cu porto
focile???
O U T S T A N D I N G S & P I D U K
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."
deya spune:
Anda la voi o venit mosu?Dar la bunici?
Geta ce a primit Alex?
Danitin?Spiridushu ce a primit?
Mihi la voi mosu a adus tripluce ce?
Silvana cu ce se lauda Paul?
Mariuca sa auzim si dee la tine
La Ana am aflat, La Anda barem o fost distractie in casa, la Doris stim ca e venit da nu stim cu ce
Andanii la tine?
Vicki ce ai primit?
Emag,Adi unde mai sunteti?
Aiduca?
Deianiraaaaa
Haiii ca is curioasa
Ana68 spune:
Deya , saru-mana.....eeee,is fotogenica,atat!Mai am de lucrat la kilele ce trebuie sa zboare...s-or dus numai jumate...dar in luna asta o sa ma eschivez,ca mi-a adus Mos Nicolae ciucalataaaa...daaaaa...si pana nu o pap toata,nu ma las
Si la cat esti frumoasa,cum naiba sa nu se fi dat aia la tine?Zi si tu...[D]
Multumesc Monica!Io m-am inspirat din casuta ta,sa sti..da,da!
No,cum ati serbat?O venit Mosu' Nicolae?La Danuta am cetit cum o fost....restul?Am Vazut si la Anda....
No,va tzuc....ma duc sa mai bag o ciocolata....hehehehe...
Ca sa nu mai mananc,tre' sa bag cioco pana imi vine sa vomit...ceea ce nu prea cred,dar nu-i totul pierdut....tre' sa ies din frustrarea asta,asa ca recuperez...iamiiiii....Traiasca Mos Micolae!
aidaciolac spune:
Desi cica am fost obraznica si ghetele s-au incapatanat sa ramana goale , am avut o zi super faina
Nu pot sa va explic , ci pur si simplu ...
Va dragelor si o saptamana frumoasa sa aveti
Mariaa spune:
HO-HO-HOOOO!
Venit mosu', venit!
S-a lasat cu nedumerire mare cand si cum a venit si intr-o clipa au zburat ca nimica de-o parte si trusa medicala de copii, si poseta rosie de fetite de iesit in oras tzantose si in topul cadourilor de la Mos Nicolae au fost paletele de ping-pong care-s muncite la greu de dimineata pana la ora asta deja
Dulciurile si alte cele bunaciuni nu mai merita mentionare ca-s ca si umplutura pentru ea cred ca o s-o dam la un sport mai repede decat ne imaginam
Noi am indraznit sa schimbam putin povestea si am avut de la Mos Nicolae un bat mareee (mai mare decat Ale!) ca un toiag, impodobit frumos ca o acadea cu rosu si alb si cu globuri iar povestea batului nostru mare e ca cine e cuminte primeste bat mare, mare si poate face magii cu el, isi poate implini visele cele mai indraznete!
Azi ne-am dus toti 3 la cutreierat lumea si la joaca la Mall cu copiii iar la intoarcere a adormit in masina de rupta de era :)
Printre putina maraiala de la un inceput de raceala rebela azi a fost o zi tare faina iar stand amandoi la standul de joaca de la Mall si pandind-o unde e si ce face si intrand din cand in cand in alerta ca am scapat-o din priviri, ne-a trecut cumva un fior si intr-o clipa de relaxare am multumit si noi in gand Mosului pentru darul nepretuit primit anul acesta!
noapte buna tuturor, noapte buna copilasi
mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor