Fulgusori(175)-BravoRamonika,Lauradi,Adriana&Biara

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Felicitari mami Andrelina!!! Refacere rapida si mult laptic!! Bun venit bb care i-ai dat emotii lui mami!!! S-o fericesti toata viatza ta!!!
Ai vazut mami ce voinicel ai plamadit??? Inca nu v-ati hotarat la nume???

Stephy, mai dar ce bine i-a mers lui bb la tine in burtica!!! Lasa ca nu e nicio pb daca faci ceza! Important e sa fiti in siguranta amandoi!! Sunt sigura ca va fi un frumos[ olala]

Monis ma gandesc, ca daca ma pun la odihna nu mai iese Nicholas, asa ca as pleca pe-afara sa fac ceva darsa ne intre banii ca asa fara bani nu prea imi vine! Pai cum mas a nu facem aprecieri la adresa voastra daca sunteti intr-adevar frumosi???

toate mamicile si burticile

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
37+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 2+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neataa! si LA MULTI ANI, FETILOR!

deh, doar ne sarbatorim azi toate romancele!

auziti, da eu nu pot sa dau copy/paste la unul din mesajele asa frumoase scrise de voi cu felicitarile, pt mamicile de ieri?? Ca tot aceleasi urari le am si eu

nah..ma..ca ma mobilizez si eu sa scriu ..

FELICITARI RAMONIKA!
FELICITARI ADRIANA!
FELICITARI LAURADI!
FELICITARI ADRE_LINA!
FELICITARI BIARA!
SI LA MULTI ANI BEBEILOR VOSTRI, SA FIE SANATOSI, CUMINTI, NECOLICIOSI, SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!

Si La multi ani micutei Gabriela, care de fapt e cea mai mare dintre bebeii fulgusori, sa cresti mare, si sa fii sanatoasa!

Stephy, tin pumnii pentru vineri , sa iasa ceza bine, si bb Iustin sa vina sanatos pe lume, sa isi cunoasca parintii si surioara! Cat despre ceza, imi stii parerea, eu sunt pro, asa ca nu iti fa griji!Si la greutatea aia..sincer tot cezariana cred ca e mai recomandata..

Floricik, pe maine aflam ceva vesti,sau am retinut eu gresit??

Simina, si a mea rechinasa tot numai in brate vrea sa stea, tot cu capu pe umar, si de cele mai multe ori asa si adoarme..de fapt al meu sot zice ca nu doarme fiisa decat pe 'carne de om' Sanatoase sa fie fetele!

Monis, ai fost organizata tare la mesaj,mai ca o ajungi pe Stephy, chiar daca ai batut recordul la numarul de ore in care l-ai editat..

Ce faceti azi de ziua noastra a romanilor???Eu ma gandesc sa scot rechinila la plimbare, sa vad ce au organizat astia de la primarie in orasu nostru mic..

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

Sa va traiasca puiutii,celor mai noi mamici si recuperare rapida.

Fetelor eu am morcovul cam adanc...ma tot gandesc ca burta mea nu a mai crescut deloc si de la 34 la 36 de saptamani bebitul meu nu a luat decat 30 grame...el care era in avans cu 1 saptamana...Astazi merg la doctor si sper sa-mi spuna ca a mai luat in greutate ca altfel o iau raznaSi am niste ganduri oribile...degeaba imi spun toti sa nu ma mai gandesc la rele,ca eu zici ca sunt nebuna.
Ba ca daca se intampla ceva la nastere cu bebele meu,ba ca daca are cine stie ce boli etc.Acum pe ultima suta de metrii nu mai am rabdare sa-mi vad puiul si sa vad ca e sanatos.Mie triplu test nu mi-a iesit bine si cred ca si asta ma afectat.La morfologie doctorita mi-a spus sa nu-mi fac probleme ca nu se vede nimic in neregula si bebe a crescut foarte bine dar acum vad ca nu a mai luat in greutate si am inima cat un purice.
Noaptea am inceput sa am contractii dureroase cam 3-4 asa si parca ma dor ovarele,a inceput sa-mi fie greata si ma doare in capul pieptului...cred ca am facut o gastrita de la aciditate.
Va citesc tot timpul va admir pozele cu scumpetele astea mici dar ma urnesc cam greu la scris...plus ca la mine nu se mai termina treaba de facut...inca nu sunt gata cu cumparaturile,curatenia si tot timpul se iveste ceva de facut.Acum nu am de mancare decat o ciorbita de vacuta si imi bat capul cu ce sa mai gatesc...
Eu va pe toate si sper sa vin cu vesti mai bune de la dr diseara.
Imi cer scuze ca v-am facut capul mare dar simteam nevoia sa vb cu cineva despre asta.Sotului daca ii spun ceva zice ca ma gandesc numai la lucruri rele si nici nu mai vrea sa ma auda.

38+ cu Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

Cristinica trebuie sa fii optimista, totul va fii bine cu bebita al tau si cu tine. si ne pentru voi. asteptam vesti bune.

37+

Mergi la inceput

Cristinica imi pare rau ca iti faci asemenea ganduri! Din pacate noitoate ne facem si ganduri de astea ca este normal! Curaj si vei vedea ca vei veni cu vesti bune de la dr! Stii bine ca masuratorile nu sunt exacte!

37+ cu Nicholas Ellan

AMR 2+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Simina - ce frumoasa e printesa!!!
La ce schema de vaccin te-ai hotarat pana la urma?
aaa, si zi-ne si noua? ti-ai luat blugi mici-mici?

Ionela - multu' de stirile despre Ramonika. Sper sa se mobilizeze cat mai repede ca sa vada puiuta mica . Asta e una din partile cele si cele mai urate la cezariana, ca nu poti sa-ti vezi copilul in prima zi. Mi se pare groaznic, pe mine m-au pus sa dorm si tot mi s-a parut ca ma duc tarziu sa vad copilul, adica dupa 4 ore . Oare cand o evolua lumea si la noi sa inteleaga ca e exterm de important sa stea copilul la pieptul mamei cat mai curand dupa nastere? (bine ca macar la spitalele private se intampla asta, dar la stat sunt chiar culmea astia, sa nu-ti aduca deloc copilul la pat )

Alinus - undeva le-am pus eu pe kilele alea (mi-am dat seama ca le am in ultimele luni ca nu-mi mai veneau nici o pereche de chiloti ), dar nu-mi fac nici o grija cu alea ramase. Singura apasare e ca toti blugii mei sunt S si nu ma prea incape nimica . Si eu tot la 7 am facut ochi si nu m-am mai indurat sa ma culc (am preferat sa-mi termin mesajul lung de aseara, ca-mi parea rau de el ca tot muncisem...)

Camelia - felicitari ca ati trecut de 3 kg . Mai e putin de tot si la voi

Simonette - spor la cumparaturi atunci!

Laurairina - ce fain ca te poti duce la plimbare... la Buc e o ceata s-o tai cu cutiul, dimineata la 7 nu vedeam strada (eu stau la 9) . Si cred ca o sa fie super la voi, ca e tare cochet oraselul vostru, n-a luat si premii la un moment dat ca cel mai aranjat oras?

cristinica09 - chiar ca toate am avut aceleasi ganduri inainte de nastere, cum zice si Simonette. Dar toate astea vor disparea cand vei vedea copilul. Stiu ca e greu, dar incearca sa-ti alungi gandurile astea din cap

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

cristinica09 Imi pare rau sa te stiu suparata. Si eu am cam acelasi morcov, dar il ignor. Daca ecografista si ginecologul nu si-au facut griji, nu imi fac nici eu. Eu, cred cu tarie, ca de la o anumita "varsta" le este foarte greu sa il mai masoare pe bebe cum trebuie. La 35 de saptamani, bebe avea 2224 g. Ma uit la bebe de Andre-Lina, care a avut 3200g, la aceeasi varsta. Pot eu sa fac ceva? Nu. Daca imi otravesc mintea, nu e bine. Asa ca ia-o incet. Daca Doc vede ceva in neregula, sigur actioneaza.
Vad ca esti in spatamana 38+, asta insemna ca Doc il poate scoate pe bebe si acesta o sa recupereze, "afara". Au mai fost cazuri, si acum bebe este grasunel, nevoie mare.
De abia, astept sa ne scrii ce ti-a spus Doc.

37+ moi si Cezara Maria
AMR 2+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Poze recente, la 33 de ani (eu) si 37 de saptamani (Cezarica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

cristinica09, hai mami, curaj! Cum spun si fetele... toate avem ganduri din astea pe ultima suta... si mai apara si dupa ce se naste bebe... ca daca.... dar parca... si asa mai departe. Fii tare! inca putin si iti vezi bebe in brate si ai sa reusesti sa alungi gandurile astea... schiar daca vor aparea mereu altele si altele. Sa fii mama e frumos.... dar sigur nu e usor

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Simina - ce frumoasa e printesa!!!
La ce schema de vaccin te-ai hotarat pana la urma?

chiar asa care e faza cu vaccinurile care se fac, ca am auzit si pe Camy ca ar costa 500ron, acu Simi vine si zice ca unu costa 300ron, pai puii mei, astea nu erau gratuite??sau sunt 2 variante, unele moca de la stat si proaste, si unele safe dar scumpe????S-a mai discutat pe aici si am sarit eu subiectul??

Ionela - multu' de stirile despre Ramonika. Sper sa se mobilizeze cat mai repede ca sa vada puiuta mica . Asta e una din partile cele si cele mai urate la cezariana, ca nu poti sa-ti vezi copilul in prima zi. Mi se pare groaznic, pe mine m-au pus sa dorm si tot mi s-a parut ca ma duc tarziu sa vad copilul, adica dupa 4 ore . Oare cand o evolua lumea si la noi sa inteleaga ca e exterm de important sa stea copilul la pieptul mamei cat mai curand dupa nastere? (bine ca macar la spitalele private se intampla asta, dar la stat sunt chiar culmea astia, sa nu-ti aduca deloc copilul la pat )

Monisule, cu riscu sa te contrazic nitzel, din experienta mea...de cezarienata..numa bb urlacios nu iti trebuie in ziua in care esti operata si chiar si in a doua zi, te simti destul de ..nasol. Na' ca am zis-o si sperii restu fetelor care vor face ceza!
Nu zic, e frumos sa iti tii bebele in brate din prima clipa, sa il alaptezi, dar in restu timpului sa il ingrijeasca altcineva, ca tu in pat cu sonda si perfuzii..nu ai nici o sansa sa te poti ridica sa il schimbi, sa ii dai de mancare..unde mai pui ca multe mamici inca nu au colostru din prima si trebuie hraniti cu formula mititeii..
Iar ca sa iti aduca bebelul la pat doar pt alaptat..nu ai sa vezi in Romanica noastra la spitalele de stat niciodata..

. Si eu tot la 7 am facut ochi si nu m-am mai indurat sa ma culc (am preferat sa-mi termin mesajul lung de aseara, ca-mi parea rau de el ca tot muncisem...)

Ce face dependenta de net din unii..da las ca nici eu nu's mai prejos si de multe ori tati tine bb urlacios in brate si face patrule prin casa si io, mama denaturata stau pe forumache

Laurairina - ce fain ca te poti duce la plimbare... la Buc e o ceata s-o tai cu cutiul, dimineata la 7 nu vedeam strada (eu stau la 9) . Si cred ca o sa fie super la voi, ca e tare cochet oraselul vostru, n-a luat si premii la un moment dat ca cel mai aranjat oras?

hmm..de mult ce m-am laudat cu plimbarea, nu am mai iesit ca si pe aici era putina ceata, si cam bate un vanticel rece..Asa ca nu am riscat sa iesim cu rechinasa. Apropo, vaz ca stai la etaju 9, ce te faci cand nu mere liftu??? Ca eu stau la 5, si cand sa iesim cu fata la plimbare ieri ne-am trezit cu carutu in fata liftului..si nu mergea Asa ca sotu a carat carutu 5 etaje si eu rechinila in brate pana la parter..tu'i mama masii de lift comunist!

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Dar unde este toata lumea???
Mamicile cred ca sunt ocupate sa traga un puiutz de somn odata cu bebeii, sau cu diverse trebusoare.....dar burticile?

Aaa, ce mai stiti de Andrecluj?

37+ cu Nicholas Ellan

AMR 2+!!!!!

Mergi la inceput