Fulgusori(175)-BravoRamonika,Lauradi,Adriana&Biara

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

simionette la asta ma gandeam si eu: unde sunt fetele noastre?

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

La multi ani !!!!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
37+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 2+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinica09

Sa va traiasca puiutii,celor mai noi mamici si recuperare rapida.

Fetelor eu am morcovul cam adanc...ma tot gandesc ca burta mea nu a mai crescut deloc si de la 34 la 36 de saptamani bebitul meu nu a luat decat 30 grame...el care era in avans cu 1 saptamana...Astazi merg la doctor si sper sa-mi spuna ca a mai luat in greutate ca altfel o iau raznaSi am niste ganduri oribile...degeaba imi spun toti sa nu ma mai gandesc la rele,ca eu zici ca sunt nebuna.
Ba ca daca se intampla ceva la nastere cu bebele meu,ba ca daca are cine stie ce boli etc.Acum pe ultima suta de metrii nu mai am rabdare sa-mi vad puiul si sa vad ca e sanatos.Mie triplu test nu mi-a iesit bine si cred ca si asta ma afectat.La morfologie doctorita mi-a spus sa nu-mi fac probleme ca nu se vede nimic in neregula si bebe a crescut foarte bine dar acum vad ca nu a mai luat in greutate si am inima cat un purice.
Noaptea am inceput sa am contractii dureroase cam 3-4 asa si parca ma dor ovarele,a inceput sa-mi fie greata si ma doare in capul pieptului...cred ca am facut o gastrita de la aciditate.
Va citesc tot timpul va admir pozele cu scumpetele astea mici dar ma urnesc cam greu la scris...plus ca la mine nu se mai termina treaba de facut...inca nu sunt gata cu cumparaturile,curatenia si tot timpul se iveste ceva de facut.Acum nu am de mancare decat o ciorbita de vacuta si imi bat capul cu ce sa mai gatesc...
Eu va pe toate si sper sa vin cu vesti mai bune de la dr diseara.
Imi cer scuze ca v-am facut capul mare dar simteam nevoia sa vb cu cineva despre asta.Sotului daca ii spun ceva zice ca ma gandesc numai la lucruri rele si nici nu mai vrea sa ma auda.

38+ cu Eduard

cristinica, la fel sunt si eu paranoia ca si tine, eu triplul test nici nu am vrut sa-l fac ca sa nu ma gandesc dupa aia ca ce ar putea fi, dar tot ma gandesc aiurea la toate nazdravaniile. eu am fost si singurica in ultimele 2 luni, sotul meu a fost plecat din tara si vine abia maine (abia astept) si-ti dai seama ca am avut tot timpul sa ma gandesc la tot ce poate fi mai rau.
dar..mai avem un pic si o sa scapam de gandurile astea negre cand o sa ne vedem puiutii in brate.
te si hai sa fim un pic mai optimiste.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

simonette, m-am uitat la pozele tale si ai 2 printisori superbi. sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei!
nastere usoara

viitoare mamica de Maria

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Cristinica, paranoia in sarcina este in floare!..toate investigam orice pare putin suspect, cum se uita cineva la noi nu stiu cum , gata am pus botu' si incepem sa ne ingrijoram..De impartasit cu sotul, cunosc capitolu asta: cum deschideam gura sa ma tangui de ceva, sa spun ca daca...parca...ma si certa, ca numa eu pot sa imi imaginez de aiurea..si bla bla blaa..Asa ca esti in clubu nostru..
Dar stai linistita ca odata ce vei naste si vei tine botul de aur in brate, uiti ce griji ai avut inainte de a naste si incep altele.....si cred ca grijile astea vor continua pan s-or casatori plozii
Noi trebuie sa ne mobilizam, sa gandim pozitiv si sa ne impunem sa fim puternice pentru ei, caci sunt tare mici si au mare nevoie de noi

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

FELICITARI ANDRE_LINA SA-TI TRAIASCA BB SANATOS SI MANCACIOS.

Ionelamaria mamica si BB Mihnea.

Shtephy ce faci draguta, vrei sa mi-o iei inainte? Si eu raman fara mesager. Glumesc, sa-ti dea Bunul Dumnezeu un BB sanatos, si o nastere usoara ca intr-un fel sau altul anuntam noi fetele. Intradevar, vazand ca Iustin e asa grasunel poate e mai bine pentru tine sa faci cezariana.

Monis i-am zis sotului si de varianta asta dar nici nu vrea sa auda, ii e frica sa nu-i facem rau. Acum am inceput sa mananc picant, eu care nu ma omor cu picantul, de mers pe jos nu pot prea mult ca ma rupe jos de durere, si cand merg o fac foarte incet(zici ca-s o rata in reluare). ptr. tine si Iulian.

Doris 40+ 5 zile Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare burtici, mamici si bebici.

Cristinica au dreptate fetele. Paranoia e in floare la gravide.Si eu am 1000 de ganduri. Sotul e satul sa ma auda. Trebuie sa incercam sa gandim cat mai pozitiv.
Shtephy iti tin pumnii pt vineri. Ce grasunel e bb Iustin. Stiu ca preferai nasterea normala dar cel mai important e ca bb e ok, mami se reface repejor.
Laurairina, dap maine merg la dr. Sper sa-mi dea vesti bune...col deschis...ceva, ca nu mai am rabdare.
Doris tare ii mai place lui bb Matteo la mami in burtica.

Eu in seara asta am program de epilat, pedichiura ( mai am piciorul drept ), spalat cap etc Pe "duamna" o las pt maine dimineata.

FELICITARI ANDRE_LINA. REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC PT BEBE.

Floricik 39+ Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

am vb eu cu Andre care ne pupa tare pe toate. Cred ca e in ca simti cum ii rade vocea la propriu . E cu Chiara in salon, care momentan e putin somnoroasa, dar e frumoasa si are picioare si degete lungi. Joi pleaca si ea cu frumoasa italianca acasa.

Laurairina - ai dreptate, nu-i vorba, ca e f greu dupa operatie (vorbesc si eu ca si cum as sti ) sa ai copilul in salon. Ziceam doar ca ar trebui sa ti-l aduca, sa-l tii in brate, sa-l pui la san etc si apoi sa-l duca inapoi sa aiba asistentele grija, sa-l spele, schimbe etc

tre sa fug

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Monica multumesc....uite niste ici de la printisorii mei

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
37+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 2+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Dupa ce am stat 15 min sa scriu un mesaj am realizat ca am dat "send"degeaba ca eram pe Internet Explorar si nu eram logata, nu stiu ce are IE de nu mai merge pe dc...bine ca am mozilla

Reiau
Monis nu mi-am luat blugi pt ca nu am fost la cumparaturi, din lipsa de timp...nu ma risc sa las fata prea mult singura
Schema de vaccinare: noua ne-a zis pediatra sa mergem pe schema cumparata , adik o camanda ea, ca alea de la stat sunt "apa de ploaie"

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput