Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(48)
Raspunsuri - Pagina 12
luminita42 spune:
Libra mult noroc!..ai incredere, va fi bine!...stiu eu, balantele au noroc anul asta!.. pupici multi.
Guze, mersi de avertizarea cu atlasib-ul. nu am apucat sa citesc pe forum dar suna prost de tot. sunt dezumflata, ma gandeam ca am rezolvat problema coletelor postale. o sa incerc sa gasesc alta companie :-(
Mona, eu as opta pentru doi acum si pastrezi un embrionas pentru cm-ul viitor. Solutia cred ca mi se potriveste mai mult mie, ca eu raspund aiurea la stimulari. Sa te ajute D-zeu sa iei hotararea cea mai buna! Multa bafta!
toate fetele.
Ellyshor spune:
Buna seara gagicileee!
Wowwwwwwww

Mos Craciun o sa vina cu multi multi bebei la noi pe forum!
Yupyyyyyyy yeeeeeeeeeee

Bruni, Libra, Moni.....fetelorrrr...sa va ajute Dumnezeu! Abia astept sa veniti cu testuletzele pozitive!
Puneti acolo in burtici bebei....cati de multi![]()
![]()
...ca daca va ies in plus imi mai dati si mie unul
![]()

Va pupic dulce pe toateeeeeeeeee. Eu tot pe fuga sunt...vai de piciorusele mele
Mai vorbim![]()

Babyboom
...vino la mami...acum
amy2007 spune:
Monaliso, ne-ai lasat neterminate
. Nu te gasim pe linkul ala sa-ti vedem mutrita fericita.
Doar tu, impreuna cu medicii poti decide cati sa-ti ,,planteze". Medicii iti stiu istoria si te pot sfatui mai bine decat noi.
Eu spre exemplu, din cauza rinichiului cred ca o sa pot ,,pastra", in caz de FIV vreodata, numai 1. De aceea zic ca tu si ei trebuie sa hotarati.
Galli, Aduta.... ??? Bataita !!!
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
ada29 spune:
Salut si eu inimoase lipicioase,
,Bru,Mona,Libra
Fetelor saptamana asta o sa fiti toate gravidute,Bru deja e,tinem pumnii lui Mona si Libra sa transfere invingatorii
Nu stiu pe unde e Galli,o tzuc pe Amy,pe Nico,Elly,Lumy,Luminita,pe Bebita,pe absenta Soricica ce mai,pe toata lumea
Cam asta-i tot ce pot in momentul de fata,is rupta..
Vreau sa citesc de teste pozitive,bhcg mariiii,linii rosii,paralele,cum vreti voi dar sa fie 
guzelnico spune:
Lumi, gata, am putut sa fac trimitere la subiectul despre Atlasib:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140329
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
guzelnico spune:
Aduta
, pe tine te-am motivat, gandindu-ma ca incerci sa-ti revii dupa serbare. 
![]()
Ellyshor, harnicuto, pe unde iti obosesti piciorusele?
Galli e semi-motivata, ca am vorbit cu ea la telefon, e putin ocupat PC-ul. ![]()
Amy
, maine te asteptam cu second opinion. Sa stii ca-ti suflam in ceafa, te asteptam pe hol.![]()
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
blue_flower spune:
Buna seara la toate fetele.
Libra, stiu ca esti prin zona, linisteste-te si dormi bine in noaptea asta. Nu stiu cum te va sfatui Cocei, dar mie mi-a zis ca e mai bine sa stau cuminte cateva zile. Eu am stat in pat vreo 4 zile. Bine, ideea era ca eu am avut ET la 48 de ore, urmatoarele zile fiind necesare pt nidare. Daca ai bafta sa te duci pana la blastocisti, o sa fie cam aceeasi chestie, trebuie sa stai linistita ca sa lasi embrionii sa se prinda. Desi am citit pe la FIV ca au fost fete care au zburat cu avionul dupa ET si tot s-au prins. Daca poti sa stai cateva zile in Buc, mai stai. Apoi acasa nu fa treaba, nu te agita prea tare, nu merge pe jos, nu ridica, nu cara greutati, menajare totala pana la analiza de BHCG.
Am citit la FIV ca o fata a mers pe jos 5 km si cu ceva geanta pe umar si se intreba uimita....oare de asta nu am ramas gravida? Da, de asta, pt ca ea a zis ca era lac de transpiratie si f obosita cand a ajuns la destinatie. So, pat si/sau servici f f linistit.
Brunadria, ma bucur pt tine, sa dea Dumnezeu sa iasa BHCG pozitiv.
Mona40, sa vezi ce de gravidute o sa fim pe aici!!!!
Va pup pe toate.
Libra, bafta mare maine, mai suna-ma daca pot sa te ajut cu ceva. Nu doare nimic din ET, o sa iei un diazepam inainte si un supozitor cu nu stiu ce si o sa bei juma de litru de apa. Ti le dau ei acolo. Nu doare, nu simti nimic, nu ai voie sa vorbesti in timpul ET. Zic toate astea pt ca pe mine ma apucase logoreea exact atunci. ![]()
Apoi o sa stai juma de ora in pat, o ora, cat vrei tu. Eu am stat cam o ora. Apoi incet, incet, spre casa.

30+ 
brunadria spune:
nico doamne ajuta..anul nou sa ti aduca si tie un beta mare si
sanatos...
eu in caz de esec am deja programare pe 1 martie..sper sa nu am nevoie![]()
inimoaselor multumesc pt sustinere
libra gata plimbatul?
eu m am ridicat din pat , si am facut o ciorba de perisoare delicioasa..
mi e foame mereu ,cred ca e pt o cauza buna sa nu ma ingras degeaba..stiu ca e mult prea devreme pt simtome, dar fetelor eu am un acid la stomac orice mananc, despre sani : da, ma dor dar inca de dupa punctie...
monaliso pune i pe toti 3!!
eu asa as face...*
duminica fac un test
pana pe 9 e tare mult..
m am aprovizionat din romanica cu teste sure check ..
off ce obsedata sunt
Libra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Daca in ian 2010, imi va zice ca am 3 embrioni buni de transferat, ii voi pune pe toti. Nu vreau sa-mi asum riscul de a congela si apoi, la decongelare sa-mi spuna ca nu se mai ridica la standarde. Ca sa nu mai zic ca ma bate gandul la urmatoarea combinatie, desi nu stiu daca e posibil: - 1 embrion in Z3 - 2 embrioni in Z5 Sunt nebuna, stiu. ![]() P.S. Este doar ceea ce as face eu, nu o luati pe post de sfat. ![]() _ FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot |
EXACT asta as vrea si eu sa fac, dar n-am avut curaj sa scriu din 2 motive: sa nu radeti de mine si sa nu fortez norocul. Nici eu nu stiu daca se poate
Pantofi mi-am luat, daca tot erau comandati. Astia sunt, numai ca au alt toc. Toata vara mi-am facut din diverse materiale asortate cu tinutele. Las materialul la Victoria sau la atelierul de la Fabrica de chibrituri si ridic comanda tot de la Victoria sau o primesc prin posta.
http://www.viflor.ro/pc/Pantof-ocazie-speciala-Georgie-Girl-31p403.htm
_
made in Romania, '73
Libra spune:
Ada nu ne-ai spus cum a fost la spectacolul Laurei Lavric si Directia 5 (ciudata combinatie, oricum).
Blue... saru'mana pt tot. Intre timp am mai vb. cu o dr. din Suceava care are gemeni de 6 luni si tot cu embriolog Cocei. Ea a transferat 3 si s-au prins 2.
M-am plimbat de ma ustura talpile. Am avut un picut de treaba pe str. Spiru Haret apoi am descoperit si un restaurant f. bun, cu specific unguresc, pe strada N. Golescu. Apoi am fost la Victoria, apoi la Unirea... si ne-am intors "La Mama" ca iar ne-a apucat foamea.
Cam asta e, Dumnezeu cu mila!
_
made in Romania, '73