Puiuti de Randunici 2008!! (338)
Raspunsuri - Pagina 17
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Aaaa olguuuu, poveste: duminica seara suna telefonul.Dna Mimo? Da. Sunt la dvs in fata blocului , am un pachet de la PSD pt dvs! Eu ![]() ![]() Pentru mineee? De la PSD? Da, ce va mirati asa? Stim ca ati votat cu dnul A (raspunsesem la un sondaj, in turul 1)) dar stiti ca acum PNL+PSD=LOVE ![]() ![]() Eu: Stiti ceva, dati-l altcuiva (cadoul) care poate chiar s-o bucura, o avea nevoie , lasati-ma pe mine n.r) Deci ce mai puteam sa zic? Ca poate are altcineva nevoie? ![]() Asa ca am literatura de , nu ma plang! ![]() Edit: Am uitat sa va spun ca m-a certat Mimu ca am raspuns la sondaj si am dat nr nostru de telefon, ca daca vin comunistii o sa ne trimita degeaba la canal Cica numele prostilor pe toate gardurile Dar tata, ce s-a mai bucurat de punga rosie cu PSD, nu pot sa va spun.Dragul de el, i-am facut o bucurie.De 20 de ani asteapta sa-mi vina mintea la cap ![]() Simona,mamica de Teo (16 ani) si Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |

Trebuie sa scrii o carte, ti-ai gresit cariera
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
mimonix spune:
Revin la subiectul cu gradinita.
Eu am dus-o pe Teo la 4 ani la o gradi de stat pentru ca altceva nu-mi puteam permite. N-a fost rau, n-am ce sa zic. Dar nici ceva deosebit n-a fost. Ideea pt care am dus-o nu a fost ca nu avea cu cine sa stea acasa ci ca sa se obisnuiasca cu colectivitatea, sa aiba activitati placute, sa invete lucruri noi. Deci ea a fost mereu la program scurt:4 ore!
Anul urmator am dat peste
si am dus-o la particular. Nu era ca acum, super oferta. Erau numai cateva gradi si toate la inceput de drum. Am avut noroc, poate! Dar gradinita era "de limba engleza" , dna educatoare era Miss Miki
, era tanara si frumoasa , absolventa de universitate. A facut 2 copii in timp ce Teo a mers la gradi , a mai venit a mai disparut...ca Valentina acum. Dar copiii si acum o pomenesc cu drag si s-ar mai duce pe la ea in vizita. In cei doi ani petrecuti acolo copilul meu a invatat 50 % din engleza pe care o stie azi
fara niciun efort.Habar n-avea ce invata ea acolo, a fost o joaca. Serbarile erau fabuloase , te rog sa ma crezi ca la fiecare serbare plangeam de emotie si de bucurie. Le am pe toate filmate si ma bucur si acum cand ma uit ! Acum cu atat mai mult cu cat copiii au ramas prieteni (va spuneam asta vara ca a fost in tabara cu trei fetite pe care le cunoaste de la gradi
), parintii au ramas prieteni , ei au crescut si sunt mari si frumosi si destepti
E o placere sa revezi filmele alea si sa stai la povesti uitandu-te la ei cat sunt de mari si ce preocupari au acum.
Teo n-a venit acasa cu carcaiasi de la gradi, copiii daca erau bolnavi ramaneau acasa (avantaj program scurt), conditiile erau f bune, n-am platit niciodata rechizite, cadouri, costume, etc. Desigur, plateam gradinita...nu ma refer la economie, ci la "tiganie".
Din culise stiu ca mancarea o facea o tanti care locuia in blocul de vis-a-vis (gradi este intr-un complex, nu este in bloc).Pe tanti am cunoscut-o si era f curata si gatea intr-un mare fel. Mancarea se prepara zilnic , produsele le cumpara dimineata patroana si le ducea la tanti. Mancarea o lua la pranz si o aducea calda in niste cutii termoizolante. Nimeni n-a avut vreodata vreo problema. Teo se ruga de noi sa o lasam sa manance si ea acolo
, uneori ii mai faceam pe plac dar rar. De ce v-am povestit? Pentru ca mi-a facut placere sa-mi aduc aminte ![]()
Despre parintii care nu stiu ce e in culise
La fel ca atunci cand s-a discutat despre bona batausa
In primul rand ca gradinita/bona nu sunt niste locuri unde te duci si arunci copilul fara sa te intereseze. Comunicarea cu alti parinti si copil-parinte este f importanta. Asta pe langa experientele personale :: vocabular insusit acolo, boli, etc. Nu se poate sa nu stii tot decat daca esti complet dezinteresat, si pe astia eu nu-i plang pentru ca sunt cu siguranta mai fericiti decat noi, astia interesanti
Iar acum oferta e vasta, ai de unde alege, ai de la cine capata referinte...nu te duci asa cu capul inainte sa scapi de vreo 400 de euroi din buzunar ca ti-e greu sa-i cari.
In concluzie, repet, investitia merita.
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mimonix spune:
Ma bucur ca v-ati distrat, de mult tot zic ca o sa scriu o carte...dar intai sa-mi cumpar o casa la malul marii, ca altfel n-am inspiratie 
In completare la compunerea cu gradinita: tabara in Dubai??
Repet, fiecare marfa are cumparatorul ei . Daca parintii or fi niste chelbosi bortosi cu lanturi de aur de 1 kil la gat , care trebuie sa raporteze pe unde umbla ei la ce gradinita bengoasa e copilul si cum a fost el de mic "manca-l-ar tata" in Dubai ....daca SE CERE, SE OFERA! Sau crezi cumva ca astia n-au copii si nu-i dau la gradinita? Sau crezi cumva ca educatoarea zice pas daca vine unu d-asta si-i plateste dublu in fiecare luna numai ca sa aiba copilul lui rolul principal in sceneta si sa plece in Dubai ? No-No , vorba lui Dudelle! 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
mimonix spune:
Plec sa o duc pe Teo la scoala si pe drum ascult Magic FM . Au un program senzational , numai cantece de Craciun 
.Poate voi puteti sa ascultati si acasa, eu acasa nu prind niciun post de radio
zici ca locuiesc in buncar 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
luny spune:
ariel m-am ingrozit la gandul gradinitei aleia
![]()
ramo, nico vad ca e ceva lume in grupul maselarilor cu gingii umflate, sa scapam repede!
zoze si voi tusitori?..stodalul e universal, homeopat, data trecuta la Muf a mers uns, in 2 zile era gata!
olgutzzzz
bestial 'cadoul'-mita electorala!![]()
vai mimo, fiti-ar cartea de ras
, iti dai seama cat de DISPERATI sunt??![]()
sovi interesant, salvez
tre sa caut ce ai zis aseara, ca nu mai stiu.Deci pu picaturi diret in nas, da?
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
mimo frumos ai povestit despre gradi de Teo
, suna idilic...oare vor avea toti puii acelasi noroc, in ziua de azi?..
clau
ti-ai cumparat scrub?![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Si noi suntem cu gingii umflate si nopti agitate ca alta data.

Subscriu cu Magic FM, este super, noi il ascultam toata ziua la birou
. Si-n masina tot pe asta l-am pus!![]()
ariel_7000 spune:
mimo, fain la gradi aia. mai exista? e tot asa faina? sau daca a trecut perioada de inaugurare s-a "modificat"? stii depinde si de conducere, daca se schimba, se poate schimba si calitatea. unde am fost eu, inainte era patroana o grecoaica si ea ea a pus bazele, ea a infiintat gradi in lb engleza, ce mai, era super si tare apreciata. dar...la un anumit moment a aparut fetiscana aia cu banii ei si mofturile ei de patronita, a cumparat afacerea si la cei 21 de ani ai ei a devenit mare patroana/directoare de gradi....pacat doar ca nu a fost capabila sa o si tina si ca si-a cam batut joc. dupa ce a fost inchisa, gradi a functionat in continuare, sub alta conducere si din cate stiu eu este si astazi si am auzit numai laude. eu trebuia sa ma intorc sa lucrez acolo, insa am ales altceva, mai ales ca eu lucram acolo doar in ideea ca voi fi alaturi de alex...plus ca oricat de mult as iubi copiii, recunosc, 13 copii ma cam lesinau, mai ales ca acasa ma astepta alex cu forte proaspete ![]()
ideea era ca pot fi particulare bune, care sa merite investitia, dar si jalnice. sau gradi de stat, cu adevarat bune, uneori superioare particularelor, cum este a lui alex sau a lui razvi.
pt cine vrea gradi de stat de fite, exista si varianta asta, PA...deci sunt de toate felurile si gusturile
.doar ca trebuie sortate in functie de asteptari, dorinte, buget. eu am ales cu sufletul si vad ca am ales bine, dar am cercetat cam juma de an inainte si recunosc, forumul si ancalaura au fost solutia mea.
pt cine e interesat, waldorf este si in piata romana, nu numai in popa nan. exista si scoli cu clase waldorf sau step by step. eu acum cochetez cu ideea sa o dau pe alex la o sc din diham,, care are la 1-4 o clasa in sistem sbs. asta daca nu se intoarce invatatoarea mea, asa cum a zis...mai ales ca ea preda in stilul w. ... voi
vedea.
sa revenim la particulare: la capat, in incinta liceului blaga, s-a deschis o particulara. unde??? in fostele magazii....nici macar geamuri orientatea afara nu au, iar curtea e comuna cu a celor de la liceu....e? fain, nu? poate isi imbogateste copilul vocabularul cu cuvinte din 4 litere ... mda, apropos de autorizatii de functionare....
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
bitza037 spune:
......si noi tot cu gingii umflate la toti cei patru canini, jos parac a spart un picut gingia, iar sus se vede prin piele....dar nu prea pot sa vad exact ca nu ma lasa.....operatia asta o fac cand adoarme seara dar si atunci se trezeste si-mi da minile la o parte
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

, nu ma plang!