Puiuti de Randunici 2008!! (338)
Raspunsuri - Pagina 8
ramo_cata spune:
...am mai googalit un pic si mai bagai un ochean pe aiic sa vad cine mai ciripeste...
ariel sa-ti traisca nepotica ,seamana f mult cu mami..beyyy ce ochi frumosi,chiar ca-s ca ai lui matei...superbe toate pozele cu alex si mos craciun....astept si restul si apoi merg la nani...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariel_7000 nico, asa zic si eu. sper sa semene cu ea la par, ca are un par superb!!! lung si cret uitati si vulpita: http://community.webshots.com/album/575747019LRkEJQ mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!" |
ce ochi are vulpita in poza asta.. http://family.webshots.com/photo/2700642840102654381Luzbkl ..e o dulce...acum v-am pupat ..pe maine...RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Nicoleta spune:
Ariel, ce ochi frumosi are nepotelul! De vulpita, nu mai zic! 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Acum se incarca niste filmulete, cu Matei care ma striga BABA
, cu Matei care face curatenie
si cu Stefan care "germaneste!".
si a lui Matei 
mimonix spune:
Nicoleta, iti spun drept :ptiu-ptiu-ptiu , ca tare frumosi baieti ai , sa nu-i deochi! Iar Mateiul parca s-a mai rotunjit si are plete 
Ariel, n-o sa-ti vina sa crezi dar uitandu-ma la pozele tale cu ochi frumosi (valabile si la voi scuipaturile cu deochiul
) a aparut reclama la nu stiu ce pe webshots si scria "join now" Ce-am citit eu????
Joint now 

Hai, nani ![]()
Bubu, la ce film ati fost ma? Sunteti extraordinari, cum oti fi plecat asa in mijlocul curateniei ????
Si mai ales cum de v-ati mai apucat dupa ce ati venit din nou? 

Gumbai 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Ariel, n-o sa-ti vina sa crezi dar uitandu-ma la pozele tale cu ochi frumosi (valabile si la voi scuipaturile cu deochiul ) a aparut reclama la nu stiu ce pe webshots si scria "join now" Ce-am citit eu???? Joint now ![]() ![]() Hai, nani |
e clar! cand te astept la mine? nu te mai opresti la parter sa iei prajituri cu ciocolata...iei cu canabis si o pipa cu aroma de cracks sau cum i-o spune

...rad eu rad, dar cata suferinta e sufletul meu
. nico stie cat-ai of-ul am avut eu contra lor 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Nicoleta spune:
Mimo, multumim.
Le las plete ma! Ca la cat ma costa un tuns...! Glumesc, avem masina de tuns, dar am zis ca vreau sa vad si eu cum e sa impletesc ccc codite
, ca aici daca sunt tunsi prea scurt (eu doar asa ma pricep sa manevrez masina, pe 2 mm
) zice lumea ca avem paduchi! Mie imi place cum le sta cu parul lungut, dar se uda des la baie pe par, dupa spalatul pe cap trebuie musai uscat parul... Transpira... UF! 
(Apropo, paduchii sunt pe aici ceva extrem de comun, iar dusul zilnic nu se practica!!! Asta ultima o stiu din mai multe surse! Ca sa nu mai zic de parazitii intestinali!) NU ma acuzati ca sun chitibushara... stiu pe cineva de aici cu 3 copii si toti trei au venit acasa cu paduchi de la gradi... 
si a lui Matei 
bubu05 spune:

Mimo, zau ca esti mortala!
Pai sa vezi: s-a apucat Cata si a aspirat toata casa, ca lumea de tot si pe pereti, in toate colturile
, intre timp, eu stergeam praful si mai puneam la loc una-alta. Dupa o ora am terminat, ne-am imbracat, am basculat copiii si ne-am dus la film. Am vazut "2012" 
Cand ne-am intors cata s-a pus la calculator
si eu am spalat pe jos peste tot si am facut luna bucataria. Maine cica vine fata la curatenie
. Sper sa vina! nu ma bazez ca vine, de-asta am facut azi! si vreau sa-mi faca baia si bucataria bec si sa-mi calce ea tona de rufe
Sper sa-mi iasa planu'
Am ras rau cu "joint now" 
Am ras iar la bancurile Mihutei 
Am vazut o vulpita
, frumoasa foc, am vazut Ioana bebita dolofanica si mai am de vizionat ![]()
Nicoleta spune:
Ariel, asta este lumea in care traim!
Si pe aici intalnesti des "ametiti" de-astia...
si a lui Matei 
Simo27 spune:
Cred ca Sam si-a facut un obicei in a se culca la 23,30 noaptea
.L-am culcat pe la 9 si ceva iar dupa 20 de minute hopa -sus,gata cu nani...vai,mie
!
Chiar ca le-a crescut baietilor austrieci parul
,si schimbati amandoi:Matei mai implinit ,iar Stefan mai lung-Bravo,mami
Ce scumpica e si nepotica Ioana,iar de Vulpita
ce sa mai zic..O sa cada multi la picioarele ei-sa va pregatiti![]()
Vali-tin minte ce ai zis de Psp.insa eu nu inteleg cum de au copii aia la gradi
,adica sunt mult mai mici ca David,dar na,oi fi eu prea inapoiata
Simo-Mimo,
.Mai tatonez sa vad daca va fi bine sa ii iau acum ,ca mi-e ca il va "abate" de la invatatura...
Ramo,cand vad cate muncesti ma ia raul.Bravo ca rezisti
Oana,sa va fie de bine curatenia![]()
Plec la naini ca maine re-incepem scoala
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM