Puiuti de Randunici 2008!! (338)
Raspunsuri - Pagina 5
ariel_7000 spune:
bai, nu-mi vine sa cred...geoana asta chiar e prost! dar prost rau de tot! s-a dus la timisoara cu gashca de comunisti sa le vb la oameni! si normal, s-a ales cu huiduieli si a dres-o iliescu. cum??? i-a facut pe participantii la meeting
NECIVILIZATI!!! suna cunoscut? golan...haimana...bleah, bleah! deci, aceeasi piesa de teatru, aceiasi actori: timisoara, comunisti, golani...mai lipsesc niste mineri si niste bate. bravo geoana&co...dupa circul jenant cu copilul batut, acum asta...aaaa, nu v-am zis ca distinsul candidat si acolitii au FUGIT pe usa din spate. LASI!
LA MULTI ANI, ROMANIA! ei vor sa te reprezinte! lasi si nebunii!
ca tot sunt plina de nervi, imi vine sa recit din eminescu:"ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie"....pai sa vedem...iti doresc un Tepes Voda, draga Romanie! poate asa vei putea scoate si tu fatza in lume pe usa din fata, nu pe cea din dos.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Simo27 spune:
Ariel
,ce draga imi esti![]()
Alice,Sam nu a mai vomat-multumesc lui Dumnezeu.Iar forme din hartie si silicon gasesti la Carfour,eu de acolo am luat!
Si da reteta aici,ca si lui David ii plca briosele.
Nicol,sa se faca bine pisoiul
Raluca,imi place mult calutul,eu am vrut sa ii iau de-ala de la Metro,dar nu stiu unde il mai punem,asa ca o sa primeasca un bebelus
,ca tare drag ii este cand vede reclama la tv.
David azi i-a spus ca daca e cuminte vine Mosul si ii aduce multe jucari si cadouri iar asta mic zice de atunci :"Mocu,bebe,cioco"
.Ce ma mai distreaza cu Mocu
.
Cele care aveti copii mari,si au Psp-merita???ca ma bate gandul sa ii iau lui David,dar am vazut ca e scump rau
...atunci poate o consola cu jocuri,voi mai vedea!
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
blankar spune:
salutti
am intrat sa ma laud
s a intors Marc de pe burta pe spate
l-am si filmat,daca vreti sa va uitati
pupescu
http://community.webshots.com/user/blanka75
luny spune:
mda, ma miram eu sa nu cedeze Muffy...a adormit la 4 si nu s-a trezit inca, dar cred ca-l iau pe sus si in IOR la alergat cu el, altfel suntem terminati cred
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blankar salutti am intrat sa ma laud s a intors Marc de pe burta pe spate l-am si filmat,daca vreti sa va uitati pupescu http://community.webshots.com/user/blanka75 |
am vazut bb Marc in actiune, bravooooo

Iubirea mea,
mimonix spune:
Simo, pSP merita, nu-ti face griji!Ma bucur ca Sam e bine, i-o fi ramas ceva in gat!
Raluca,buna afacere ai facut BRAVO! Multumim pentru empatie , fir-ar sa fie!
Nicol, are adeverinta...nici nu se pune problema sa-i ia carnetul
Sper 
Luny, si noi mergem in IOR..sper ca s-au aprins luminile 
Zoze, sa fiti mai bine 
Alice, nu e de la tine precis
Si nici de la mine
E DE LA EI 
Blankar, felicitari lui Marc!
Ariel, baga un joint ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mihutza11 spune:
cam liniste azi.. ati baut de suparare? ca de bucurie parca nu prea cred din ce am citit..
multumim fetele de aprecieri!
ce sa zic chiar e o dulceata de fetita! 
l-am vazut si noi pe bb Maec in actiune!
Butucico hai baga poze cu Andrei..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
mihutza11 spune:
hai sa va inveseliti 
ANALIZA CHIMICA ELEMENT: Femeia;
SIMBOL: Fe;
DESCOPERITOR: Adam;
MASA ATOMICA: Acceptata cu 55kg, dar variaza intre 45kg si 225kg
PROPRIETATI FIZICE:1) suprafata acoperita in mod normal cu o pelicula de vopsea si pudra
2) fierbe din senin, ingheata aparent fara motiv
3) se topeste daca primeste tratament special
4) devine amara daca este folosita incorect
PROPIETATI CHIMICE:1) afinitate pt aur, argint, platina si toate pietrele pretioase
2) absoarbe cantitati mari de substante pretioase
3) explodeaza in mod spontan fara motiv sau avertizare
4) cel mai puternic agent de reducere a banilor cunoscut.
Ce spune femeia:"Locul asta e mizerabil. Haide, sa curatam amandoi. Toate lucrurile tale sunt pe podea, si ai sa ramai fara haine daca nu le speli chiar acum"
Ce aude barbatul: " Bla bla bla bla. HAIDE, bla bla AMANDOI. Bla bla bla bla PE PODEA, bla bla bla FARA HAINE bla bla bla bla CHIAR ACUM."
:-)))))))
De ce femeile valoreaza mai mult decat barbatii?In termeni economici, iata:
- Valoarea economica a femeii:
1. Are 2 glande mamare care produc 2 litri de lapte: (4 RON/litru, adica 8 RON)
2. Are 2 sunci la picioare: 100 RON/bucata, adica 200 RON
3. Are piept: 15,5 RONTotal: 223.50 RON
-Valoarea economica a barbatului:
1. Are o banana 0.30 RON
2. Are 2 oua 0.25 RON/buc = 0.50 RON
3. Are 2 glande mamare care nu produc nimic 0.00 RONTotal: 0.80 RON.
In plus barbatul produce pierderi, pentru ca ouale lui nu se mananca, fluierul lui nu suna... si cu timpul banana se strica...
Intr-o zi o tanara femeie cauta in tot orasul un cadou pt. sotul ei. La un moment dat trecand pe langa un magazin cu animale, isi zice: "Da' de ce nu i-as cumpara un animalut de companie? !?"
Intra in magazin si se opreste in fata unei broaste. Pretul afisat era exorbitant: 10 000 euro. Intrigata se idreapta spre vanzator intrebandu-l:
- Ce are de special aceasta boroasca pt. a costa asa de mult???
- Costa asa de mult pt. ca fece sex oral mai bine decat o zeita.Femeia isi zice atunci ca ar fi un cadou f. original si ca in mod sigur o sa-i faca placere barbatului ei (mai ales ca ei nu prea ii place sa faca asta...).
Cumpara broasca si pleaca bucuroasa.Seara i-o ofera barbatului ei ii ureaza La multi ani si se duce la culcare.Pe la 3 dimineata o trezesc niste zgomote ciudate. Sotul ei nu era langa ea. Era in bucatarie cu sortul pus, plin de faina din cap pana-n picioare, cu borcane desfacute peste tot, sucul de rosii pe foc etc. etc. si cu broasca langa el (care se uita la el cu ochii bulbucati)
- Dar ce faci draga la ora asta???
Barba-su ii raspunde:
- Daca reusesc sa o invat sa faca de mancare... tu te cari!!!...
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
VALENTINA C spune:
Simo, PSP il face dependent daca il foloseste fara masura. Avem copii la gradi care doar asta fac. Sincer, nu te-as sfatui sa-i iei decat daca esti sigura ca David intelege ca DOAr un timp se joaca pe zi/ la cateva zile.
Fetelor, la noi nu se stie nimic de serbari fara parinti. la grupa mica, intr-adevar, nu-i invitam pt ca fiecare copil mic reactioneaza diferit in prezenta parintilor si n-ar mai iesi nimic, dar pt grupele celelalte, vin parintii...
Dar gripa asta ne-a anulat muulte evenimente, iesiri, dr e intr-un stres continuu, ii verifica pe toti....
Ma bag la un calcat...![]()

Valentina cu
Matei si
30+ cu Luca
luny spune:
Mufa s-a trezit la 6,30 si la 7si un pic eram in IOR, am stat pana la 9,15
mareee extaz la fantana, acum noaptea se vede mai interesant, mai colorat, atata a topait in jurul ei!!
apoi, normal, alergatura de rigoare in toate directiile!macar am mancat un minunat kurtos colac
Mimo, nu am stiut ca veniti, pacat ca nu ne-am intalnit
Iubirea mea,