Puiuti de Randunici 2008!! (338)
Raspunsuri - Pagina 9
bubu05 spune:
Nico, hai ca n-am somn si ti-am admirat baietii
pe-ala mic, cel putin, nu-l manananci non-stop?? ochii aia ma omoara!
Si gurita aia scumpa ![]()
Mai, si am vazut-o si pe Andra, e ceva de speriat! cat de dulce poate sa fie cu microfonul
L-am vazut si pe micul Marc, ce miiic si scump eeeee 
Si astea fiind spuse, ma duc sa-mi fac dus, mai Nico
si sa butonez nitel sa ma ia somnu'

ariel_7000 spune:
simo, ce e psp?
fiica-mea...deja suspina multi dupa ea, dar pe ea o doare la basca
o singura data a zis ca e indragostita de tatal unei colege a ei(mimo, de costel adica
), dar i-a trecut rapid. in rest ii ignora...mai e putin incantata de baietelul pe care l-a cunoscut in egipt. l-a numit chiar "prietenul" ei...dar la fel, nu a tinut-o mult.
acum iar se lauda cu el, ca am primit un cd de la mama lui, cu el in emisiunea lui iantu si na! are ea prieten vedeta! ![]()
oricum, super istet pustiul! pe mine m-a impresionat
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Nicoleta spune:
Bubule, ba da ma, il cam pupacesc! Si ce sta smecherutul!! Stefan este deja mare, dar uneori sta si el... Alintatii mei! ![]()
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
mihutza11 spune:
Nico, am admirat si eu ochisorii.. si chiar ca le-au crescut pletele!![]()
Ariel, vulpita vulpita.. ca o manusa i se potriveste rolul! am vazut si nepotica frumusica..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
tonic spune:

Suntem acasa, bine cu totii. Citesc la cap. 336 abia 
Azi vine Mihaela (bona) prima zi la program normal.
Sa aveti o zi frumoasa!

Ma updatez
si revin.
raluca2107 spune:
WOW!!!!
m-am delectat cu o gramada de ochi albastri si verzi, cu copiii superbi ai Nicoletei si cu vulpita si verisorul.
Superbe costume Ariel!!! Si noi am avut niste serbari minunate la gradi cu personaje si costume de vis si nici nu ne ocupam noi, doamna le facea si era tot timpul o surpriza pentru noi.
bubu05 spune:
'Neata!
Poftiti cafelute 

, cappuccino si bombocino
, ceiut cine doreste ![]()
Eu am dus copilul mare la gradi. Mie nu imi plac educatoarele lui Vlad
, sunt suplinitoare cica...nu se implica mult, nus e ataseaza de copii...cica au si ei serbare saptamana viitoare, azi ne dau poeziile. Se strang bani pt. mos si cadou educatoare, 30 ron de copil, ceea ce min se pare putin...si sunt unii parinti care nu dau decat 10 sau 20 ron
, varza totala! si m-am bucurat asa de tare ca e gradi aproape si ca e de stat si ca e noua...si nu imi place ce educatoare are 
Mda...
cami33 spune:
Neata!!
Am vazut azi la cafea o muuuuultime de poze
, de la intalnirile din Bucuresti (ce va invidieeeez
), cu ochisorii albastrei
, cu micuta dansatoare
, cu Rebe curajoasa
(eu n-as fi atins monstrul ala
). Doamne, ce au crescut copiii nostri
Ralu, super misto cadoul Brianei
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
gecko spune:
bubule, zau ca nu te inteleg. Pe de o parte nu iti place educatoarea, ca nu se ataseaza de copii etc si pe de alta parte ti se pare putin 30 RON?
Inca se mai poarta montatul de parchet si lambriuri la educatoare/invatatoare? Sa zicem ca sunt 10 copii in grupa aia...rezulta 200-300 RON. Sunt totusi bani in timp de criza
. De banii astia linistit puteti produce un tablouas cu copiii din grupa...sa ii aiba ca amintire
.
Parca Vladutz a inceput gradinita pe la jumatea lui octombrie...sau inceput de noiembrie...suficienti bani zic eu pentru cat "l-a avut pe cap".
Eu am sa le dau fetelor lui Patrick cate o felicitare (cu Patrick pe post de ajutor de mos
)...si asta pentru ca au avut cu adevarat grija de el UN AN DE ZILE si pentru ca de la anul el va trece la grupa urmatoare (ele nu...ele raman la babies).
'no neata![]()
Olgutzika spune:
Buan dimineata si de la noi.
Sof a fost foarte foarte bolnava 

, a avut ceva viral, cu febra foarte mare, de peste 40 de grade, fara niciun alt simptom...nici nu vreau sa imi aduc aminte. Oricum, de ieri e bine, a inceput sa si ciuguleasca, musai singura, nu de la mine.
Iar eu...nu va mai povestesc, ca nu vreau sa imi aduc aminte...la serviciu ne pleaca doi colegi, unuia ii vor prelua eu intreaga activitate, celuilalt partial, asta insemnand ca de la 01.01 pa program de 6 ore...bani in plus nu voi primi, ci numai niste prime...si uite asa...astept sarbatorile sa ma luminez si eu si sa imi revin, ca tare rau simt ca imi e 
Nu am citit nimic din urma, as fi vrut sa aman momentul revenirii pe forum cat mai mult posibil, cand mi-as fi recapatat glasul, dar m-au sunat si Naty si Gudinde ( carora le multumesc
), ingrijorate ca am disparut dupa ce intrebam de febra Sofiei
.
Va pup si sa ne auzim cu bine 
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism