Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Libra, nu reusesc sa postez aici info de pe site-uri concurente dar iti spicuiesc din ce-am citit:
- o fata (38 ani) a avut 5 embrioni de categoria a 2-a (3 divizati in 4 celule si 2 cu 2 celule); a transferat 3 embrioni
- o alta a transferat 3 embrioni de categoria 1 si crede ca are gemeni

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Da, incerc sa rezist psihic pana maine cand voi face exact ce-mi va recomanda embriologul. Incerc sa nu-l imbolnavesc la cap si pe sotul meu care, la randul lui, incearca sa ma vindece

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Da, Amy, bafta maine si sa stii ca nu am uitat ce mi-ai promis (ca-mi iese Fiv-ul luna asta).

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui Libra

Ma duc sa fac un dus si ies in oras, sa-mi mai distrag atentia cu niste pantofiori sau ceva... M-am mai linistit (temporar) pt ca am vb. cu Floricica noastra buna si draga!
Multumesc pentru suport !!!!!!

_
made in Romania, '73

Oooooo, daaaa. Terapia prin shopping- functioneaza de fiecare data. Plimbare placuta!

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Libra

Incerc sa nu-l imbolnavesc la cap si pe sotul meu care, la randul lui, incearca sa ma vindece

Sa te vindece cu o pereche de pantofiori sau o gentuta. Nu care cumva sa aiba alte idei mai ... profunde.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Fetelor,
M-au sunat de la clinica.
Am 3 care s-au prins...nu stiu ce inseamna asta.
vineri ii bagam, si tot atunci vom sti ce calitate au.
A spus doc ca trebuie sa stabilim si cati din ei bagam????
Uff si ma doar in dr...cu difuzare si pe dr spate....
si sunt umflata...
Sper sa nu fie vreo infectie, ca nu am primit nici un antibiotic nimic...

Ma duc sa va citesc din urma..
am lipsit o zi de la munca...si am de treaba o sapt

Mona
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

pup toate fetele harnice.
brunadria,libra,mona sa stiti ca miroase a bbebei.deci va aranjati,puneti un zambet larg si o mare fericire in inima pt intalnirea cu embrionashii si adapostirea lor.ca eu va zic,miroase a bebei.nu incape indoiala.
tulai,ca am uitat de vitex cat is de zapa.dar mai am o sansa,ca pana acum nu am uitat-o pe amira la gradi. sau la vreun curs.sau am uitat-o?nu mai stiu,dar nu-i bai.acu e acasa.ca a luat-o soata.macar is sigura pe el.
haideti la mama sa va pupe si sa va imbratiseze.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

Fetelor,
M-au sunat de la clinica.
Am 3 care s-au prins...nu stiu ce inseamna asta.

Inseamna ca o sa ai tripleti!

Decizia privind nr de embrioni pe care doresti sa-i transferi iti apartine in totalitate. Ar trebui sa te consulti cu sotul si cu dr. cel cu maini gingase.
Eu iti doresc sa fii sanatoasa si sa duci sarcina cu bine pana la capat.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danny1

tulai,ca am uitat de vitex cat is de zapa.dar mai am o sansa,ca pana acum nu am uitat-o pe amira la gradi. sau la vreun curs.sau am uitat-o?nu mai stiu,dar nu-i bai.

Pune-i micutei un clopotel in buzunar.
Iar pt Vitex, "remember" pe mobil.

_

Mergi la inceput

Luminita, nu reusesc sa copiez si sa postez aici dar intra la Discutii generale pe subiectele:
- Atentie!!!hoti
- ATLASIB SI ALBA NEAGRA

_

Mergi la inceput

Lumy cu 2 puiuti, ce mai faci? Mai mananci muraturi? Cand vei intra in concediu?

_

Mergi la inceput