Puiuti de Randunici 2008!! (338)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

aoleu, am terminat de curatat dulapul meu!
Si de calcat o tura!

Si in Ploiesti e la fel cu serbarile.

N-are nici o logica, de altfel ca multe lucruri care se intampla in tara asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

La multi ani !!!!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
37+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 2+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

m-am plictisit,...acum abia imi beau cafeaua..Mufa si-a sarit somnul pana la ora asta, topaie si sare in pat, a doua oara in viata lui cand se intampla asta...zici ca e cu redbull la bord!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

iese careva la un suc?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

bai ma omorati! la alex la gradi nu ne-a anuntat nimeni sa nu vina parintii in gradi. maine chiar e sedinta cu parintii...in gradinita, nu afara pe banca. plus, ca noi dimineata, dupa ce ducem copiii, putem ramane (1-2 parinti) daca vrem sa ajutam la activitati. la ziua copilului parintele poate ramane tot programul si inca sunt copii care nu s-au adaptat, cu care ramane mama sau bunica toata ziua....si e la stat alex, nu la particulara. sper sa nu le vina idei si astora din conducere sa nu mai lase parintii...
la serbarea de acum 3 saptamani a fost superb. am cautat pitici in curtea bisericii (de cand au facut si a 2 a gradi in aceeasi curte, au ramas fara spatiu de joaca si sunt scosi in curtea bisericii de langa gradi), la lumina lampioanelor. era asa de fain sa vezi cum copii si adulti, cautau cu lumanarea printre frunze.
apoi am stat cu totii si am papat fursecuri facute de pici si de educatoare. ahhhh, ce-mi place la gradi asta!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Am luat cadourile de mos Craciun. Pentru Sabin: http://www.littlebaby.ro/59-calut-balansoar.html
Impusc cu el doi iepuri, lasa Sabin vecinul in pace, nu-l mai bate sa ii ia calul si se poate folosi si ca sanie, cica.
Iar Brianei i-am luat: http://www.lolipop.ro/joc-electronic-my-life--p84145.html , dar l-am comandat in SUA mi-l aduce nepotul ca vine in vacanta de Craciun si am dat 30 de dolari cu toate cardurile de fashion accesorii, iar la noi era 240 de ron fara carduri

Mergi la inceput

ce tare e Andra, cum mimeaza ea cantecul la microfon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI IOANA !!!!!

LA MULTI ANI ROMANIA!!!

claudia incearca sa-i dai apa in loc de papaica sa vezi daca mai cere,nu stiu zic si eu..asa poate o dezveti sa mai pape noaptea...la mine ultima masa,care consta in papica gatita e in jur de ora 20-20.30 apoi pe la ora 22 -22.30 ,ca nu se culca mai devreme ,papaceste 250 ml lapte cu cereale,de cateva seri nu i-am mai pus cereale,am uitat sa-i cumpar si a dormit ff bine pana dimineata ,ma gandeam ca poate nu-i tine de foame lapticul fara cereale dar m-am inselat...

naty f misto patutul..cate lucruri frumoase exista pentru fetite....sper sa am si eu o fetita atunci cand va veni timpul...

mihutule fata tu ma innebunesti cu andruta ta...e o dulceeee..ce miscari are mare ca-l merita

nicol imi pare rau pentru pisicuta..pfiuu noi am avut o boxerita care nu suporta pisicii...am dat-o ca nu am suportat sa vedem cum ii omoara,mananca..asat s-a intamplat in perioada cand era casa in constructie,cand venea socra'miu sa le dea cateilor de mancare gasea capete de pisici in cusca boxeritei..horrrooorrr ...

bubu nu stiu daca ti-am zis dar sa stii ca ti-am vazut baietii dansatori

olgutule sanatate lui HO-i...

zoze sanatate din nou

gbutucica la multi ani si lui andrei..ce face?nu ni-l arati si noua?

simo hmm si eu am sarbatorit tot prin munca..am spalat 2 masini pentru la tara ,2 masini de rufe pentru noi cei mari,mai am pentru diseara o masina dar astept sa vina randunoiul ca tre'sa-i spal incaltarile...am fiert o oala de sarmale pentru la tara,am facut o varza calita cu mamaliguta pentru noi...hmmm ca mi-au facut astia cu tv lor o pofta de mamaligutza..dar mi-a lipsit ciolanul..am si eu de calcat dar o las pentru maine....am de facut curatenie generala dar am amanat-o pentru data de 14 ca intra randunoiul in concediu fara plata si am ajutoare ,e si fratele care intra in vacanta asa ca nu ma mai agit....

raluca f misto calutul balansoar...

beyy cred ca am sa ma bag si eu la calcat ca tot e fierul incins...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

M-am intors si eu cu pisicul de la doctor, o sa-i facem tratament toata saptamana si daca se reface la plamani pana luni , atunci il opereaza. Astept sa inceapa sa manance macar laptic, ca deocamdata nu vrea nimic.

Ariel chiar azi m-am oprit si am cumparat materiale sa-i fac rochita Alexiei(o coase bunica mea ca a fost croitoreasa la viata ei), dupa ce vizitasem niste site-uri si nu mi-au convenit deloc preturile (aprox 150 ron), mai ales ca rochita e cam de unica folosinta ca sa zic asa. Pe mine m-au costat materialele cu tot cu accesorii vreo 32 ron, asa ca pot spune ca am facut o economie. Si unde mai pui ca Alexia are o constructie mai robusta si trebui sa-i iau nr mai mare la rochie ca sa o cuprinda in talie si ii vine lunga...in fine, o sa v-o arat cand e gata. Am uitat sa-ti multumesc pt link-ul pe care mi l-ai lasat pe mess , mi-am facut o idee...

Fetelor dati-mi si mie va rog adresa de unde va comandati voi farduri minerale ca m-ati innebunit, m-am molipsit si eu si vreau!

Clau plimbare placuta cu Razvanel! si eu Rebeca frumoasa si curajoasa

Aaaa, Mimo sper ca ti-ai negociat bine salariul de sofer al sotului tau , pe perioada cat e fara carnet. E stres mare, crede-ma! Trimite-l sa se ia de mana cu al meu....aaa, si ce crezi ca mi-am luat azi din Metro? MASCARPONE ca mi-ai facut o pofta de tiramisu...ma duc sa-mi iau piscoturi si sa fac praji

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicol_conte

M-am intors si eu cu pisicul de la doctor, o sa-i facem tratament toata saptamana si daca se reface la plamani pana luni , atunci il opereaza. Astept sa inceapa sa manance macar laptic, ca deocamdata nu vrea nimic.

Ariel chiar azi m-am oprit si am cumparat materiale sa-i fac rochita Alexiei(o coase bunica mea ca a fost croitoreasa la viata ei), dupa ce vizitasem niste site-uri si nu mi-au convenit deloc preturile (aprox 150 ron), mai ales ca rochita e cam de unica folosinta ca sa zic asa. Pe mine m-au costat materialele cu tot cu accesorii vreo 32 ron, asa ca pot spune ca am facut o economie. Si unde mai pui ca Alexia are o constructie mai robusta si trebui sa-i iau nr mai mare la rochie ca sa o cuprinda in talie si ii vine lunga...in fine, o sa v-o arat cand e gata. Am uitat sa-ti multumesc pt link-ul pe care mi l-ai lasat pe mess , mi-am facut o idee...

Fetelor dati-mi si mie va rog adresa de unde va comandati voi farduri minerale ca m-ati innebunit, m-am molipsit si eu si vreau!

Clau plimbare placuta cu Razvanel! si eu Rebeca frumoasa si curajoasa

Aaaa, Mimo sper ca ti-ai negociat bine salariul de sofer al sotului tau , pe perioada cat e fara carnet. E stres mare, crede-ma! Trimite-l sa se ia de mana cu al meu....aaa, si ce crezi ca mi-am luat azi din Metro? MASCARPONE ca mi-ai facut o pofta de tiramisu...ma duc sa-mi iau piscoturi si sa fac praji

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
eu am un pachet mare de piscoturi si nu am mascarpone...vreau sa fac si eu tiramisu ca mi-au facut bucatarashele noastre o dar il aman pentru sambata....

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput