Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(48)
Raspunsuri - Pagina 9
guzelnico spune:
Libruta, de ce te stresezi tu aiurea.
Se va termina totul pana spui ... o rugaciune. ![]()
Asculta si la ce-ti spune proaspata graviduta, Bruni. 
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
brunadria spune:
libra n ai avut programare la biolog , sa ti explice cum sta treaba?
oricum fi sigura ca poti ajunge cu 7 in stadul de blasto...
uite eu din 8 am ranas cu 2 buni , sunt super incantata...
nu ti face griji , o sa transferi si tu 2 babani
doamne ajuta...
Libra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brunadria libra n ai avut programare la biolog , sa ti explice cum sta treaba? oricum fi sigura ca poti ajunge cu 7 in stadul de blasto... uite eu din 8 am ranas cu 2 buni , sunt super incantata... nu ti face griji , o sa transferi si tu 2 babani ![]() doamne ajuta... ![]() |
Ai idee ce calitate (A sau B) sunt cei 2 puiuti ai tai?
_
made in Romania, '73
brunadria spune:
libra unele se roaga sa aiba 1 singur embrion si tu cu 7 iti faci pb?
te rog sa te aduni si sa te linistesti!!
ce atatea pb pe capul tau cand practic e motiv de bucurie!!
hai capul sus!! ai sa vezi cu vii cu gemeni la purtator!!
imediat imi trimite intrusul laptopul si navighez din pat
mona hai cu vesti , suntem nerabdatoare
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui Libra OOOOOOF, imi crapa capul: avem 7 embrioni, din care 3 de A si 4 de B. Maine dimineata mergem la spital sa vedem ce hotaram. Intrebari chinuitoare: embrionii A se pot transforma in B pana maine? Daca maine las embrionii A pana sambata e posibil sa nu ajunga niciunul pana sambata? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ made in Romania, '73 |
Libruta, stai linistita, stresul nu-ti face bine.
Io nu ma pricep cu A/B, mie nu mi-au dat asemenea detalii. Poate intra Floricica sa te lamureasca. Intre timp caut si io pe net. Daca te-au chemat maine, iti pot face si ET in Z3. E OK. Asa se face: Z3/ Z5.

Hai, fruntea sus, NIMIC RAU NU SE POATE INTAMPLA.
Feteleeeee, ia dati manutele incoace, in juru' Librei
, sa ne rugam impreuna la Doamne- Doamne sa o faca curajoasa si sa aiba incredere ca embrionasii ei se vor creste frumos si vor ajunge la mamica lor in burtica. 
Libruta, n-am stabilit impreuna, ca noi astea zamislite in '73, suntem ambitioase si nu ne lasam.
Pai, vrei sa rada surioarele mici de noi sau cele mai maricele sa ne traga de mot?! 
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui brunadria imediat imi trimite intrusul laptopul si navighez din pat ![]() |
Ai grija la pozitie, sa stai comod, sa nu te fortezi in NICIUN fel.

Hidrateaza-te cat mai mult si mananca fructe si legume proaspete.

_
amy2007 spune:
Clar te tragem de mot. Mai Elena, tu vrei sa fii mamica eroina sa faci o mica trupa? Gaseste nenea doctorul 2 buni- bunuti sa faca fata draga 2 pitici frumosi.
Linisteste-te pentru ca tulburi apele pe acolo si nu o sa mai fie asa primitoare burtica ta daca o agiti de la plans.
O sa fie totul bine, ti-am zis ca-ti iese FIV-ul luna asta, nu? ![]()
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
Libra spune:
Ma duc sa fac un dus si ies in oras, sa-mi mai distrag atentia cu niste pantofiori sau ceva... M-am mai linistit (temporar) pt ca am vb. cu Floricica noastra buna si draga!

Multumesc pentru suport
!!!!!!

_
made in Romania, '73
guzelnico spune:
Libra, nu reusesc sa postez aici info de pe site-uri concurente dar iti spicuiesc din ce-am citit:
- o fata (38 ani) a avut 5 embrioni de categoria a 2-a (3 divizati in 4 celule si 2 cu 2 celule); a transferat 3 embrioni
- o alta a transferat 3 embrioni de categoria 1 si crede ca are gemeni
_
guzelnico spune:
Amy, sa nu uit: maine, cand te duci sa vorbesti cu dr. noua, sa-ti pui tampon extern, in caz ca, de obicei, folosesti OB-uri. Sigur te va consulta si nu stresa din cauza asta.
e foarte bine. Daca vroiai si nu nimereai zi de consultatie in Z2/3. 
_