Puiuti de Randunici 2008!! (338)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Olgutz, m-am gandit la voi zilele astea. fetele!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Olgutica, of...sanatate multa fetei! ce rau imi pare de micuta...

Gecko, pai mi se pare putin...adica cu 20 ron trebuie sa ia un cadou pt. Mos unui copil...ce naiba iei cu 20 ron?? o cutie cu dulciuri kinder cred ca e atat...ce sa mai zic de o jucarie sau o carte...ma uitam la ce zicea Ariel, ce cadouri frumoase le-a luat ea...cat despre educatoare, cei 10 ron de copil mi se par suficienti! pt. astia mici mis e pare putin!

M-am intors la gradi sa-i duc cipicii, ca ii uitasem si Vlad era morcovit ca i-a desenat cineva pe cartea lui...ca nu-si gaseste creioanele...si ca dureaza asa mult pana se culca la pranz si pana il iau acasa...si incepuse sa se miorlaie
Plus ca ma oftic, prietena mea a luat-o pe Alexia, ca era in grupa cu Vlad si a dus-o inapoi la gradi unde a fost ea initial...nu se compara educatoarele de acolo cu astea...dar nu am ce sa fac...nu am unde sa-l mut...una peste alta conditiile sunt excelente, au tot ce le trebuie...nu sunt eu impacata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

am inteles acum...cei 30RON sunt cadou educatoare plus cadou copil. Pare putin...dar gandeste-te si la ala care chiar nu-i are...

Mergi la inceput

olgutzika, multa sanatate Sophiei si zile mai linistite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Stiu...chiar erau parinti care nu au dat decat 10 sau 20 ron...ca nu au...ma gandeam sa cumpar eu o cutie cu globuri si niste beteala sa decoreze clasa...na, gradi fiind noua nu au de nici unele...am dat bani pt. rechizite si pt. un dvd player...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, la cafeluta si eu.

Simo, eu zic ca PSP-ul nu da dependenta, Razvan are de 3 ani si nu am avut nici-o problema de genul asta. Se joaca cu el cateva zile, apoi uita de el cateva saptamani, iar isi mai aduce aminte de el, iar il uita prin vreun dulap si tot asa. Eu zic ca e un cadou frumos si o sa-l tina ocupat cand si cand...o sa se joace frumos pe el.

Olgutza, ma bucur ca Sof e bine, asta e cel mai important. Si eu eram ingrijorata de voi, ti-am lasat un mesaj pe mess, nu stiu daca l-ai primit . Imi pare rau ca o sa fii foarte ocupata la servici...

Aseara am fost si eu cu Razvanici prin parc, am mai cumparat plostioare, am baut ciocolata calda, apoi am inghetat si am fugit acasa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
olgutz m-am tot gandit la voi...ce virus tampit, cred ca ti-a fost foarte teama cu febra aia asa de mare, mi-aduc aminte si eu de Mufa..ce face Sophie, inteleg ca e mai bine, doar febra? mai zi-ne de ea, si de tine, cand ai timp
pup fetele, cred ca merg in parcul Aviatorilor, cat e iub la terapiile lui..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Geckooooooooooo!
help!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

spune-mi te rog ce e stridorul?
Marc asta nu poate inghiti si ma dispera
e si infundat dar eu cred ca e bai ceva la laringe
foarte greu inghite si numai cu capul intr-o parte
culcat
azi dimineata iarasi nu a putut manca decat 70
si ii este foame dar renunta pana la urma ca se enerveaza
l-am aspirat dar nimic nu iese

Mergi la inceput

blankar, stridorul e un sunet, produs de aerul c trece prin caile respiratori superioare (obstruate din varii cauze). Cel mai des este intalnit in inspir.

Uite aici un exemplu:
http://www.youtube.com/watch?v=QkaX83H31QY

Nu imi dau seama ce e la Marc. Cel mai bine e sa-l vada un medic, sa puna un stetoscop pe el...dar sa stii ca si o simpla raceala, cu cativa muicisori in nas, poate afecta suptul.

Mergi la inceput