Fulgusori(175)-BravoRamonika,Lauradi,Adriana&Biara

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Mariaandreai - multumim de cafea, tocmai savurez una mai taricica,poate imi revin.

Tiusca - mare dreptate ai si mie mi se pare bb 2 mai cuminte decat primul,sau e din cauza mea ca sunt mult mai relaxata. Cat despre libertate, nu m-am simtit niciodata incatusata de cand s-a nascut primul copil, daca ieseam o ora 2 fara copil nu puteam sta linistita , cel mai bine ma simteam cand eram impreuna ...

Jay- cred ca e ok sa ii faci masaj lui bebe,as opta mai degraba pt crema, lotiune de corp, decat pt ulei din comert.Eu inca nu l-am dat cu creme dar o sa incepem si noi.

Laurairina -nici al meu nu sta treaz foarte mult singur in patutul lui, dar daca e schimbat si mancat sta treaz pe patul nostru linisitit, nu stiu ce sa zic, de obicei adoarme la san, iar seara e mai dificil pentru ca are dureri de burtica sau e oboseala de peste zi si adoarme mai greu, asta exact la 12 -1 noaptea cand as vrea si eu sa dorm, alaltaseara pe la 3.30 inca ne chinuiam sa adormim.

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

FELICITARI ANDRE_LINA! SA-TI TRAIASCA PUIUTUL SI SA FIE SANATOS! REFACERE RAPIDA !

LUMI,cuscra draga ..ai dreptate e tare "funny",numai sa nu se intample prea des..ca am prea mult de spalat-am si noi nora si cuscra..
Crede-ma ca nici nu mai stiu ce faceam acu doua luni pe vremea asta:cred ca ma stresam sa termin camera lui DAVID si ma gandeam ca nu a mai ramas mult timp pana la marea intalnire...si "intalnirea" a avut loc muuuult mai repede si camera a ramas neterminata

Lylyana ne bucuram ca ne-ai impartasit experienta ta..chit ca n-a fost cea mai grozava ,din punct de vedere al atentiei acordate ,dar e bine cand totul se termina cu bine ..

betty78 tare frumos "ciufulitu'"! Sa-ti traiasca!

Cristinica,monica e absolut normal ceea ce simtiti voi ,fiecare din noi a trecut prin starile astea..

legat de vaccinuri ,mie mi-a zis dr.ca ma costa 280 ron-infarix hexa ,daca optez pt cele cumparate ...si mai e unu prevenar ii zice care e 310,pe care am hotarat ca nu il fac..

va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

LA MULTI ANI LAURADI! Multa sanatate si tot ceea ce iti doresti!

LA MULTI ANI bebe DAVID ANDREI de mami Miany !

LA MULTI ANI bebe DAVID de mami Dana!

LA MULTI ANI bebe IULIAN de mami Monis!

LA CAT MAI MULTE LUNITE FRUMOASE ALATURI DE DRAGII VOSTRII PARINTI!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Fetelor nu stiu de unde va procurati vaccinurile dar infanrix hexa este la pretul de 258 lei, iar infanrix penta 230 lei preturi de farmacie. daca mai aveti si un card de fidelitate le luati un pic mai ieftin. De obicei au preturi impuse si nu ar trebiu sa fie mai mult.Acum este alegerea voastra de unde le luati. Prevenarul este 305 lei.

Pardon, rectific infanrixul s-a scumpit de sapt trecuta, cel hexa este 290 iar cel penta 261. Scuzati dezinformarea.

37 + Robert Andrei

AMR 14 zile

Mergi la inceput

fetele,tocmai am vb cu Andre si va pupa pe toate cu drag....sunt bine ,asteapta sa mearga maine acasa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Ionela,multumim pt vesti de la Ramonika!
In privinta acelei d-ne doctor,oare de ce suntem vinovate,ca nu i-am dat spaga? Eu chiar nu i-am dat! Sau mamicile care,pt a-si vedea copilasii tratati ca si fiinte umane, au dat `o atentie`? Eu cred ca,in primul rand,acea femeie a uitat sa fie om... E o rusine a societatii si a sistemului medical. Imi pare rau ca nu-i stiu numele....

scumpa, nici eu nu i-am dat nimic. Oricum, nu merita nici un salut (doar ca eu cred ca salutul e respect pt propria persoana). Cred ca e vina noastra ca o toleram, ca nu-i spunem ca are un comportament de 2 lei ( scump, dom'le, scump.... dincolo era mai ieftin!!). Probabil ca, daca am avea curaj sa nu toleram comportamentul ei.... s-ar schimba ceva.

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare Mihnea papa
aniversarea nuntii POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissa13

Fetelor nu stiu de unde va procurati vaccinurile dar infanrix hexa este la pretul de 258 lei, iar infanrix penta 230 lei preturi de farmacie. daca mai aveti si un card de fidelitate le luati un pic mai ieftin. De obicei au preturi impuse si nu ar trebiu sa fie mai mult.Acum este alegerea voastra de unde le luati. Prevenarul este 305 lei.

Pardon, rectific infanrixul s-a scumpit de sapt trecuta, cel hexa este 290 iar cel penta 261. Scuzati dezinformarea.

37 + Robert Andrei

AMR 14 zile

Multumim de info ,Crissa ...cam astea sunt preturile ,care mi le-a comunicat si mie pediatra...saptamana viitoare voi sti sigur..
miany
fericita mami de DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

De ce e linistea asta aici????

Am fost azi la monitorizare,a fost bine ,vineri la 9 ma internez.Doamne ajuta sa fie bine.

Floricik ce vesti ne aduci?
Jay eu am folosit crema hidratanta dupa baita Stefitei,dar stiu ca sunt impartite parerile cu privire la "unsul" bebelusilor.
Lavinia pup pentru mami si micutul caruia ii place "viata de noapte".
Tiusca iti multumesc.
Ai mare dreptate cand spui ca bebelusii pot fi agitati si din cauza noastra.Conteaza sa fim cat mai relaxate si pentru asta putem sa ciocnim virtual cate un breezer aici pe forum sau sa mai stam un pic la taclale ,astea fac bine la moralul mamicii ,garantez pentru asta.
Ancutza da,poimaine voi avea bebelusul meu frumos in brate.Stiu ca te vei gandi la noi.
Laurairina fetita mea adormea doar la san sau in brate.Daca se dezvata e greu sa iti raspund,cred ca depinde de copil.A mea nu s-a dezvatat dar nici nu am vrut sa o faca
Mihamora iti multumesc .
Daca vorbesti cu Laura ureaza-i te rog LMA din partea noastra si daca mai ai detalii de la ea ,m-as bucura sa le aflu.
Miany eu beau un breezer in cinstea lui Davidut Sa creasca mare mare.Si-a mai revenit cu papa?Va pup.
Camy multumesc.Am admirat baietelul mare de o luna imbracat in trening,salopetuta de blugi...dezbracat

Cu vaccinurile si eu cred ca voi opta pt infanrix,dar mai am timp sa ma gandesc.Mai exista si pentaxim ,dar am inteles ca e cu 2 intepaturi la 2 si 6 luni ,nu stiu sigur daca-i asa sau vorbesc prostii.Poate stiti voi mai multe.Michelle parca voi ati facut pentaxim,nu?
Suplimentar nu voi face nici un vaccin ,nu sunt eu de acord nici cu astea.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 39+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Pup fetele!

Intru pe fuga caci sunt tare nedormita, am vazut ca naste Cristinica la CF2 si intreba de mancare.
Eu am fost programata de dimineata la 8 dar s-a intarziat pana la 11.
Am avut voie sa beau si sa mananc usor doar pana seara de dinainte. Nimic in ziua respectiva, nici apa.
Nu mi s-a facut clisma.
Sper sa iti fie de folos info.
Daca mai ai intrebari pls da pe PM caci nu apuc sa citesc tot din lipsa de timp.Pup si nastere usoara, fara emotii!

Pup bebelusii si fetele frumoase!
Noi ne exfoliem pe picioruse si maini
Dormim taree bine ziua, iar noaptea facem oriceee dar nu somn.
Mami e cu capul si nu se hotaraste la pediatru...denaturata, stiu.
Incerc sa adun foi pt CIC si info pe unde sa umblu pt asta.
Cu urdorile: daca apar sa nu va ingrijorati, a mea a facut pana s-au desfundat canalele lacrimale, ne-au ajutat niste picaturi. Acum urlam si bagam o lacrima
Laura, vad ca si voi sunteti alintati si dormiti pe carnita de mami si tati, mie imi e asa de drag de ea cand doarme pe piept... Doar ca eu stau si pazesc si ea umfla perna, eu zombie, ea fresh noaptea
Pup fetele!

Mica minune, Natalia Oana (16.11.2009), ne umple vietile de bucurii! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

bun venit noilor fulgusori!

felicitari ramonika, lauradi, adriana si biara!

la multi ani lauradi, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familie

am reusit sa citesc din urma si am cateva raspunsuri:

despre vigantol, pe vremea lui calin se schimba la o luna...acus ma gandesc sa il folosesc pana se termina ca parca e prea de tot 2 saptamani.

simonette, m-ai intrebat daca a meritat, sigur ca da de altfel am si uitat cat a durut. bravo pentru intrarea in concediu

betty, e un frumos eric ati facut eco de inimioara? eu sunt sigura ca va fi totul bine. sper si la mario sa nu fie nimic grav cu semnele acelea de care spuneai

michelle, voiam sa iti zic ca imi place noua ta titulatura ce fain se poarta domi, calin cam face prostioare de cand a aparut surioara si nu prea mai asculta.

flavours, eu am hotarat sa nu il decalotez pe calin, dupa toate informatiile (e si un subiect pe forum foarte bun). argumentul care m-a convins a fost ca mama natura face putica asa si stie ea ce face, iar baieteii se vor decalota singurei in timp sau chiar de la sine. probleme sunt numai cand nu poate face pipi bine, atunci e nevoie de interventie.

monis, apropo de concerte rock, eu am fost la wasp cu o saptamana inainte sa nasc (a fost super ) si ma gandeam la acelasi lucru, la ce concerte or mai merge copiii nostri cand or fi mari?..

shtephy tinem pumnii pentru vineri

mamici, de unde se ia negatia, ca am uitat?
sau are cineva notata procedura cu actaraia, ca sa nu mai caut in urma.. multumesc

noi suntem bine, eu m-am refacut aproape complet, pot sta in fund, bebita e in continuare o cumintica

Mami de Calin (8 mai 2007) si Carolina (24 noiembrie 2009)

Mergi la inceput