Puiuti de Randunici 2008!! (338)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Luny daca vrei iti dau reteta de la kurtos kalacs
dar trebuie sa ai si lemn din ala pe care il pui cand
il coci
mama mea face des vara,mai ales cand facem si gratare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Mufa s-a trezit la 6,30 si la 7si un pic eram in IOR, am stat pana la 9,15 mareee extaz la fantana, acum noaptea se vede mai interesant, mai colorat, atata a topait in jurul ei!! apoi, normal, alergatura de rigoare in toate directiile!macar am mancat un minunat kurtos colac
Mimo, nu am stiut ca veniti, pacat ca nu ne-am intalnit

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Nu mai vorbesc cu tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Luny, de la 8 la 8 jumate am admirat Montjuicu' de IOR Chiar ca am trecut una pe langa cealalta probabil Parcul arata bine, "fauna" strica mirajul (din pacate ) Si Titanelul e luminat frumos si impodobit de nota 10 Zici ca locuim in oraselul lui Mos Craciun A fost f incantat Dudellul deci ma declar si eu aproape multumita
Acum ne ducem la baie

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui blankar

Luny daca vrei iti dau reteta de la kurtos kalacs
dar trebuie sa ai si lemn din ala pe care il pui cand
il coci
mama mea face des vara,mai ales cand facem si gratare

Pai bine mai eu balesc ca un Saint Bernard dupa un kurtos din ala bun din Ardeal, nu pojghita aia de lipit acoperisu' pe care l-am gasit in parcul circului .... si tu ai reteta? Si nu spui nimic?

Chiar trebuie suport de lemn? Ca d-ala n-am. Nu se poate folosi si altceva? Si se coace bine in cuptor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

blanka nu-mi spune ca ai acces la colacul minunat cand vrei tu as vreas eu reteta, dar ca si Gudinde, degaba daca nu am ce trebuie, lemnul! si sunt sigura ca tre invartit si facut pe carbuni ca sa iasa bun, in cupotr nu cred ca e la fel..
mimo sa stii ca ne-am intersectat p-acolo..
gudinde imi pare rau..de pofta care ti-am facut-o la ora 9 era inca o mare coada la colaci

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo_cata
[b
claudia incearca sa-i dai apa in loc de papaica sa vezi daca mai cere,nu stiu zic si eu..asa poate o dezveti sa mai pape noaptea...la mine ultima masa,care consta in papica gatita e in jur de ora 20-20.30 apoi pe la ora 22 -22.30 ,ca nu se culca mai devreme ,papaceste 250 ml lapte cu cereale,de cateva seri nu i-am mai pus cereale,am uitat sa-i cumpar si a dormit ff bine pana dimineata ,ma gandeam ca poate nu-i tine de foame lapticul fara cereale dar m-am inselat...

ramo, mi-e mila sa ii dau apa..., cand o sa vad ca exagereaza o sa imi i-au inima in dinti...de moment...ce sa zic.. ma plang si eu, dar inca nu am taria asta...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui aliceionescu
[
Daciana, te inteleg...Cum mai e galushca cu pucii? Sanatate!

curg in continuare asa cum curge si izvorul tamaduirii...saracuta a facut rana la nas de la atata suflat..si o si aspir de 3 ori pe zi...maine merge totusi tati la cabinet, poate gaseste pe careva....ca e tare nasol...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

Acus incarc niste poze, nu cine stie ce (rerererepetitive, cum ma stiti). Poze nu am facut masinii ca sotul a plecat cu ea dimineata si s-a intors pe seara, dar am mers sa cumparam de-ale gurii si: nu este asa confortabila cum era Skoda , dar are o tinuta de drum mai buna, stabilitate mare! Si avem loc in ea. Ca asa ma temeam... are portbagajul cam micut, dar ne vom lua unul si deasupra... o "cutie"... Na, la vremuri noi, masini ieftine!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

fetelor, help! unde gasesc eu un laborator unde sa fac teste la produse cosmetice? si sa fie si acreditat? vai de capul meu cata bataie de cap si alergatura cu hartogaraia de acreditare...
cred ca las asta pt anul urmator, dar tot ma tenteaza sa aduc un transport si sa le vand asa...pe un blog, un album foto...pana ma legalizez, ca e greu...uffff. mor, cu birocratia aia!!!
nu pot sa zic si eu ca aia cu jointurile ca sunt destinate "colectionarilor"???? apropos!!!! mimoooo, au mai facut un magazin d-asta pe vergului! sunt inconjurata de etnobotanisti!!!!! help!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://family.webshots.com/photo/2181770460103379982JADzIx

Poze nou-noute!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput