Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(48)
Raspunsuri - Pagina 11
Mona40 spune:
Fete,
Sincer acum, cum ne hotaram daca sa-i punem pe toti trei ?
Eu zic sa-i punem pe toti trei , ca macar 1 sa se prinda.
Voi ce ati face?
Na...ce de probleme...
Mona
:)
guzelnico spune:
Daca in ian 2010, imi va zice ca am 3 embrioni buni de transferat, ii voi pune pe toti. Nu vreau sa-mi asum riscul de a congela si apoi, la decongelare sa-mi spuna ca nu se mai ridica la standarde.
Ca sa nu mai zic ca ma bate gandul la urmatoarea combinatie, desi nu stiu daca e posibil:
- 1 embrion in Z3
- 2 embrioni in Z5
Sunt nebuna, stiu. 
![]()
P.S. Este doar ceea ce as face eu, nu o luati pe post de sfat. 
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
guzelnico spune:
Mona, nu-ti mai face atatea griji. Asteapta ziua de vineri si vezi atunci ce-ti dicteaza constiinta. 
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
guzelnico spune:
Galliciana, te anunt ca esti declarata ABSENTA NEMOTIVATA ... pana la expunerea motivului. ![]()
_
Mona40 spune:
Fete,
Iaca si eu dupa punctie
http://s750.photobucket.com/albums/xx146/Mona40_album/?action=edit¤t=1dec.jpg
Mona
:)
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mona40 Fete, Iaca si eu dupa punctie http://s750.photobucket.com/albums/xx146/Mona40_album/?action=edit¤t=1dec.jpg Mona :) |
Io nu te vad.

_
brunadria spune:
fete cucuiete ce faceti?
eu am dormit un pic ,m am uitat la 2 filme, off ma plicti...
monaliso io zic sa i transferi pe toti 3 puiutii...
nico cand vrei sa incepi fiv?
galli pe unde umbli?
libra hai spune ne ce ti ai cumparat frumos...
guzelnico spune:
Bruni, asta sa-ti fie programu' pana in luna a 3-a. Nu care cumva sa te apuci sa muti mobila sau sa ridici greutati.
Eu incep FIV3-cel norocos pe la mijlocul lui ian 2010. Cred ca pe 11 ian, dupa socoteli, ca la mine rusii au ceasuri elvetiene
. Trebuie sa fac pauza 2 luni dupa laparoscopia din nov (ceea ce echivaleaza cu 3 CM la mine).
_
guzelnico spune:
AniG, am facut prajitura cu mere si gris (luat din RO) de pe blogul tau. A iesit SU-PER! Multumesc pt reteta. 

_