Puiuti de Randunici 2008!! (338)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Anunt: declar we de club, asa ca party-randunicile sa se adune, cu randunoii din dotare! Eu si Stela deja ne planificam, directia fiind Twice, your only viceptr vineri sau sambata, incepand cu ora 22,30-23 si daca e ok, poate si Revul tot acolo il facem.

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

daaa daaa! vin si eu cu prietena mea cea mai buna si nedespartita, Anushka
Veeerdeeee-s!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

daaa daaa! vin si eu cu prietena mea cea mai buna si nedespartita, Anushka
Veeerdeeee-s!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

las' ca si eu te invidiez pe tine, ce crezi?
...si stai asa, ca inca nu s-a concretizat...speram sa reusim sa iesim, sa nu apara 'inconveniente' inopinante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am scris dimineata ditamai mesajul..cand sa dau send...mi-a aparut eroare
Ce m-am enervat!
Nici nu mai stiu ce vroiam sa zic

Ziceam ca mi-e lene sa fac niste sarmalute de post, ca poftesc de-o saptamana la ele...si mi-a trecut lenea si acum miros frumos in cuptor!

Sanatate multa Mufarin, Mihaita si Sofie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

S-A NASCUT NADIA!!! 3.300KG SI 51 CM.

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Mi-am adus ca eram tare bine dispusa si am ras cu Mimo si psd-ul ei si acum rad de Sovi si prietena ei
Fata, ma ofer sa stau eu cu ea daca vrei sa te duci si pe Sashu il primesc sa stii, ce mi-ar placea

Am citit si experientele cu gradi, si bune si rele...eu am fost multumita de gradi particulara, dar nu total...adica educatoarea era nota 10 plus, f. blanda si sufletista si atasata de copii, ii pupa si statea cu ei in brate, ii tinea de mana cand dormeau , mancarea era super acolo, mereu le vedeam pe educatoare mancand cot la cot cu astia mici. Insa nu aveau spatiu suficient, mi se parea f. inghesuita, si la somn si pe hol si peste tot...curtea era mica...ma rog, nu conta f. mult asta...lui Vlad i-a placut mult acolo...dar apoi am zis ca nu merita banii...acum parca imi pare rau...dar nu ma mai sucesc! eu sper ca o sa fie bine si aici. Il chestionez pe Vlad tot timpul ca sa-mi dau seama cum sunt educatoarele, cum vorbesc cu ei, il iau pe ocolite si imi zice.
Azi i-am dat o punga cu ornamente sa decoreze clasa si era tare incantat si s-a bucurat si educatoarea, i-a dat si poezioara pt. serbare

Mamaaaa, cum miros sarmalele mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

S-A NASCUT NADIA!!! 3.300KG SI 51 CM.

Vlad
Mami de ursulet
bebe

FELICITARI!!!! sa va traiasca, sa fie sanatoasa, papacioasa si cuminte!
Felicitari Carminei, sa-i traiasca comorile! refacere rapida!

Na ca am dat si eu pe Magic FM si acult la calculator
Veri nais

Mergi la inceput

Felicitari Carmina, sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa!!
Bubule cum Anuska e lipita de mama ei ptr ca se tzatzeaza, vei fi libera, asa ca ar fi o idee buna sa-ti iei husbandul si sa veniti si voi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

La noi e gerrrrr si bate vatul...brrrr!

Olgutz, imi pare tare rau de Soph...pe mine m-ar speria groaznic o viroza doar cu febra, offf, pup pustoaica mica, sa se faca bine! Si pe mami, sa reziste in continuare, cu toate cele! Sa stii ca si eu am avut tendinta sa te sun, dar n-am facut-o...m-am luat pe mine drept reper, cand nu-i Thea bine, nu prea am chef de vorba...Am facut bine, am facut rau...nu stiu.

Zoze, la noi a fost asa cum a zis Mimo, ceva tuse seaca, urmata de ceva tuse productiva, urmata de un copil ok in final. Si plin-plinutz de energie! Haide, intra si zi-ne ca sunteti bine amandoi, pls!!!

Blankar, eu nu am gasit filmuletul cu Marc...numai poze..de ce oare?

Sovi, te rog sa repari ochelarii roz, ca eu numai asa te recunosc!

Bubu, bune tre' sa fie sarmalutele alea...

Bitza, ha-haaa, ce m-ai distrat cum o verifici tu pe Antonia la dintuci!!

Luny, sanatate Mufarinului! Ai inceput sa-i dai Broncho-vaxom sau inca nu? De curiozitate...

Ariel, ce-mi place politica prin ochii tai, asa putea jura ca-s ai mei! La discutia despre gradinite nu ma bag pt ca nu am experienta...

Nico, ai niste copii frumosi, frumosi, frumosi!!! Iar Mateiului ii sta f bine cu parul lungutz!

Ursule, bun venit pe lume Nadiei, sa fie sanatoasa si fericita iar mami sa se refaca repede-repede!!

Simo, o sa scriu reteta de briose, e f simpla. E reteta unei foarte bune prietene, de cate ori ne cheama la ea, ne face briose calde si copii se joaca si noi stam la taclale...e tare bine asa. Probabil de aia imi si par briosele asa bune!

Mihutza, ca tot vbeam de viroze cu febra si numai febra...in final, ce a fost eruptia Andrei? Ai aflat?

Tonic, haide, fata, la o poveste cu noi, ca te pui tu apoi la curent cu noutatile! Mi-e dor de tine!!

Revin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Nadia bine ai venit pe lume!!!!sa ia parte de o viata minunata!!!!

Bubule ce ti-am facut eu tie de ma faci sala sarmalele de post????? dar lasa ca fac si eu in week end, acum nu am varza la indemana ,trebuie sa o iau de la beci si in plus acum imi dau seama nu stiu daca s-a murat

eu am facut supa de cartofi, ne-am lins pe botic amandoua....si un fel de ostropel de peste

mancam pestele si iesim afara

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput