Fulgusori(175)-BravoRamonika,Lauradi,Adriana&Biara

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Fetelor, mi-e asa dor de forumeala, si desi as avea timp sa stau de vorba cu voi, rofit de orice moment sa dorm sau cel putin sa stau in pat, asa ca probabil voi mai absenta o perioada...
Ieri am experimentat primele dureri de burtica serioase, care s-au lasat cu plansete, dupa o repriza de vomitat evident ca am plans cot la cot cu el ca nu-l puteam tine in brate din cauza operatiei si nu-l puteam linisti nicicum, noroc ca tati nu si-a pierdut rabdarea si dupa un prosop cald pe burtica si ceva leganat prin casa a adormit.
In rest suntem cumintei tare si o lasa pe mami sa doarma destul de mult, doar ca ea nu se prea satura

Felicit si eu proaspetele mamici: My_Lady0091, A_driana, Ramonika, Lauradi si Andre_lina, sa va dea DD bebei sanatosi si cuminti!

Shtephy, ce putin mai ai... am sa fiu prezenta sa tin sus pentru tine

Si ca sa ma laud putin deja am mai putin 1 kg fata de greutatea dinainte de a ramane insarcinata , din cele 13 kg luate in timpul sarcinii, 10 kg le-am lasat la spital (de fapt 4,600 le-am luat totusi acasa )

Va pe toate toate!!!!!!

Lili fericita de Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Monica,multumim pt complimente!

Miany,imi imaginez ce amuzant trebuie sa fie sa te trezesti stropita! Ia zi,ce faceai in urma cu 2 lunite,pe vremea asta? Pupam Davidutul pt maine sii ii uram tot norocul din lume,din partea soacrei si a Annabellei!

Shtephy,cred ca am pierdut vestile,dar am vazut ceva prin postarile fetelor...ce s-a intamplat,esti bine? De ce trebuie sa faci cezariana? E totul bine cu bebe Iustin?

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Shtephy,am citit pe a doua pagina motivele...ufff,ma speriasem. Sunt sigura ca totul va fi bine,si ma bucur ca Iustin este un grasunel! Va pupic dulce pe toti!

Ionela,multumim pt vesti de la Ramonika!
In privinta acelei d-ne doctor,oare de ce suntem vinovate,ca nu i-am dat spaga? Eu chiar nu i-am dat! Sau mamicile care,pt a-si vedea copilasii tratati ca si fiinte umane, au dat `o atentie`? Eu cred ca,in primul rand,acea femeie a uitat sa fie om... E o rusine a societatii si a sistemului medical. Imi pare rau ca nu-i stiu numele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Fetelor,
Am vorbit cu My_lady, va multumeste pt.urari si va saruta pe toate!!!
Este sanatoasa atat ea cat si micuta Rebecca, joi o sa iasa din spital si cu mare drag o sa va scrie detalii despre nastere etc.

Mergi la inceput

Cristinica,ce dulce esti!!! Nu esti nici prima si nu vei fi nici ultima,toate gravidutele au trecut si trec prin asa ceva.... Si,cum spunea si Ionela,stai linistita,trec grijile astea si apar altele dupa ce nasti.
Incearca sa fii pozitiva si sa nu te mai gandesti la prostioare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Eu in ziua in care an facut cezariana am mancat doar un iaurt de baut si ala pe la 11 dimineata si ceza la 17 seara. Si asta cu acordul medicului asa ca mai bine te abtii. Sau suni medicul si il intrebi.
Am vrut sa mai scriu multe dar cu una bucata copil agitat am uitat(ca am inceput sa citesc pe la 17.00 si acu e 23.17) .
A da! Am intrebat si eu pediatra de vaccin. Primul care tb facut la 2 luni e 160 de Ron. Ideea e ca cica are mai putine reactii adverse.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Asa cum am promis:
Nasterea lui Alexandru

Povestea incepe in zorii zilei de marti, 17 noiembrie, ora 8.30 cand, ridicandu-ma de pe scaunul de la calculator, caci eram pe forum , simt ceva umed intre picioare. Ma duc la baie si descopar pe absorbantul zilnic faimosul dop. Sun dr. sa il anunt de “eveniment” si imi spune sa stau calma pana incep contractile, c poate dura pana incepe nasterea efectiv si sa nu stau degeaba la spital. Vine si mama la mine just in case… La ora 12 incep contractiile, neregulate dar destul de jenante. Chem sotul si mergem la spital. Acolo ma astepta si nasha, care spera sa poata sta cu mine in timpul nasterii…Ma duc la camera de garda, dau de o dr. foarte acra, care ma pune sa ma dezbrac si sa astept un rezident sa ma controleze. Ma duc dupa paravan si astept, fara sa ma dezbrac caci se tot plimbau pe usa aia diverse personae si eu as fi stat cu dansa fix spre intrare si … Dupa ce da madam cateva telefoane dupa rezidenti, nu gaseste niciunu si imi zice, de parca cine stie ce mare favor imi facea: “Urcati-va pe masa ca o sa va controlez eu acuma” . ii spune asistetei sa-mi faca internarea, mie nu-mi zice nimic si pleaca, si dusa a fost…Facem hartiile, clisma si ma cazeaza la pretravaliu, ca o sa vina cineva sa ma vada. Sun dr meu si nu raspunde. Asta se intampla la ora 14. Si trece o ora si nu vine decat o infirmiera ca a zis dr de garda ca ma mute la et 2 la infertile . Ajung acolo si sun galeria de jos, deja era ora de vizita si vine nasha sa-mi tina de urat o vreme. Intre timp aparuse si soacramea, ca deh nu putea lipsi, adica mama e si ea nu?!?!?!? Se facuse ora 17 si ma apucasera nervii ca nu ma baga nimeni in seama si nu stiam macar daca am sau nu dilatatie sau daca imi da ceva pt dureri sau ceva…asa ca sun dr din nou, tot fara raspuns, ii trimit mesaj si ma suna imediat. I-am mai spus o data ce ii spusesem in mesaj ca sunt plimbata cu bagaju prin spital, am contractii déjà la 5 -7 minute si nu se uita nimeni la mine. In urmatoarele 5 minute vine aceeasi infirmiera sa ma ia inapoi la sala de nasteri, de data asta direct la sala travaliu. Vine o moasa, se uita la mine, membrane intacte, dilatatie ciuciu, contractii tot la 5-7 minute. Suna dr si vorbeste cu ea, ii da raportul despre starea mea, el ii da indicatii, si asa ma aleg cu o injectie care credeam a fi oxitocina, dar a fost un no-spa, apa de ploaie adica… Ora 19 se schimba tura, un control inainte, dilatatie 3, zic hai ca evoluam, vine noua moasa, ii prezinta “cazul” si indicatiile dr…Sunt vizitata din ce in ce mai des, nicio modificare la contractii dar nici la dilatatie, intreb de anestezist sa vad cum e cu epidurala, moasa zice sa cumpar kitul ca nu are. Trimit sotz si nasha dupa chit, mama si soacra plecasera caci se facuse ora 23. Cand mi-l aduc si vad cat au dat pe el ma apuca groaza: 300 de ron . Ce puteam sa mai zic, eram epuizata fizic si psihic sa mai pot comenta. Eeeee si vine miezul noptii, vine moasa ca a vb cu dr si sa-mi fac o injectie sa adorm, eu: Cum sa dorm???? Vreau sa nasc!!!! Ea, Ca nu am dilatatie ca sunt obosita ca bla bla bla. Si-mi era o foameeee, nu mancasem decat o banana si un mar dupa clisma aia. Face injectia, chipurile adorm 2 ore, dupa care incep turele pe hol si la baie. Se mai uita la mine, nicio shimbare, tot dilatatie 3, membranele la locul lor, mai primesc un no-spa. De cand am intrat la travaliu, periodic verificau si bataile inimii copilului. Si se face ora 8 dimineata, vine dr la raport, ma gaseste mai mult moarta decat vie, lesinata pe jumatate de nemancata si epuizata de dureri. Ma controleaza si el tot dilatatie 3 si imi rupe el membranele. Surpriza, lichidul e deja verde deci bebe a facut caca, cezariana de urgenta. Vine asistenta anestezistului, imi monteaza perfuziile, apuc sa ii spun ca am chit pt anestezie care merge si pt epidurala si pentru rahianestezie, cel putin asa a zis farmacista, dar nu ma ia in seama. Mi se pune si sonda si ma iau pe sus. Nu am putut sa imi strang lucrurile pe acolo, au ramas bani, telefon, aparat foto in sala, ca mi le adduce o infirmiera. In sala de cezariana intreb de kitul de cellule stem, evident ca nu-l luase nimeni nici p-ala desi le-am zis de el de 10 ori. Imi fac anestezia, vine si kitul de cellule, incep sa ma linistesc. Se apuca dr de treaba si la 09.06 incepe sa tipe Alexandru, il spala, mi-l arata dar nu vedeam nimic, decat niste falci. Incep glumele ca este foarte dotat si ca o sa iasa cu toate fetele din cartier si devine vedeta maternitatii pe durata sederii noastre din cauza greutatii de 4,600. Deja pluteam nu mai simtem nimic, am plans putin dupa care am dat in tremurat din cauza anesteziei. Mi-a parut rau ca nu i-a facut nimeni poza sa-l vad si eu, ca lucrurile mele erau cine stie pe unde…am ramas si fara 60 de lei rataciti la mutare…dar noi sa fim sanatosi.
In ziua operatiei nu m-am miscat din pat, a doua zi mi-au scos sonda si m-au mutat in salon. M-am spalat, schimbat, facut gigea, si am mers la bebe sa-l vad. M-a pus in tema neonatologul cu starea lui de sanatate si probleme pe care le are, am mai tras o tura de plans si am inceput alaptarea, dar cum la mine curgea doar colostru, ii dadeam si lapticul pe care mi-l aduceau asistentele.
De cand suntem acasa papam numai la san, din 3 in 3 ore, si speram sa ne tina “laptaria” macar pana la 6 luni.
Cam asta ar fi povestea intalnirii noastre. Sper sa fii conceput o poveste fluenta si usor de citit, caci am scris-o acuma...

Maine facem 2 saptamani si vine pediatra sa ne vada, mai ales ca ne-a cazut si buricul. Tot maine ma duc si eu la dr sa-mi scoata firele.

Lili fericita de Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Lylyana - ai scris f frumos , pacat ca a fost cu necazuri povestea. Dar important este ca s-a finalizat cu succes si Alexandru e ok in bratele voastre.
mmm si zici ca dr tau nu te-a vazut in prima zi de internare, ci abia a2a zi?! colega mea de salon a nascut cu el si l-am vazut venind la ea... nu mi s-a parut un dr f dedicat... ma insel eu?
pupici

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

am pus ceva poze noi cu Elisabeth la semnaturica

Sunt o mamica fericita si implinita cu adevarat!!!

Asa creste Andrei New
Asa creste Elisabeth
Burtica+suprpriza din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Lylyana am citit si eu povestea nasterii buclucase, totul e bine cand se termina cu bune, mamica si Alexandru grasunelul.

Doris 40+ 5 zile Matteo ......

poze

Mergi la inceput