Fulgusori(175)-BravoRamonika,Lauradi,Adriana&Biara
Raspunsuri - Pagina 10
dankutza spune:
Lylyana multumim ca ne-ai impartasit povestea nasterii bebelului tau.
Imi pare rau ca ai tras atata, dar important este minunea mica din bratele tale. L-am vazut si eu o data pe doctorul tau, cand il cautam pe al meu. Nu prea mi-a placut cum mi-a raspuns. L-am intrebat daca Doc e in spital si mi-a cam raspuns cu popoul, cam rastit. Nu-l las eu pe Doc, orice ar fi! E o scumpete de dr. Sper ca fi-mea o sa se nasca cand este la spital. Da Doamne, sa nu se nasca pe 22 sau 23, cand nu e Doc la spital. 
37+ moi si
Cezara Maria
AMR 2+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
Poze recente, la 33 de ani (eu) si 37 de saptamani (Cezarica)
Katyuscha21 spune:
probe de semnatura![]()
![]()
SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!
Asa creste Andrei
Asa creste Elisabeth
Poze cu surpriza din burtica
Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!!
Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!!
Avortul este o CRIMA!!!
shtephy spune:
Buna fete![]()
Monis 
nu ma sperie nici ideea de cezariana,intr-un fel parca ma asteptam la asta de cand mi-a zis dr. la 36s ca stabilim mai incolo cum nasc...imi doresc doar sa se nasca sanatos fratiorul si sa venim repede acasa.Nu stiu cum or trece zilele alea departe de Stefi...
Eu zic ca nu e candida in gurita lui Santi dupa ce descrii tu acolo.
Simina pup mamica si fetita frumoasa si dolofana cu program artistic![]()

Ionela
mamica gospodina ,sper sa se simta bine Ramonika de maine.
Alinus eu vroiam sa nasc natural cu epidurala.Pe Stefi am nascut-o natural fara nici o medicatie si mi-a fost bine asa,de aceea nu aveam in plan cezariana.Nu o sa imi leg trompele.
Iti multumesc pentru cuvinte

Va doresc numai nopti linistite
.Ati folosit preparatul din farmacie anticolici?
Camelia,da,important e sa fim sanatosi
.
Ma bucur ca esti si tu bine si bebe
,te-am vazut si in poze ,esti foarte frumoasa.
Dankutza
si multumesc.
Simonette
,multumesc.Ce ai facut astazi pana la urma?
Laurairina
,multumesc pentru incurajari.
Doris nu vreau sa ti-o iau inainte,mai sunt zile bune de nascut si maine si poimaine.Astept mesaj de la tine oricand si la orice ora,fac eu cumva sa il transmit.![]()
ratusca cu mersul in reluare,poate incerci niste bai in cada lungi si cu spuma![]()
Floricik
fata frumoasa si astept maine vesti bune.
Andre pupici multi si de la noi,ma bucur ca sunteti bine ,iar tu atat de fericita.
DianaR multumesc,imi dau seama ca nu-i un capat de tara,tu ai trecut prin 3 cezariene.
Cristinica iti tinem pumnii joi .
Betty e super ciufulitul

Danuta pup burtica lui Davidut sa treaca.
Lyly pupam burticuta lui bebe sa treaca.Felicitari pentru kilogramele pierdute si te mai lasam o perioada sa te odihnesti,dar te rog sa intri totusi sa ne faci cu mana din cand in cand si sa ne spui cum sunteti.
Am citit povestea ,parerea mea e ca a fost greu si din cauza indiferentei celor din jur.Bine totusi ca ti-a rupt membranele la timp si nu te-a mai lasat asa.
Pacat si de trusa de epi cumparata degeaba si de faza cu banii rataciti...no more comments...important e ca sunteti bine,sanatosi ,problema de la labuta se va rezolva curand,sunt sigura.

Tinonino mi-a parut bine ca ne-ai pus poze cu comoara ta ,sper sa ai curand timp si de forum![]()

Lumi![]()
fata grijulie.Poate o iesi la pensie dra neonatolog de la Cuza Voda pana cand veti naste voi pe bb 2 si o sa fie super si partea de neonatologie.
Katy am vazut poze cu frumusetea voastra

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
39+
Iustin
shtephy spune:
La multi ani Lauradi!!!!Iti doresc sa ti se indeplineasca toate visele frumoase!

La multe lunite David Andrei pui de Miany, Iulian ,pui de Monis si David ,pui de Dana!!!Sa cresteti mari si sanatosi!
39+
Iustin
shtephy spune:
Am fugit la nani,oricum e tare liniste pe aici si de dimineata trebuie sa bag o monitorizare la maternitate.
Pup fetele,somnic dulce.
39+
Iustin
floricik spune:
O jumatate de ora m-am chinuit sa intru pe site. Ceva a avut...
De dimineata trebuie sa merg la spital iar eu la ora asta nu am somn.
O sa fiu chiauna
Lylyana tare frumos ai povestit.
Bine ca totul a trecut.
Am vazut poze cu bb de Katy si Tinonino.
Ma bag la nani...poate ma ia somnul.
Floricik
39+
Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
Jay spune:
Mai e cineva pe aici?
Slabe sanse, huh?![]()
Vroiam sa va intreb, este indicat sa ii facem masaj cu ulei/lotiune de bebe pe corp dupa baita? avem doar 10 zile...
Jay spune:
Felicitari mamicilor si bun vernit pe lume fulgusorilor!!
Sa aveti o viata linistita, plina de bucurii si sanatate!!!

laviniablaga spune:
Neatza! Nu dormim de la ora 2! Acum sta la mine in pat cuminte....rade! Am deschis si eu calc...sa vad ce noutati mai sunt! Sunt super obosita1 Dar nici somnul nu ma mai ia!
Am vazut ca discutati ceva despre vaccinul de 2 luni! Am vb cu pediatrul nostru si mi-a zis ca nu sunt deocamdata vaccinuri gratuite de doua luni, asa ca oricum trebuie cumparate! Daca il comanda el e mai ieftin, daca il iau din farmacie e mai scump! Oricum, din cate am inteles 300 Ron e vaccinul daca il coomanda doctorul, daca nu, in farmacii e in jur la vreo 460 Ron... Prin urmare, si daca optam pt varianta vaccin gratuit...nu aveam de unde sa fac rost de el...ca nu sunt vaccinuri gratuite pt doua lunite

Pupaceala!
Haideti la
!
Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2
laviniablaga spune:
LA MULTE LUNITE PENTRU dAVID aNDREI, FECIOR DE MIANY!
LA MULTE LUNITE PENTRU IULIAN, PRINTUL LUI MONIS!
LA MULTE LUNITE PENTRU DAVID, BEBE DE DANA!
Sa dea DD sa fiti sanatosi si sa le aduceti numai bucurie in viata familiilor voastre!
Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2