Fulgusori(175)-BravoRamonika,Lauradi,Adriana&Biara
Raspunsuri - Pagina 11
mariaandreai spune:
Buna dimineatza fetele,
Inca se doarme pe aici? Poate va ademenesc cu o aroma de
![]()
Felicitari noilor mamici Biara, Laura si Andre_lina 

si bun venit fulgushorilor lor.
La multi ani Laura!
Maria
38+ cu
Miruna
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png
tiusca spune:
Buna dimineata gagici!
Am vazut ca shtephy urmeaza sa nasca si vroiam sa-i spun si eu ca ii tinem pumnii si sunt convinsa ca totul o sa mearga bine si ca va fi inca o data fericita cand isi va vedea minunea la piept.
Noi suntem bine,crestem si suntem super cuminti(sper sa nu ma auda).Stateam si ma gandeam cand vad fetele care sunt la primul copil cum trec prin ce am trecut si eu la Matei.Si tind sa cred ca totul se amplifica din cauza emotiilor si trairilor sufletesti pe care le avem la prima nastere.Ei ne simt ca suntem mai agitate,ca sarim la primul scancet si desi dr.Spock spune ca nu exista rasfat pana la 6 luni eu sunt convinsa ca exista.Acum ca sunt mai relaxata la Razvanel si el este mai cuminte.Nu stiu cat este vorba de colici la bebeii vostri sau cat este vorba de oboseala pe care ei o acumuleaza pe timpul zilei si de aici si starea de agitatie cand vine seara.Intr-un final,o sa vedeti ca pe 4 luni isi regleaza si ei somnul si voi o sa fiti mult mai linistite.
E normal ce simte si laurairina,ptr.ca asta am simtit si eu la Matei.Am realizat ca nu o sa mai am libertatea dupa care si acum tanjesc din cand,ca nu o sa ma mai bucur de linistea in doi pe care o aveam cu sotul meu.Ptr.asta este necesar ca o la anumita perioada bebe sa stea acasa cu cineva(cu bunicii de ex.)si noi sa mai iesim in doi,ca pe vremuri,macar ptr.2 ore, sa ne relaxam.
Fetelor nimeni nu se naste invatat si meseria de parinte se invata pe parcursul unei vieti.O sa avem nelinisti si bucurii multi ani de acum inainte(cred ca toata viata
),dar de un lucru sunt convinsa:fara copii viata nu ar fi atat de frumoasa,asa cum este in momentul asta.Eu nu am vrut al doilea copi,de fapt nu eram convinsa ca-l vreau.Si ptr.ca a venit, desi ma protejam,e un motiv sa cred ca D-zeu mi l-a daruit ca sa mai traiesc inca o data aceste frumoase sentimente.
Pup fetele care au nascut si pe copilasii lor si urez nasteri usoare celor care urmeaza.
Ancutza_Bro spune:
Simina vazut pozisoare cu printesa 
ionela multumim de vesti...sper k Ramonik sa se recupereze repede si sa-si vada printesa 
Stephy wow... mai ai 3 zile si iti vezi citez: "printesul" ... imi pregatesc agitatele pt ca o sa munceasca mult 
laurica ce sa certi? o mana de om care se agata de tine atunci cand o tii la piept ca sa fie sigura ca nu te pierde...nasoala faza cu liftul 
monis multu pt vestile despre Andre si Chiara
betty am vazut un Eghi cu ochisori superbi 
lylyana frumos povestit, imi pare rau pt lucrurile mai putin placute ce ti s-au intamplat si felicitari pt bebe grasunel 
Anca HAPPY MUMMY de
SABINA IOANA
MI-AM DESCOPERIT 
POZE
tiusca spune:
jay-eu pana acum i-am facut masaj lui bebe cu o crema emolienta preparata in farmacie.Nu avea niciun fel de miros si intra super repede in piele.Am terminat-o acum 2 zile si ptr.ca primise bebe cadou un ulei de la jhonson am zis sa-l folosesc.Rau am facut ptr.ca bebe s-a umplut de bubite.Vad ca a inceput sa-i treaca cu bephanten.D-na doct.a zis ca de acum sa-i fac masaj cu ulei de masline.Eu sper sa ajung iar la municipal sa-i mai cumpar crema aceea.Am inteles ca era facuta de D-na Culcer.
Si bebe al meu are limbuta alba,ceea ce este normal.Mai grav este cand are punctulete albe.Noi ne stergem cu glicerina+stamicina,solutie preparata in farmacii.
Fetelor,ati inceput sa iesiti cu bebeii prin centre comerciale?Pe mine tare ma mananca talpa,dar mi-e frica de porcina asta.
Eu voi merge pe schema de vaccinare de la stat.Pe aia am folosit-o si la Matei si nu am avut probleme.
laurairina13 spune:
Tiusca, si eu as merge pe varianta de vaccin gratuit de la stat, dar sa vad ce imi spune pediatra..Cat despre limbuta alba, intradevar nu mi se par puncticele albe pe acolo..sper sa nu fie candida, ca nu a avut de unde o lua, din moment ce nu am nascut vaginal sa o fure de la mine
...Si asta urmeaza sa intreb la pediatra..
Am si eu o intrebare, cand bebeii vostri nu dorm si stau cu ochii pe pereti, stau singurei in patut? ca a mea...sta 5-10 minute, maraie in legea ei acolo, pe urma se plictiseste, cred
, si incepe sa maraie din ce in ce mai tare pana da in plans..Si daca nu o iau in brate urlaa
..Oare deja s-a invatat alintata???
Ca nu pot sa o las sa urle acolo nebagata in seama..Trezeste tot blocul!
Plus ca de adormit nu adoarme niciodata singura, decat fie in brate la mine, fie pe burta mea/a lu tasu, fie cu tatza in gura, fie in carut leganata...Sa inteleg ca e de rau?si de acu doar asa o sa imi faca? sau pot sa o dezvat treptat cand incepe sa mai creasca si sa isi formeze si ea un program ca lumea..asa pe la 3-4 luni..
Voi ce parere aveti???
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
pozici noi cu rechinas
mihamora spune:

LA MULTI ANI LAURA!!! MULTI ANI FERICITI ALATURI DE COPILASII TAI FRUMOSI!

Lylyana- ai povestit foarte frumos, ma bucur ca sunteti bine
Si noua ne-a cazut ieri buricutul
Kathy- foarte frumoasa papusica ta.
Doris - poti sa mai spui o data cum se numesc plasturii aia de care ziceai in loc de AC,ca nu mi-am notat si as vrea sa vad daca gasesc in it.
Monis- asa are si Mateo alba limbuta dupa ce mananca, aia nu e candida, intradevar trebuie sa fie puncte si pe obrajori pe interior, a avut Domi.
Lumi si Ionela - eu nu stiu despre ce dr vb, ori nu am intalnit-o ori nu am bagat-o in seama.
Shtephy - tinem pumnii sa fie totul bine , sa te recuperezi rapid si sa vii repede acasa la Stephytza.
LA MULTE LUNITE PENTRU DAVID aNDREI, DE MIANY!
LA MULTE LUNITE PENTRU IULIAN, DE MONIS!
LA MULTE LUNITE PENTRU DAVID, DE DANA!
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE
lylyana.ion spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Lylyana - ai scris f frumos , pacat ca a fost cu necazuri povestea. Dar important este ca s-a finalizat cu succes si Alexandru e ok in bratele voastre.mmm si zici ca dr tau nu te-a vazut in prima zi de internare, ci abia a2a zi?! colega mea de salon a nascut cu el si l-am vazut venind la ea... nu mi s-a parut un dr f dedicat... ma insel eu?pupici |
Monis, cunostintele mele care au nascut cu el, au avut numai cuvinte frumoase pentru el, la norocul meu...nici nu ma asteptam la altceva

multumesc fetelor care au avut suficienta rabdare sa ma citeasca

Lili fericita
de
Alexandru
miany75 spune:
buna dimineata ,mamici si burtici! 
AZI FACEM DOUA LUNITZE!!,asa ca va invitam la petrecere..

si va servim cu ce doriti

...
Multi
din partea lui David si a mea pt:Shtephy,lavinia,mihamora si celellate fete care se gandesc la noi..
Si acum e randul meu sa felicit sarbatoritii:

LA MULTI ANI ,IULIAN ALIAS SANTIAGO,BEBE DE MONIS! SA FII SANATOS,SA CRESTI MARE SI VOINIC!!

LA MULTI ANI ,BEBE DAVID ,DE DANA! LA CAT MAI MULTE LUNITZE CU SANATATE !!

LA MULTI ANI ,LAURADI! SA FII SANATOASA SI SA TE BUCURI TOATA VIATA DE MINUNATA TA FAMILIE !MULTE BUCURII!!

vias spune:
Buna fetelor, La multi ani romancelor!
pentru ieri...
Vaccin am discutat si cu fetele de la pepenasi (unde am fost cu Darius) pentru ca nici pe mine nu ma dau afara banii din casa, am ascultat pareri, am vb si cu pediatra. Mi-a spus ca se da de la stat, sunt mai multe decat 4, mai multe intepaturi si se fac pentru mai putine boli decat cele cumparate de noi, dar cel ami important este ca cele de la stat dau reactii adverse foarte urate, febra mare, raceli, dureri, urlete la copii, varsaturi...si lista continua.
Este copilul meu, cel mai de pret avut din viata asta, asa ca le cumpar
Schema este urmatoarea:
Infahrix HEXA - pentru 2 si 6 luni
Infahrix PENTA - pentru 4 si 12 luni
stiu doar ca vaccinul de la 2 luni costa 255 ron si cel de la 4 luni 225 ron, astea luate din depozit, in farmacii sunt mult mai scumpe.
Plus ca au foarte multe tulpini, nu dau reactii adverse.
Eu am dat comanda de primul vaccin, CA VOM MERGE IN DECEMBRIE SA-L FACEM.
Monis nu am facut poze cu fetele de la pepenasi, poate si din cauza ca ma vad cu ele destul de des si cred ca am stat mult in camera cu Flavius si el dormea, asa ca am stat la lumina veiozei ![]()
Stephy vineri scot agitatele speciale ![]()
O sa fie bine! Tin pumnii!
Am vazut poze cu fulgusorii, toti unul si unul, care mai de care mai frumos.
Asa ca la semnatura mea, veti gasi poze, pentru cine vrea sa-l vada pe Flavius la o lunita.
Va pup!
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
POZE
dana n. spune:
Sarbatorim astazi...am implinit o luna 

Va multumim ptr urari.
Si din parea noastra ptr:
David Andrei de Miany si Iulian de Monis, multa sanatate!
Lauradi, la multi ani!!!
------------------------
Proaspata mamica de baietel!
Albume foto