Timisoara Impreuna (164) Decembrie

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare! Io is inca pe baricade, exit poluri, nervisori si altele, e grele alegerile astea ... Vestea buna e ca am recunoscut cinstit ca-s rupta de oboseala si nu mai pot si sinceritatea mi-a fost rasplatita cu .. o zi libera!

Ana, cica pofta excesiva de ciocolata semnaleaza lipsa de magneziu ....

Deya, pai am scris ce a primit spiridusul. Iar eu ... o cutie de martzipan made in Provence ( locul in care visez sa ajung odata si odata)

Maria, pentru povesti frumoase cu bete magice si pentru darul anului pentru voi.

PS De oboseala, nervi si agitatie ... am facut biscuiti! Merita un film afacerea. lat retzeta de pe net, ajutor - spiridusul, si da-i la mestecat aluat. Numa ca a turnat spiridusul cam mult lapte iar bicarbonatul lipsea din casa, asa ca m-am zgarcit cu faina si am ajuns sa framant o chestie super lipicioasa - zice Spiridusul, mami, ce-i aia, ectoplasma de biscuiti ? Pana la urma am dres-o, da ma dureau mainile de atata ectoplasma. Is buuuni, si pufosi, iar Spiridusa e mandra foc ca ea a decupat formele. Eh, ce ziceti, vreti retzeta de ectoplasma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

io vreau reteta de ectoplasma

....si rezultatu la alegeri...daca se poate

O U T S T A N D I N G S & P I D U K
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

hm , chiar conteaza rezultatul? ectoplasma e mai buna , ca eu am langa mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

si io si io tot cu berea langa mine

vad ca ati fost tare cuminti ... io, ca si Aida, cica am fost rea dar mi-am facut singura cadou , am fac facut praji cu fiu-miu si am mers sa mancam in oras

o saptamana excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

silvano eu am si covrigei langa

hai sa va fie de bine papa din oras

Mergi la inceput

hello world

sa aveti o saptamana bestiala!
cofee, ceai, bere...la alegere

If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

neata fetele
a venit si la noi mosul ... cu dulciuri multe bata-le vina ca iar pun pe mine calorii un joc cu care construieste el diverse circuite electronice (asta si-a dorit ) si noi covoare nu au ajuns inca dar trebuie sa apara zilele astea ...
mi-am aratat maiestria si am facut un tort cu piscoturi, fructe si crema din frisca, oua si gelatina .... luata de pe net reteta ... iesit bunnn .... va pun pozici

mariaa imi place la nebunie cum si ce scri despre ce face ghiocica
ana e normal ca dupa cateva luni de nemancat cioco sa ai acuma pofte .... las ca din ianuarie incepi actiunea slabitul ... si eu mi-am propus asa
anda superrrrr imi place de voi ca va jucati cu copilu mult
aida ma bucur ca ai avut asa o zi frumoasa ... pup foca mica si frumoasa
danitin vreau si io reteta de biscuiti pufosi
deya si tu ???? ce ai primit???

o zi buna sa aveti

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

dadadaaa, vrem retete!!!
de la andanii si de la danitin

asta TORT facut io. recomand. buuun rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Mosu inca e plecat da acu mi=am amintit cevaca am primit un set maieu si chilot din ala finutz de la firma X si individul mi-a zis ceva cand mi l-a dat sa fie de mos Nicolae sau ca am facut un an?nu mai stiuhmmmmm acu mi-am amintitpoate mai astept ceva si primesc ciuciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Reteta mea e asta .... a cremei mai bine zis http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/6841/Reteta-mea-de-tort-diplomat/

pentru ca eu am folosit si piscoturi ... am ornat si pus picoturile si crema mea ca si aici http://veronica.forumhit.ro/torturi-cu-imagini-f4/tort-diplomat-cu-piscoturi-t3249.htm

sunt multe retete la astfel de tort , mi-a fost greu sa ma hotarasc, am facut ce parea mai simplu si mai putin caloric .... am facut cu fructoza in loc de zahar si am pus piscoturile pentru baieti , eu am mancat doar umplutura

andule tortul tau arata bestial ... cum se face crema cu lamaie ... io-s cam incepatoare la facut prajituri si tortulete

aseara am facut si chifle cu tarate, seminte de in , susan si floare bune rau .... vorba copilului "mama sunt mai bune decat la magazin " le-am papat cu ceai ... da sunt super si cu lapte sau iaurt
oooo si daca tot sunt la faza cu destainuirile .... am facut tot ieri (deh am cuptor calumea acuma si imi permit ) carne de pui cu legume la cuptor ... legumele fiind vinete, ardei, cartofi, ciuperci, ceapa rondele, dovlecei ... s-au copt acolo ... sa nu va spun ce bestial a fost .... papat cu muraturi asortate din butoiasul propriu care mi-au iesit super .... gata cu laudele ... las sa ma laude altii nu ??? am imbatranit .... mi-au iesit muraturi bune, tort bestial ... parca si mancarea e mai faina

hai gata ..... mai si lucrez azi ??????

deya cine stie .... totul e sa speri nu?

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput