Fulgusori(175)-BravoRamonika,Lauradi,Adriana&Biara

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Laurairina - ai dreptate, nu-i vorba, ca e f greu dupa operatie (vorbesc si eu ca si cum as sti ) sa ai copilul in salon. Ziceam doar ca ar trebui sa ti-l aduca, sa-l tii in brate, sa-l pui la san etc si apoi sa-l duca inapoi sa aiba asistentele grija, sa-l spele, schimbe etc
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Minunea asta se intampla si la stat, la maternitatea Odobescu in Timisoara acolo unde i-am nascut pe primii 2 copii. Asistentele de la copii sunt brici, tinerele, harnice, saritoare. Cat timp esti in salonul de postoperator si inca ai sonda, perfuzii, nu te ridici etc iti aduc copilul la alaptat la 3 ore. Stau si te ajuta sa-l pui la san, iti dau sfaturi etc. Vin apoi dupa 20 de minute si daca a terminat de supt il iau la ele. A doua zi cand te ridici deja si ai scapat de tuburi si tubulete mergi in salon de mama si copilul si-l primesti cu tine in salon, daca vrei si noaptea atunci ti-l lasa.
La cealalta maternitate din Timisoara (Bega) unde am nascut acuma asistentele de la copii sunt niste hoaste (aproape toate cei drept...), plictisite de viata si care aduc copilul (daca insisti) si-l trantesc acolo in pat langa tine, nu te ajuta deloc, si pleaca.. Mai vin din an in paste sa vada ce faci, sau sa-l ia la vizita sau la baita. Eu am ramas socata obisnuita cu sistemul de la Odobescu. Pacat!

Mami de rechinasa, e normal ce simti tu. Nici eu la Vlad nu pot spune ca am simtit dragostea aceea de care vorbea toata lumea. Eram prea stresata cu alaptul, luatul in greutate, schimbat si toate cele ca sa pot sa ma relaxez si sa ma bucur de ce am. Abia dupa 2 luni jumate m-a palit si pe mine dragostea. Si ce bine a fost! La fetite, amandoua am simtit ca nu mai pot de dragul lor inca din primele momente...

Stephy, no imi pare rau... Dar las ca nu-i un capat de tara nici cezariana. Chiar sunt curioasa sa ne faci o comparatie cum e mai simplu si mai bine... Te pup!

Ramonika, felicitari! Sa-ti traiasca grasunica!

Felicitari Chiara! wow ce bebe mare!

Felicitari Andre-lina!

Felicitari Lauradi!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Monis si multumim ptr vestile de la mama de Chiara frumoasa italianca abia astept sa o vedem si noi

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
37+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 2+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Ancutza si tu esti in echipa cu Laurairina si cu Lavinia... Vazut pozici cu fata frumoasa . Sper sa treaca perioada asta de agitatie noaptea si somn ziua . Pana atunci singura solutie pare sa ne adaptam noi programul dupa ei. Ca in tinerete cand mergeam la disco si veneam la 4 acasa flenduri

Monis asa e , dar parca era mai usor la distractie ... mai usor dar nu mai frumos...cateodata ma rapune oboseala si noaptea o iau de manute si o intreb "da' ce ai draga?, ce ai?" si ea se uita cu niste ochi mari si mirata la mine si isi tzuguie buzitele de ma apuca un ras...uit si de oboseala si de tot ...

ps: vazut pozele din plimbarica..."one happy family"

Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA

MI-AM DESCOPERIT

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Diana, parca tu ziceai de faza cu sanii durerosi din cauza limbutei albe la copilas, nu? a mea rechinasa are limbuta albicioasa, si ma ustura de crap un san cand o alaptez, desi mi-au trecut ragadele din primele zile. Acum o sterg cu tifon steril uns cu glicerina boraxata pe limbuta, vad ca i se mai duce din albeata aia..am citit ca ar putea fi candida,oare asta sa fie????Si candida asta ma ustura si pe mine pe sfarcuri??? Cateodata ustura asa tare ca nici nu imi vine sa o mai pun la san..Mi-am luat dracii de alea de pus, mameloane de plastic, da nu ii plac la rechinasa, deh..nu are unde isi ascute cele 3 randuri de dinti, tot sfarcu lu masa e mai bun
Cat despre mareata dragoste, eu tot stau si o pandesc..nu zic ca ma topesc cateodata cand o vad cum ma cerceteaza cu ochii ei cei mari cand o alaptez, sau cand zambeste in somn..dar si cand maraie toata noaptea..sa te tii... Ce sa mai..sunt mama denaturata nu alta..

Ancutza, si io la fel ii zic cateodata, si o cert sa nu mai maraie..si ea asa senina se uita, de zici ca vorbesc cu peretii..si imi zic si io..'ti=ai gasit cu cine sa te certi'

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

SHTEPHY multi pupici

LAURAIRINA citisem undeva ca limbuta alba a lui bebe e semn de candida si ca trece cu albastru de metil sau asa ceva(ramane gurita mov dar in scurt timp trece).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Laura, da pare sa fie candida ce spui tu. Glicerina boraxata nu prea e eficienta, trebuie sa incerci glicerina cu stamicin (ceri la farmacie sa-ti prepare) si sa te dai pa amandoi sanii si pe rechinasa in gurita dupa fiecare alaptat, timp de o saptamana. E cam mare chinul, recunosc, mai ales daca o adormi la san... Metoda mai simpla, ii cea de care a auzit si Lidia, violet gentiana (cristal violet) solutie in glicerina 1% (la solutia apoasa farmacistii adauga si alcool, deci sa ceri in glicerina si fara alcool) si cu asta te dai pe mameloane o data pe zi si in gurita bobolinei tot odata pe zi timp de o saptamana. Tu o sa ai sfarcurile colorate si rechinasa boticul mov dar merita ptr ca e f eficient. Primele 3 zile dor mai tare mameloanele, dar apoi durerea dispare. Atentie ca pateaza hainele dar iese la spalatul obisnuit.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

Va multumesc mult pentru incurajari fetelor CAMELIA86,SIMONETTE,MONIS5,DANKUTZA,IONELAMARIA,MONICA80,LAURAIRINA,FFLORICIKsi dupa ce le-am citit m-am mai incurajat parca putin.

Acum sa va spun ce am facut la dr:colul a spus ca este foarte scurtat si maxim 2 zile mai dureaza asa ca m-a programat joi la cezariana adica pe 3 dec la ora 14.M-au apucat niste emotii de-mi tremurau picioarele si nici acum nu sunt mai bine.Am contractii dureroase dar nu foarte dese...sper sa nu ma apuce la noapte ceva...Asa ca trebuie sa schimbam acolo la listuta data,nasc la cf2 cu dr Nayel.Eu nu stiu sa schimb...poate ma ajutati voi
Bebitul meu a luat in greutate ceva,a spus ca acum are in jur de 3300 gr si m-am linistit putin.
AAA si m-a chemat la spital la ora 14 si vroiam sa va intreb daca credeti ca pot manca ceva pana la ora aia ca eu nu rezist nemancata...

38+ cu Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

CRISTINICA09 NASTERE USOARA ITI DORESC

Mergi la inceput

Cristinica, teoretic la cezariana ti se face clisma sigur, deci poti papa linistita! Acum sa mai raspunda si celelalte fete cu cezariana daca au avut clisma facuta, ca sa stii daca poti manca sau nu!

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Laura, da pare sa fie candida ce spui tu. Glicerina boraxata nu prea e eficienta, trebuie sa incerci glicerina cu stamicin (ceri la farmacie sa-ti prepare) si sa te dai pa amandoi sanii si pe rechinasa in gurita dupa fiecare alaptat, timp de o saptamana. E cam mare chinul, recunosc, mai ales daca o adormi la san... Metoda mai simpla, ii cea de care a auzit si Lidia, violet gentiana (cristal violet) solutie in glicerina 1% (la solutia apoasa farmacistii adauga si alcool, deci sa ceri in glicerina si fara alcool) si cu asta te dai pe mameloane o data pe zi si in gurita bobolinei tot odata pe zi timp de o saptamana. Tu o sa ai sfarcurile colorate si rechinasa boticul mov dar merita ptr ca e f eficient. Primele 3 zile dor mai tare mameloanele, dar apoi durerea dispare. Atentie ca pateaza hainele dar iese la spalatul obisnuit.

, multumesc frumos ca ti-ai luat din timpul pretios si mi-ai confirmat temerea..Oricum vreau neaparat sa ajung la pediatra zilele astea, caci facem o lunita, si sa o pun sa se uite sa vada daca e candida au ba Ca ma gandeam eu ca nu prea e chiar normal sa ma usture inca sfarcurile si dupa o luna...

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput