Puiuti de Randunici 2008!! (338)
Raspunsuri - Pagina 16
bitza037 spune:
neata
Ela pentru tuse da-i Prospan, este un sirop din plante, mai exact iedera,mie asta mi-a recomandat doctorita Antoniei cand a tusit,uite:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=88204
http://www.bebelusul.ro/detaliu/prospan.htm
pupici multi blondului sa se faca bine cat mai repede
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
blankar spune:
hau ma Olgu tu vorbesti serios ca ai primit cadou la
usa?
astia pana unde se pot injosi???
ma duc la Timisoara cu Marc la un orl ist
pentru linistea mea
luny spune:
hello! cafea intravenos este???
noapte alba, ptr mine, Muf ultramarait, din cauza de nas infundat, l-am luat cu noi in pat, si eu l-am pazit toata noapte, la fiecare miscare a lui eram drepti!asa ca suntem raciti
, muci garla, tuse

macar nu e febra pana acum, sper sa nu apara!altfel, e in forma!...nu stiu ce sa fac..am decis azi sa nu-l duc la dr,sunt cozi acolo si copii bolnavi, mi-e sa nu pescuim si altele, cum am patit cu pneumonia.. sa vedem pana maine cum e, eu nu ma pricep la tuse si asta ma sperie acum, dupa pneumonia aia de acum 2luni.. nu tuseste ff mult, ii dau Stodal, ceai de echinacea si propolis C+echinacea, tantum verde in gat... aveti alte idei?..vali, sau cine mai stie, cum se facea ceaiul ala de ceapa??
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Yellow!
Ce rau imi pare sa aud de atatia copii bolnaviori iar
Zoze, eu stiu ca tusea seaca vine la pachet cu viroza cu muci si apare la sfarsit.Se transforma in tuse incarcata repejor si trece de la sine. Tuseste mai mult la sculare si in somn , la schimbarea pozitiei poate. Nu dispera ca sunteti in parametri si mai ales sunteti pe trecute
Dar daca intrebasi, noua doctorul ne-a recomandat Paxeladine sirop pt copii.
Luny, da-i picaturile de care zicea Sovi ieri (o pic de lamaie+o pic de gutuie in 5 ml de ser). Si incearca oscilococcinum, la noi parca a mai redus perioada de mucaiala ultima data. Dudellul a fost f incantat sa rontaie bombonele ![]()
Sanatate multa!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mimonix spune:
Aaaa olguuuu, poveste:
duminica seara suna telefonul.Dna Mimo? Da. Sunt la dvs in fata blocului , am un pachet de la PSD pt dvs! Eu 

Pentru mineee? De la PSD?
Da, ce va mirati asa? Stim ca ati votat cu dnul A (raspunsesem la un sondaj, in turul 1)) dar stiti ca acum PNL+PSD=LOVE 

Eu: Stiti ceva, dati-l altcuiva (cadoul) care poate chiar s-o bucura, o avea nevoie , lasati-ma pe mine
Ea: Doamna, dar este o carte, ce credeati? E o carte scrisa de dnul Geoana, poate mai cititi , va ma lamuriti (va mai indragostiti
n.r) Deci ce mai puteam sa zic? Ca poate are altcineva nevoie? 
Asa ca am literatura de
, nu ma plang! 
Edit: Am uitat sa va spun ca m-a certat Mimu ca am raspuns la sondaj si am dat nr nostru de telefon, ca daca vin comunistii o sa ne trimita degeaba la canal
Cica numele prostilor pe toate gardurile
Dar tata, ce s-a mai bucurat de punga rosie cu PSD, nu pot sa va spun.Dragul de el, i-am facut o bucurie.De 20 de ani asteapta sa-mi vina mintea la cap 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
ariel_7000 spune:
zozelici, prospan si sinupret. ne-au fost recomandate de amandoua dr-le pe care le-a vazut teo cand s-a virusat ultima data. prospan oricum ii dadeam, dar cum am bagat si sinupretul s-a vazut schimbarea. la tuse seaca mai poti da paxeladin 2.5 ml de 2 ori pe zi, insa, atentie mare la momentul in care vireaza tusea in productiva, ca atunci se poate inunda cu secretii.
mie mi-a revenit iar raceala
si de aseara sunt iar mucioasa si tusitoare
sper numai sa nu ia puii...eu ma repar candva, nu-mi pasa, de ei mi-e teama.
olgule, tot e bine cu cadoul de la geoana. zieau ai mei ca la valeni, mergeau la oameni in curti si imparteau galeti rosii
. au vrut sa le dea si lor,, dar cand au raspuns ca voteaza la bucuresti, le-au luat galeata inapoi, ca la bucuresti imparte "tatucu'" altceva
. oricum, isi iroseau galetile degeaba cu ai mei....
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
sovietica spune:
Neata!
Luny
, nu te lasa, da-i in cap la raceala!
ceaiul:
La 1 L de apa se pune "o mana" de samburi de nuci crapate cu spargatorul si o ceapa mare taiata marunt. Se fierbe la foc potrivit pana mai ramane cam 100 ml lichid. Se strecoara si se raceste pana devine caldut, se pun 2 lingurite de miere, si apoi se poate bea.
De regula, nu se bea/mananca nimic dupa, cel putin 30 de minute.
Mie homeopatul mi-a zis la raceli, sa bag ceai de cimbrisor.
Inainte de somn, dupa o baie calda la picioare, sosete de bbc cu otet si apa -parol, mie la racelile adevarate, numai asa mi se desfunda nasul noaptea! Peste sosetele de bbc se pune o pereche de lana sau ceva calduros, uscat. se lasa pana se usuca.
Eu zic sa ii pui in nas si picaturi cu ce am zis eu aseara, ca nu are ce sa dauneze. Uite un articol despre asta: (cydonia =gutuie)
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19079587
Pediatra vara-mii ii zicea ca noaptea, sa tina o oala cu apa fierbinte cu un pumn de sare in ea, langa patut.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
sovietica spune:
Si ca-n bancul cu Eva
eValabil si pentru Zoze 
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
aliceionescu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Aaaa olguuuu, poveste: duminica seara suna telefonul.Dna Mimo? Da. Sunt la dvs in fata blocului , am un pachet de la PSD pt dvs! Eu ![]() ![]() Pentru mineee? De la PSD? Da, ce va mirati asa? Stim ca ati votat cu dnul A (raspunsesem la un sondaj, in turul 1)) dar stiti ca acum PNL+PSD=LOVE ![]() ![]() Eu: Stiti ceva, dati-l altcuiva (cadoul) care poate chiar s-o bucura, o avea nevoie , lasati-ma pe mine n.r) Deci ce mai puteam sa zic? Ca poate are altcineva nevoie? ![]() Asa ca am literatura de , nu ma plang! ![]() Edit: Am uitat sa va spun ca m-a certat Mimu ca am raspuns la sondaj si am dat nr nostru de telefon, ca daca vin comunistii o sa ne trimita degeaba la canal Cica numele prostilor pe toate gardurile Dar tata, ce s-a mai bucurat de punga rosie cu PSD, nu pot sa va spun.Dragul de el, i-am facut o bucurie.De 20 de ani asteapta sa-mi vina mintea la cap ![]() Simona,mamica de Teo (16 ani) si Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |

Am ras de s-a cutremurat blocu'. Dintre toate, cel mai tare mi-a plcut de Mimu!!!

, cu canalu'...
blankar spune:
Sovi draga esti o enciclopedie la astea naturiste si
homeopate!
ieri m-am gandit la tine cand am fost intr-un magazin
bio ca ii cumpar suc de merisor pt. Eric
cand am vazut laptele de migdale mi-am adus aminte de
tine
de nu ar fi asa scumpe astea bio!
laptele a fost 18 lei un litru si nu m-am indurat sa cumpar
si asa am cheltuit ceva bani