Puiuti de Randunici 2008!! (338)
Raspunsuri - Pagina 11
gudinde spune:
Hello, hello din campul muncii!
Cand am citit postarea lui clau
ca au fost si s-au plimbat ma gandeam ca pana la sfarsitul frazei o sa zica si ea ca a mancat un kurtos.
Bubule il inteleg perfect pe Vlad. Si eu sunt foarte protectiva cand vine vorba de cartile mele si educatoarea ar fi trebuit sa-i spuna colegului de grupa ca nu-i frumos ce a facut, ca nu are voie sa mazgaleasca cartea lui Vlad. Altfel, copilul ala va continua s-o faca si frustrarea lui Vlad e perfect justificata.
Si ceea ce nu inteleg este de ce le trebuie DVD la gradinita?
A propos de subiectul gradi, ma uitam ieri pe PRO TV cand au aratat un reportaj despre Olga Gudynn. Mi-a ramas sufletul la casuta aia "turta dulce" in care era atelierul de creatie, pustimea de 3 ani care-si facea salata de fructe si avea fiecare copil caietelul lui ca amintire, cum se povesteau interactiv povestile, cum erupea vulcanul si ma gandeam ca exista clar lucruri care nu pot fi facute in gradi de stat din lipsa de dotari, dar erau destule care ar fi putut fi aplicate cu un pic de bunavointa si dorinta de a face ceva nou.
Ahhh si eu n-am vazut televizor in camerele prezentate in reportaj.
Olga
sanatate Sophiei.
Imi pare rau de cresterea volumului de munca fara cresterea salariului. Din pacate cunosc prea bine sentimentul.
zozela spune:
Salutare!!
Raportam a 3 a zi cu febra
Nu stiu ce naiba sa mai zic..ma inebuneste.Face kk imprastiat,cam 1-2/zi din toatalul de 4,restul fiind normale
Pun kkceala asta si-n carca maselei care nu mai iasa odata,dar si a medicamenteleor..Naiba stie,ca-n rest-haleste bine si e
-nevoie mare! Buhuhu!! Sa va mai spun in ce hal latru si eu?!
Ziceti si voi ca o sa treaca repede,da?!-Trece,da?!![]()
Ma duc sa citesc din urma si revin.
Vine Craciunul!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
clauclau spune:
Gudinde, eu nu pap kurtos, nu-mi place, e cah pentru mine.
Am vazut si eu reportajul cu gradinitele si Olga Gudin si la fel mi-a ramas gandul la casutele din turta dulce!![]()
Aseara am facut prajitura rapida de pe bucataras din biscuiti, crema de vanilie si dulceata. A iesit buna, s-a mancat rapid!
Si am facut-o in 15 minute cred.
ursuleata spune:
Olga, sanatate multa
Ieri am condus si eu pt prima data dupa 2 ani! A fost super, nu mi-a fost frica deloc
http://www.youtube.com/watch?v=Wqf4Qfa6xCA
Vlad
Mami de ursulet
bebe 
clauclau spune:
Yupiii, in seara asta se aprind luminile in IOR 

. Au anuntat acum la stiri, cred ca sa fie tare frumos.

Ursuleata, felicitari pentru condus!
. Ti-am vazut vorbaretul, e un dulce!

Olgutzika spune:
Fetelor, multumesc mult
! Clau, nu mai am nimic pe mess, m-am virusat ( nu pot sa cred ca am facut asta, nu mi s-a intamplat niciodata, am reactionat ca si cum eram pentru prima oara in fata unui calculator...) si l-am reinstalat aseara. Oricum, va multumesc tuturor
, sunt convinsa ca v-ati gandit la noi!
Zoze, si voi?!!? Sophie sarea cu temperatura de 40
si ii scadea extrem de greu. Cand nu avea febra, era absolut normala, radea, vorbea, se juca, doar ca nu manca....Niciodata nu am fost mai descurajata si mai neputincioasa ca acum, mai ales cand o vedeam cum sta prabusita in bratele mele si geme. Ai fost cu el la medic? Ce ti-a spus? Sophie a scapat de febra de abia luni seara, atunci a facut pentru ultima oara, 37.6 la subrat. A durat deci 5 zile, si mi-a spus ca ii va scadea febra progresiv, nu va disparea dintr-odata, si asa a fost. Nu am mai auzit in viata mea de viroza numai cu febra. Am vrut sa o duc la niste analize, ceva, dar la cat ii era de rau, mi-a fost mila sa o mai chinui luandu-i sange. Si mi-am tot reprosat asta, pana cand am vazut-o ca isi revine....
Ursulica, azi naste Carmen?
Gudinde, nu stiu ce sa zic de job. Nu munca in plus ma sperie, nu ma deranjeaza foarte tare nici nemajorarea salariului, pentru ca degeaba nu voi munci, oricum, mai tare ma streseaza faptul ca nu am facut niciodata ce face colegul care pleaca si nu vreau sa dau chix. Si cel mai tare ma oftic ca o sa stau la program normal...
Nu mai pot sa continui, va 
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
zozela spune:
Multumim de urari!
Bai Olga ce-ati mai tras si voi!!
Sanatate multa!!
Nico m-ai facut praf-sunt atat de schimbati,baietii,mai ales pustiul
E grozav cu parul asa..mai lungut!! Pare si mai grasanel,si mai macho

Frumoase cadourile,Raluca! Calutul il avem si noi,l-a primit anul trecut de la Mos Craciun(buni) si i-am dat kilometrajul peste cap!E grozav,o sa vezi!
Vad ca v-am facut pofta cu tiramisu-ul meu
Pe mine chiar m-a dus "su"-la cat am mancat..mai aveam putin si-mi cresteau aaariiipi

Ariel chiar ca seamana Calinitul cu Mateiul,la ochi
Pupez vulpitza oachesa si printesa nou venita in familie!
L-am vazut si pe Marc cel voinic!
Sanatate muuulta!!
Nu mai tin minte daca am
pe Dana si pe printesa ei!!

M-ati terminat cu kurtosul vostru
Am si uitat ce vroiam sa mai scriu
..Doresc si eu un joint de-ala de la Ariel![]()
revin..
Vine Craciunul!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
zozela spune:
Wow,ursu,maine?!
ursuletii!
Hai Carmina!!
Maama,Olgaa!!
Eu nu l-am lasat sa sara de 38.9
O singura data l-am lasat sa ajunga acolo si s-a fleoshcait rau
Se pare ca la voi a fost mai rau.Eu i-am facut hlg lui Mih si e viral..A venit dr.de dimineata si a zis ca nu am ce sa-i fac
Cica trece!
Vine Craciunul!
Ela,
@