Puiuti de Randunici 2008!! (338)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salut...mi-am facut un ceai de fructe cu lamaie ca sa ma linistesc inainte de culcare...

luny ma alatur si eu clubului cu "peri albi"...nu stiu ce are andru ca azi nu a papacit mai deloc,am zarit o maseluta ,un coltisor ,sper sa fie de la asta...m-am mai holbat putin si parca mi se pare si gingiuta din stanga umflata ,cred ca apare si un canin...l-am intrebat ce-l doare si imi arata cu aratatorul in guritza,sa fie gatuletul ,sa fie maselutele/dintisorii nu stiu...febra nu a facut doar ca nu a avut pofta de mancare..nici acum pe seara nu si-a baut tot lapticul,nici la pranz ,nici de dimineata...la el rar se intampla asa ceva...plus manacre refuzata,cand ma apropiam cu lingurita ma respingea imediat..de abia a luat cateva lingurite de cartofior fiert ,cateva gurite de ficatel ...

ursuletule pentru sora ta...

zoze sanatate lui mihaita..off

olga doamne cate zile cu febra..bine ca Ho-i si-a mai revenit... si sa auzim de bine

in rest va pupacesc pe toate si va doresc o nopate linistita...si mimoooo nu te impusca ca nu vreu sa raman fara tine...despre asa zisul TV ...eu nu ma mai uit pana saptamana viitoare ,vad numai certuri,jigniri etc etc etc...bleahhhh....

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ramo, sa iasa repede dintii si maselutele, desi vad la noi cum este... mai sunt caltiva colti de aparut... si tot mai geme noaptea... Uf!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Olgu si eu m-am gandit la voi.. sa stii ca episod din asta de febra de 5 zile am avut si noi si tot asa s-a terminat dintr-odata.. dar la o zi dupa i-au aparut bubite pe corp, ca o alergie.. si am fost la ER cu ea si ne-a zis ca e viral si nu mi-au dat nimic.. totul a trecut de la sine.. Ho-ii!

Ela si blondul!
Blanka imi pare rau de problemele lui Marc!
Ursule nastere usoara Carminei!

gata ma striga.. mamiii...

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Sovi, merci ...am salvat ce ai scrispentru fulidizarea mucilor, in caz ca va fi nevoie....

Simo...muaaaaaaaahhhhhhhh

eu sunt in curatenie generala pentru Craciun, de fapt am inceput acum cu dulapurile

intr-una din serile astea as veni si eu in IOR ca tot il laudati atata...dar sa vad ca-i cam departe

Antonia de cateva zile zice tata, de fapt il stiga intr-una cu adresa....azi in parc ma stiga si pe mine tot tata

si tac-su estemandru de nu-si mai incape in pene ca in sfarsit nu-l mai striga mami....

va pup, ma duc la

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza037

Antonia de cateva zile zice tata, de fapt il stiga intr-una cu adresa....azi in parc ma stiga si pe mine tot tata

si tac-su estemandru de nu-si mai incape in pene ca in sfarsit nu-l mai striga mami....

va pup, ma duc la

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

ha, deci nu sunt singura cu problema asta...am crezut ca doar fiu'miu e mai habauc de cap.

Stile clar care e mami, care e tati. De genul...ii da tac'su ceva cu ordin sa-i duca la ma'sa...o face corect. La fel, e taica'su in gradina...il intreb unde e tati...se duce si imi arata.

Dar....cand e de joaca, de activitati impreuna...cel care este in imediata lui vecinatate este MAMI...ala mai departe e TATI.
De exemplu, toti 3 in sufragerie. Eu, tolanita in canapea, ma uit la TV. Baietii, la vreo 2-3 metri de mine, coloreaza la masuta. La un moment dat, Patrick ia o culoare si tot incearca sa i-o dea lui tac'su spunand...MAMIII, MAMIII. Mai tarziu, ma vrea si pe mine in joaca lor. Se uita la mine si imi face semn cu mana sa vin zicand TATIII, TATIII. Si asta se intampla DESSSS.

no, neata

poftiti cafeaua si ceai si capuccino si bombocino

o zi frumoasa si puiuti sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

'neata!

Fetelor-tuseste(sec)!De azi-noapte.Ce-i fac,cum il ajut?!

grindtus bam.bini,hu.mex,eurespal??

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

'neata!

Fetelor-tuseste(sec)!De azi-noapte.Ce-i fac,cum il ajut?!

grindtus bam.bini,hu.mex,eurespal??

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Pentru tuse seaca dr. ne-a recomandat Stoptussin si a fost ok. Sanatate blondutului

Neata!!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Neata! N-am citit din urma, pot sa beau si eu o cafea la voi? Ca apoi merg sa gatesc ceva pt Thea, cu Thea pe post de ajutor de bucatar, ca altfel nu-i chip....

Zoze, nu stiu...dar la Thea Eurespalul parca a facut mai mult rau decat bine...Eu am renuntat la el. Altul nu i-am mai dat, am mers pe varianta "soft" si s-a descurcat singura, dar nu a tusit decat f putin...

Revin si cu srisorica, fug sa fac paste, preferatele Theei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata !

Sofu' e feverless in continuare, fara eruptie, fara nik...Oricum, multumesc lui Dumnezeu, e minunat asa, chiar si cu ciuguleala pe care o face la masa. Mi se pare ca a slabit, e trasa la fatuca, oof .

Zoze, Prospan? Sanatate multa MIhaitului!

Va Olga pe toate, pentru toate gandurile voastre bune !

PS Am primit aseara un cadou de la Dl. Geoana, o sticla de suc, un chil de malai si o japoneza. Raspunsese Radu la usa, si tigan cum e, nu a zis nu .

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simo, Razvanici il are pe asta : http://www.shopmania.ro/magazin~online-console~produs-sony-playstation-portable-9189251~p-7306528.html.
Praji aia din biscuiti cred ca a iesit tare buna ca n-am mai gasit niciuna aseara, le papasera pe toate si chiar mi-era pofta.

Ursuleata, nastere usoara sorei tale.

Mai, si Razvi a avut o gradinita de stat foarte buna. Mimo, este chiar cea din piata Minis, nu am avut nimic de reprosat, copilul a fost fericit si bine ingrijit acolo. Mergeau tot timpul la teatru, la circ, faceau limbi straine, muzica, dansuri, karate, pictura. Educatoarele foarte de treaba, gradinita curata, ingrijita. Intradevar, grupa era de 30 de copii, dar zilnic erau maxim 15, niciodata nu erau toti. A fost ok, oricum nu-mi permiteam una particulara sub nici-o forma. Si cred ca daca ne-am permite toti am vrea sa trimitem copiii, minunile noastre, la gradinite gen Olga Gudin , dar e greu...

Langa scoala lui Razvan este facuta proaspat o gradinita noua ( de stat normal) chiar lipita de scoala....si educatoarea de acolo (una dintre ele) este chiar vecina mea de palier! Arata super gradinita si are o mare curte plina de jucarele noi si frumoase. DAr mai avem pana acolo...

Mergi la inceput