incepind de azi -10kg (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna seara,

ma scuzati ca dau asa buzna peste voi, dar am indraznit pentru un copilas care are nevoie de 2 operatii in Israel pe cord. Il cunosc personal pe el si parintii lui,i-am cunoscut in vara lui 2008 la Tg Mures...atunci eu mi-am pierdut baietelul... Va rog sa fiti alaturi de noi, sa reusim sa strangem suma atat de mica de care au nevoie!

Datele le gasiti la semnatura mea!

Multumesc mult!

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!
Am venit la raport: 61.9kg! Voi cum stati? Mai e cineva in zona?

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu sint ,dar am crezut c-ati renuntat.57.5kg
Ce mai faceti?Eu maninc 3 mese si gustari si incerc cit mai light.Nu-mi iese intotdeauna.
Hai slabiti nu va lasati!

Mergi la inceput

57 kg,dar azi am mincat c-am mult la prinz si le-am si combinat aiurea rau.Piept de pui cu ardei copti am mincat corect,insa trebuia sa sar peste mamaliga cu brinza si smintina.

Mergi la inceput

dulcetica, uau! Super! Cum ai reusit? Cu post negru ai scazut asa mult? Eu nu pot sa nu mananc nimic, desi mi-as dori.
Eu am scazut sub 62, dar nu ma cantaresc pana marti. Deocamdata nu tin o dieta anume, incerc sa mananc putin, doar salate si telemea sau carne fiarta/la gratar, cel mult cu salata, dar incerc sa nu o combin cu nimic. Beau 2 cani de ceai de slabit pe zi si multa apa. Stau insa foarte prost la capitolul sport. Incerc macar de 2-3 ori pe saptamana sa fac ceva. Dar slaba miscare ...

Bazar pentru Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Si eu sunt pe-aici. Ieri cantarul a fost chiar dragut - 61.8 kg, deci as fi slabit 2 kg dupa sarbatori. Sa speram ca o sa imi arate macar tot atat daca nu mai putin saptamana viitoare. Eu am tinut o zi de lactate saptamana trecuta, iar saptamana asta am incercat sa nu mai mananc dupa 6. Dar tot am scapat cate o prajiturica pe zi Aaa, si parca am baut ceva mai multa apa decat de obicei.Spor!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

57.5kg Voi ce mai faceti?Ce mai mincati?Cum o mai duceti?

Mergi la inceput

Sint blocata la 57.5 kg.Nu dau nici inainte, nici inapoi.Spun ca nu dau inainte pentru ca la mine sfirsitul de saptamina era prapad.Incerc sa scot dulciurile de tot .Azi voi minca doar 2 fructe,cind nu mai pot de pofta.E atit de frig afara incit macar de mincat ,sa rontai ceva!

Mergi la inceput

'Neata!
Eu m-am apucat de tinut Scrsdale de aproape o saptamana, dar am sclantit-o in we. Sper ca maine la proba cantarului sa nu ies prea sifonata. Problema cea mai mare la mine e in continuare lipsa de miscare . Nu stiu cum sa ma mobilizez, cand sa-mi fac timp. Offf

Bazar pentru Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Buna ! Intru si eu in "grup", poate gasesc ceva motivatie si inspiratie aici.

Ma prezint azi cu 49.8 kg la 1.52 m. Target :-5kg.

Azi am mancat un baton de cereale, un iaurt slab (mare) si o salata bulgareasca.

Daca as reusi sa "scap" de cate 1 kg pe saptamana as fi foarte multumita!

La sport nu ma inghesui dar macar fac cate 2 ore curs de dans pe saptamana. Cam putin stiu...Sunt deschisa la orice sfat!

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput