Fulgusori(175)-BravoRamonika,Lauradi,Adriana&Biara
Raspunsuri - Pagina 8
dankutza spune:
cristinica09 ma bucur ca te-ai mai linistit. Ce bine, ca in 2 zile o sa-ti tii bebelul in brate.
Referitor la mancat, eu stiu ca nu ai voie sa mananci nimic in ziua respectiva. Practic ultima masa o s-o ai seara. Poti face o pneumonie de respiratie (parca asa se numeste). Adica, in timpul anesteziei, te poti ineca cu mancarica din stomac, daca ai mancat cu cateva ore inainte. Dar stiu, ca ai voie multe lichide sa bei.
Acum, fetele cu cezariana, iti pot spune mai multe si din experienta lor. Eu, am spus ce stiam. 
Anul trecut am facut o operatie si tot asa mi s-a spus sa nu mananc nimic. Am intrat in operatie pe la 3 dupa-amiaza. Foame nu imi era, din cauza fricii. Asa ca s-ar putea sa nu iti fie nici tie foame. 
37+ moi si
Cezara Maria
AMR 2+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
Poze recente, la 33 de ani (eu) si 37 de saptamani (Cezarica)
monis5 spune:
Na, ca amu tre sa intreb si io pediatru'
. Repede-repede dupa voi cu candida... si Iulianul are limbuta alba, dar pe mine nu ma doare nici un san si el suge bine, plus ca stiam ca e candida cand apar punctulete albe pe obraji si /sau gingii. Ca limba ar fi normal sa fie alba... alte puncte albe nu are...
Poate stiu tampenii 
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
laurairina13 spune:
Asa am gasit si eu pe net Monisule, dar am mai citit si asta:
''-in forma sa usoara candidoza poate trece neobservata, insa mamica isi poate da seama in momentul in care mameloamele devin rosii si foarte dureroase mai ales in timpul alaptarii sau dupa.''
ori la mine e confirmata treaba asta, ca sfarcurile mele's iritate, si vai steaua lor!
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
pozici noi cu rechinas
betty78 spune:
Va invit sa imi admirati www.flickr.com/photos/15923681@N07/4150011585/" target="_blank">ciufulitul al mai mic![]()
Betty78
de
Eric-Daniel 20 oct 2009 si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
floricik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui betty78 Va invit sa imi admirati www.flickr.com/photos/15923681@N07/4150011585/" target="_blank">ciufulitul al mai mic Betty78 de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire pozele noastre asa creste bebe Mario |
Imi place freza lui.

PS: M-am uitat si la poze cu Mario cand era micut.
baietii frumosi.Floricik
39+
Maria Emahttp://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Asa am gasit si eu pe net Monisule, dar am mai citit si asta: ''-in forma sa usoara candidoza poate trece neobservata, insa mamica isi poate da seama in momentul in care mameloamele devin rosii si foarte dureroase mai ales in timpul alaptarii sau dupa.'' ori la mine e confirmata treaba asta, ca sfarcurile mele's iritate, si vai steaua lor! ![]() pozici noi cu rechinas |
ahaaaa, deci tot ar putea fi candida, dar forma usoara... mmm. Imi pare rau ca la voi e cu sfarcuri rosii. Sper sa treaca repede si simplu

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
mihamora spune:
Betty - e un scump micutul tau
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE
dana n. spune:
Salutare!
La multi ani celor care si-au sarbatorit ieri ziua numelui!
FELICITARI RAMONIKA!
FELICITARI ADRIANA!
FELICITARI LAURADI!
FELICITARI ADRE_LINA!
FELICITARI BIARA!
FELICITARI My_LADY0091!
Sa va traiasca minunile. Multa sanatate!
Noi suntem cam obositi. Durerile de burtica nu ne mai lasa in pace de cateva zile. Ma doare sufletul cand imi vad puiul asa suferind...
Va pupam pe toate!
------------------------
Proaspata mamica de baietel!
Albume foto
simonette spune:
Laurairina imi pare ft rau ca te dor
! Mie la Iannis imi luase Laur de la farmaacie un unguient insa nu mai stiu cum se numeste
Cere la farmacie ceva ptr sfarcuri sau intreaba pediatra ca sa treaca buba
Betty mai dar ce frumos poate sa fie ciufu mic!!! Si ce ochi frumosi are
O sa rupa inimile mai trz![]()
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
37+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 2+!!!!!
monica_80 spune:
fetelor, pentru sfarcuri dureroase la alaptat, este un unguient care se numeste Bioclin Lanolin (e lanolina pura). este special pt sani, nu are gust si nici miros si nu trebuie sa va spalati inainte de alaptat.
mi-a spus de el o prietena din italia, ca la ei asta folosesc majoritatea mamicilor si intr-un final am gasit si la noi in farmacii.
sper sa va ajute.
la toate mamicile si nastere usoara viitoarelor mamici!
viitoare mamica de
Maria
39+